Stadioni Prve lige FBIH
Moderator/ica: GracanicaAA
-
NkBratstvoGracanica
- Kontakt:
Re: Stadioni 1. lige FBiH/RS
Ljudi gradili se gdje sta?? Posebno me interesuje rade li sta u Vitezu??

Ma slabo, ja mislim i oni cekaju da budu sigurni da ulaze i da pocnu u proljece to gradit.I jos Tusanj eto stolice postavljat hoce i to je to u ovoj nasoj ligi.NkBratstvoGracanica je napisao/la:Ljudi gradili se gdje sta?? Posebno me interesuje rade li sta u Vitezu??![]()
![]()
![]()
Ostalo nema ko sta radit, mislim nema zasto
U Vitezu se trenutno ne gradi klub nema potporu općine i tu je zapelo. A sto se tice ulaska mislim da je to gotova stvar nitko drugi više ni nema ambicije za ulazak...
Kako sam cuo kod nas se radi ili se je napravio plan o sanaciji stadiona. Ispod zapadne tribine bi trebale biti sala za pressice, za doping kontrolu i kafic. Moje je misljenje da se ne bi trebalo stati sa tim vec i da bi se trebala jos jedne tribine napraviti do IPF-a i/ili zgrade Uprave, prostora ima 
- RealMoudrid
- Kontakt:
Četiri godine provedene u ovoj ligi koštaju milion maraka, a ti bi da se pravi tribina, a ne možete ni ove sadašnje napuniti do kraja...tropic je napisao/la:Kako sam cuo kod nas se radi ili se je napravio plan o sanaciji stadiona. Ispod zapadne tribine bi trebale biti sala za pressice, za doping kontrolu i kafic. Moje je misljenje da se ne bi trebalo stati sa tim vec i da bi se trebala jos jedne tribine napraviti do IPF-a i/ili zgrade Uprave, prostora ima
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Ne brini se ti napunit ce se kad tad . Protiv Troglava ce biti fina cifra ljudi na tribinama 
- RealMoudrid
- Kontakt:
Ma pare su pokretač svega u ovoj ligi, pa tako i navijača. Čim izostanu rezultati na par sedmica, odmah će izostati hiljada ljudi sa tribina.
2012/2013
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
U Vitezu je napravljen projekat i sve vezano za tribinu.. al čeka se gradnja xD
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Pa ima li taj projekat negdje da je dostupan i nama obicnim smrtnicima, da vidimo gdje ce to Vitez igrati Premier liguBenjo_AFC86 je napisao/la:U Vitezu je napravljen projekat i sve vezano za tribinu.. al čeka se gradnja xD
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ma kakv ba crni vitez i premijer liga..to je plesanje na jedno ljeto tipa ove nesretne gabele,gradine i tako taj tip klubova..znaci,pranje nekog kesha na jednu sezonu i sretno prijatnoNeRi_K je napisao/la:Pa ima li taj projekat negdje da je dostupan i nama obicnim smrtnicima, da vidimo gdje ce to Vitez igrati Premier liguBenjo_AFC86 je napisao/la:U Vitezu je napravljen projekat i sve vezano za tribinu.. al čeka se gradnja xD
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Vitez je stabilniji od pola klubova u Bosni, nemaju nekih velikih dugova, a imaju ljude u klubu koji su puni para.Tako da oni ako udju nece se vracat zadugo, budi siguranstaragarda je napisao/la:ma kakv ba crni vitez i premijer liga..to je plesanje na jedno ljeto tipa ove nesretne gabele,gradine i tako taj tip klubova..znaci,pranje nekog kesha na jednu sezonu i sretno prijatnoNeRi_K je napisao/la:Pa ima li taj projekat negdje da je dostupan i nama obicnim smrtnicima, da vidimo gdje ce to Vitez igrati Premier liguBenjo_AFC86 je napisao/la:U Vitezu je napravljen projekat i sve vezano za tribinu.. al čeka se gradnja xD
A ekipu sad imaju za 5-6 mjesto u PL
-
realancojk
- Kontakt:
sumnjam da ce gabela plesati "jedno" ljeto ima covjeka iza sebe za razliku od drugih timovastaragarda je napisao/la:ma kakv ba crni vitez i premijer liga..to je plesanje na jedno ljeto tipa ove nesretne gabele,gradine i tako taj tip klubova..znaci,pranje nekog kesha na jednu sezonu i sretno prijatnoNeRi_K je napisao/la:Pa ima li taj projekat negdje da je dostupan i nama obicnim smrtnicima, da vidimo gdje ce to Vitez igrati Premier liguBenjo_AFC86 je napisao/la:U Vitezu je napravljen projekat i sve vezano za tribinu.. al čeka se gradnja xD
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
staragarda je napisao/la:ma kakv ba crni vitez i premijer liga..to je plesanje na jedno ljeto tipa ove nesretne gabele,gradine i tako taj tip klubova..znaci,pranje nekog kesha na jednu sezonu i sretno prijatnoNeRi_K je napisao/la:Pa ima li taj projekat negdje da je dostupan i nama obicnim smrtnicima, da vidimo gdje ce to Vitez igrati Premier liguBenjo_AFC86 je napisao/la:U Vitezu je napravljen projekat i sve vezano za tribinu.. al čeka se gradnja xD
Bolan sta pricas ti?
- TzBulevar87
- Kontakt:
@nkvitez
godina dana i ni dan vise vam je igranje u PL ako udjete
nema veze Sloboda i da ispadne u najnizi rang imace je ko gledat i volit, sto cisto sumnjam za tvoj klub koji ako ne udje sad u PL prestaje bit zanimljiv cjelokunoj javnosti pa tako i vama iz Viteza
godina dana i ni dan vise vam je igranje u PL ako udjete
nema veze Sloboda i da ispadne u najnizi rang imace je ko gledat i volit, sto cisto sumnjam za tvoj klub koji ako ne udje sad u PL prestaje bit zanimljiv cjelokunoj javnosti pa tako i vama iz Viteza
075
- RealMoudrid
- Kontakt:
Što se uzdižu ovi navijači Slobode i sličnih klubova koji vječito podcjenjuju druge, omalovažavaju ih a sebe vide kao Real Madrid ili Bayern Munchen. Vitez ako uđe na jednu sezonu u Premijer ligu, ušao je, a ako to bude ove godine, to znači da će vaša sloboda godinu dana biti rang ispod Viteza.
Pa vi nastavite omalovažavati.
2012/2013
- badblueboylivno
- Kontakt:
TzBulevar87 je napisao/la:@nkvitez
godina dana i ni dan vise vam je igranje u PL ako udjete![]()
pa ima i vitez,gledali su ga dok je igrao kantonalnu kad je ispao ,zasto nebi ako ne ude u pl? znam ja da bi vi volili da ste prvi al jbg,ima jos sezona neka vas ovdje malo,s tolikim dugovanjima niste za premijer lige
RealMoudrid je napisao/la:Što se uzdižu ovi navijači Slobode i sličnih klubova koji vječito podcjenjuju druge, omalovažavaju ih a sebe vide kao Real Madrid ili Bayern Munchen. Vitez ako uđe na jednu sezonu u Premijer ligu, ušao je, a ako to bude ove godine, to znači da će vaša sloboda godinu dana biti rang ispod Viteza.
Svaka cast!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Tvoj avatar mi govori da si veliki "navijac" Real Madrida. Ja se izvinjavam ako sam vas uvrijedio gosp. Mourinho. Sta ste planirali vi sa stadiona u Madridu, sirite li ga ili ipak ne?RealMoudrid je napisao/la:Što se uzdižu ovi navijači Slobode i sličnih klubova koji vječito podcjenjuju druge, omalovažavaju ih a sebe vide kao Real Madrid ili Bayern Munchen. Vitez ako uđe na jednu sezonu u Premijer ligu, ušao je, a ako to bude ove godine, to znači da će vaša sloboda godinu dana biti rang ispod Viteza.
075
- TzBulevar87
- Kontakt:
Bas sam nekako ljubomoran da cak planiram na ljeto da preselim u Vitez da gledam PL, znas nisam nikad osjetio te cari PLnkvitez je napisao/la:TzBulevar87 je napisao/la:@nkvitez
godina dana i ni dan vise vam je igranje u PL ako udjete![]()
pa ima i vitez,gledali su ga dok je igrao kantonalnu kad je ispao ,zasto nebi ako ne ude u pl? znam ja da bi vi volili da ste prvi al jbg,ima jos sezona neka vas ovdje malo,s tolikim dugovanjima niste za premijer ligeneznam sto ste toliko ljubomorni
075