Stadioni Prve lige FBIH

Moderator/ica: GracanicaAA

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Re: Stadioni 1. lige FBiH/RS

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 16 feb 2013, 22:05

Ljudi gradili se gdje sta?? Posebno me interesuje rade li sta u Vitezu?? :D :D :D :D

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 16 feb 2013, 23:26

NkBratstvoGracanica je napisao/la:Ljudi gradili se gdje sta?? Posebno me interesuje rade li sta u Vitezu?? :D :D :D :D
Ma slabo, ja mislim i oni cekaju da budu sigurni da ulaze i da pocnu u proljece to gradit.I jos Tusanj eto stolice postavljat hoce i to je to u ovoj nasoj ligi.

Ostalo nema ko sta radit, mislim nema zasto :D

perozdero
Kontakt:

Post Postao/la perozdero » 17 feb 2013, 00:46

U Vitezu se trenutno ne gradi klub nema potporu općine i tu je zapelo. A sto se tice ulaska mislim da je to gotova stvar nitko drugi više ni nema ambicije za ulazak...

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 17 feb 2013, 01:37

Kako sam cuo kod nas se radi ili se je napravio plan o sanaciji stadiona. Ispod zapadne tribine bi trebale biti sala za pressice, za doping kontrolu i kafic. Moje je misljenje da se ne bi trebalo stati sa tim vec i da bi se trebala jos jedne tribine napraviti do IPF-a i/ili zgrade Uprave, prostora ima :)

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 17 feb 2013, 02:19

tropic je napisao/la:Kako sam cuo kod nas se radi ili se je napravio plan o sanaciji stadiona. Ispod zapadne tribine bi trebale biti sala za pressice, za doping kontrolu i kafic. Moje je misljenje da se ne bi trebalo stati sa tim vec i da bi se trebala jos jedne tribine napraviti do IPF-a i/ili zgrade Uprave, prostora ima :)
Četiri godine provedene u ovoj ligi koštaju milion maraka, a ti bi da se pravi tribina, a ne možete ni ove sadašnje napuniti do kraja... :)
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 17 feb 2013, 12:57

Ne brini se ti napunit ce se kad tad . Protiv Troglava ce biti fina cifra ljudi na tribinama ;)

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 17 feb 2013, 13:38

Ma pare su pokretač svega u ovoj ligi, pa tako i navijača. Čim izostanu rezultati na par sedmica, odmah će izostati hiljada ljudi sa tribina.
2012/2013

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 17 feb 2013, 15:51

U Vitezu je napravljen projekat i sve vezano za tribinu.. al čeka se gradnja xD
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 17 feb 2013, 16:51

Benjo_AFC86 je napisao/la:U Vitezu je napravljen projekat i sve vezano za tribinu.. al čeka se gradnja xD
Pa ima li taj projekat negdje da je dostupan i nama obicnim smrtnicima, da vidimo gdje ce to Vitez igrati Premier ligu :)
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 feb 2013, 17:24

NeRi_K je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:U Vitezu je napravljen projekat i sve vezano za tribinu.. al čeka se gradnja xD
Pa ima li taj projekat negdje da je dostupan i nama obicnim smrtnicima, da vidimo gdje ce to Vitez igrati Premier ligu :)
ma kakv ba crni vitez i premijer liga..to je plesanje na jedno ljeto tipa ove nesretne gabele,gradine i tako taj tip klubova..znaci,pranje nekog kesha na jednu sezonu i sretno prijatno
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 17 feb 2013, 17:27

staragarda je napisao/la:
NeRi_K je napisao/la:
ma kakv ba crni vitez i premijer liga..to je plesanje na jedno ljeto tipa ove nesretne gabele,gradine i tako taj tip klubova..znaci,pranje nekog kesha na jednu sezonu i sretno prijatno
Vitez je stabilniji od pola klubova u Bosni, nemaju nekih velikih dugova, a imaju ljude u klubu koji su puni para.Tako da oni ako udju nece se vracat zadugo, budi siguran :D
A ekipu sad imaju za 5-6 mjesto u PL

realancojk
Kontakt:

Post Postao/la realancojk » 17 feb 2013, 17:34

NeRi_K je napisao/la:
sumnjam da ce gabela plesati "jedno" ljeto ima covjeka iza sebe za razliku od drugih timova
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 17 feb 2013, 17:59

NeRi_K je napisao/la:

Bolan sta pricas ti? :evil: ako se pocne graditi stadion,a poceti ce ako bog da i ude se u PL budi siguran da ce vitez biti u gornjem dijelu tabele ;) usporedi svoju slobodu i vitez.mi uopce nemamo dugovanja,vama zbog njih prijeti ispadanje jbt i u nizu ligu jos,nemozete ba dobrog igraca vise ni dovesti,trener vas napustio,s takvom ekipom cete primiti bar jedno 3 komada u Vitezu! 8-) onda pogledaj nagli razvoj viteza u samo 3-4 godine,pocevsi od omladinskih selekcija do seniora. jedan smo od rijetkih klubova u BIH koji nema dugovanja niti prema gradu,poreznoj,igracima sto je za svaku pohvalu,uzevsi u ozbir tvoju slobodu koja nema za kifle trenutno :mrgreen:

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 17 feb 2013, 18:12

@nkvitez
godina dana i ni dan vise vam je igranje u PL ako udjete :mrgreen:
nema veze Sloboda i da ispadne u najnizi rang imace je ko gledat i volit, sto cisto sumnjam za tvoj klub koji ako ne udje sad u PL prestaje bit zanimljiv cjelokunoj javnosti pa tako i vama iz Viteza :lol:
075

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 17 feb 2013, 18:19

Što se uzdižu ovi navijači Slobode i sličnih klubova koji vječito podcjenjuju druge, omalovažavaju ih a sebe vide kao Real Madrid ili Bayern Munchen. Vitez ako uđe na jednu sezonu u Premijer ligu, ušao je, a ako to bude ove godine, to znači da će vaša sloboda godinu dana biti rang ispod Viteza.

Pa vi nastavite omalovažavati.
2012/2013

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 17 feb 2013, 18:21

:lol: :lol: :lol:
Hayley <3

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 17 feb 2013, 18:22

TzBulevar87 je napisao/la:@nkvitez
nema veze Sloboda i da ispadne u najnizi rang imace je ko gledat i volit, sto cisto sumnjam za tvoj klub koji ako ne udje sad u PL prestaje bit zanimljiv cjelokunoj javnosti pa tako i vama iz Viteza :lol:

pa ima i vitez,gledali su ga dok je igrao kantonalnu kad je ispao ,zasto nebi ako ne ude u pl? znam ja da bi vi volili da ste prvi al jbg,ima jos sezona neka vas ovdje malo,s tolikim dugovanjima niste za premijer lige :) neznam sto ste toliko ljubomorni :?:

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 17 feb 2013, 18:26

RealMoudrid je napisao/la:Što se uzdižu ovi navijači Slobode i sličnih klubova koji vječito podcjenjuju druge, omalovažavaju ih a sebe vide kao Real Madrid ili Bayern Munchen. Vitez ako uđe na jednu sezonu u Premijer ligu, ušao je, a ako to bude ove godine, to znači da će vaša sloboda godinu dana biti rang ispod Viteza.

Svaka cast! :D

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 17 feb 2013, 18:29

RealMoudrid je napisao/la:Što se uzdižu ovi navijači Slobode i sličnih klubova koji vječito podcjenjuju druge, omalovažavaju ih a sebe vide kao Real Madrid ili Bayern Munchen. Vitez ako uđe na jednu sezonu u Premijer ligu, ušao je, a ako to bude ove godine, to znači da će vaša sloboda godinu dana biti rang ispod Viteza.

Tvoj avatar mi govori da si veliki "navijac" Real Madrida. Ja se izvinjavam ako sam vas uvrijedio gosp. Mourinho. Sta ste planirali vi sa stadiona u Madridu, sirite li ga ili ipak ne?
075

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 17 feb 2013, 18:35

nkvitez je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:@nkvitez

pa ima i vitez,gledali su ga dok je igrao kantonalnu kad je ispao ,zasto nebi ako ne ude u pl? znam ja da bi vi volili da ste prvi al jbg,ima jos sezona neka vas ovdje malo,s tolikim dugovanjima niste za premijer lige :) neznam sto ste toliko ljubomorni :?:
Bas sam nekako ljubomoran da cak planiram na ljeto da preselim u Vitez da gledam PL, znas nisam nikad osjetio te cari PL :mrgreen: .. a ako ce te kao i Gradina igrati PL na tudjim stadionima bolje vam je da ne ulazite ;).
075

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: klasik i 14 gostiju.