Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Pauk
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Pauk » 10 nov 2009, 12:01

Ma nista novo na zapadu da je Dzeko ''Serbian''

Nije prvi put da prave tu gresku, mada mislim da nekad to rade i namjerno

Napisao sam prosli put kad je bio isti slucaj da na zapadu su medije za k.u.r.a.c.

Ta ista stranica je pisala da je Marko Pantelic hrvatski reprezentativac i ima mnogo slicnih primjera.

Kao Hrvat Novak Djokovic i drzava Bosna i Crna Gora kao i glavnih grad Srbije Sarajevo i da je Hrvatska vecinski Islamska drzava.

Ja zivim na zapadu, i znam da medije ovdje su pretezno amaterske.

Ps. Nema razloga da se covjek ljuti zbog ovoga, samo se moze smijati zapadnim 'novinarima'.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 10 nov 2009, 12:03

Pauk je napisao/la:Ma nista novo na zapadu da je Dzeko ''Serbian''

Napisao sam prosli put kad je bio isti slucaj da na zapadu su medije za k.u.r.a.c.

Ta ista stranica je pisala da je Marko Pantelic hrvatski reprezentativac i ima mnogo slicnih primjera.

Kao Hrvat Novak Djokovic i drzava Bosna i Crna Gora kao i glavnih grad Srbije Sarajevo i da je Hrvatska vecinski Islamska drzava.

Ps. Nema razloga da se covjek ljuti zbog ovoga, samo se moze smijati zapadnim 'novinarima'.
mame im se najebem :D tako su i za ibisevica serbian :roll: nekad se i meni cini da namjerno to pisu :|
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 nov 2009, 12:04

Nama je dovoljno da znamo da on ima BH srce, a sto se tice medija nek prica ko sta hoce. To su takozvane ljubomorne duse.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 10 nov 2009, 12:10

CRNI_SA je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Ma nista novo na zapadu da je Dzeko ''Serbian''

mame im se najebem :D tako su i za ibisevica serbian :roll: nekad se i meni cini da namjerno to pisu :|
Pa naravno da je nekad namjerno, ali to nije samo da nama rade to, evo vidi sta su Novaku Djokovicu uradili na ceremoniji u Kanadi kada je pobjedio jedan turnir protiv Federera.
Rekli su ''Le Croate Novak Djokovic'' sto znaci Hrvat Novak Djokovic
Evo link
http://www.youtube.com/watch?v=pHxsHShCb5w
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

moram_materemi
Kontakt:

Post Postao/la moram_materemi » 10 nov 2009, 12:22

ma mislim da, koliko ima namjere toliko i novinarske gluposti..ali potvrdjuje moje misljenje: da smo svi mi za njih isti - Balkanci...

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 10 nov 2009, 13:05

ma mi smo za njih svi isti, jugosloveni i nista drugo.
nemaju oni puno veze o geografiji
pa moj komsija mi reko da je bio u bosni u uzicama :D
mene je cak neko probao ubjedzivat da je sarajevo na moru :roll:

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 10 nov 2009, 14:59

Evo na tutosportu, juventus ce se ukljuciti u borbu za dzeku naljeto!
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

moram_materemi
Kontakt:

Post Postao/la moram_materemi » 10 nov 2009, 15:11

Ada je napisao/la:Evo na tutosportu, juventus ce se ukljuciti u borbu za dzeku naljeto!
nemaju oni para za njega :)

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 10 nov 2009, 16:00

Cuj Juventus! :roll: Kojeg ce vraga tamo? Moze samo karijeru ispusiti bezveze. Moze Dzeko i bolje od toga.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 10 nov 2009, 16:13

Trasimaco je napisao/la:Cuj Juventus! :roll: Kojeg ce vraga tamo? Moze samo karijeru ispusiti bezveze. Moze Dzeko i bolje od toga.
slazem se da juve nije najpametniji potez..naravno da je juventus medu vrhovima nogometa ali kada je u pitanju dzeko ko ji moze sada birati,ima on i boljih ponuda.. 8-)

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 10 nov 2009, 17:01

Trasimaco je napisao/la:Cuj Juventus! :roll: Kojeg ce vraga tamo? Moze samo karijeru ispusiti bezveze. Moze Dzeko i bolje od toga.
mislim da juve nema para nisu imali za rossia iz villareala 25 miliona a dzeko kosta 30 milona 8-) ali opcija juventus je super najvecii talijanski klub aloooo ako ne juve onda milan 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 10 nov 2009, 17:14

CRNI_SA je napisao/la:
mislim da juve nema para nisu imali za rossia iz villareala 25 miliona a dzeko kosta 30 milona 8-) ali opcija juventus je super najvecii talijanski klub aloooo ako ne juve onda milan 8-)
Juventus ima para da dovede 4x Dzeku :mrgreen: ja sam veliki fan Juventusa ali volio da bi da Dzeko ide striktno u Englesku jer je stvoren za Premiership. :mrgreen: :mrgreen:

Pogledaj samo ko je predsjednik Juventusa pa ce ti biti sve jasno..

Hrgovicu nebi preporucio Milan a ne Dzeki,najbolje mu je u Englesku!!!!!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 10 nov 2009, 19:03

CRNI_SA je napisao/la:
jarane, po tebi Juve nema para nikoga da dovede. :roll: :roll: :roll:.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 10 nov 2009, 22:32

ma kakav crni juve :roll:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 11 nov 2009, 12:35

DAJTE LJUDI NE VALJAJTE DUBIOZE...cuj kakav Juventus?!! Je li vama dobro??! Mislim najozbiljnije vas pitam?!
Juve i Milan su najjaci Talijanski klubovi....sto se tice titula lige tu je Juve jos bolji i od Milana! Bio bi i u Europi da nisu izgubili onoliko finala Lige Prvaka...stvarno ste smijesni sa izjavama tipa "ma kakav Juve"...a kao Celzi je super je li?! Ili Man. City?! To su klubovi nula bodova za Juve da se razumijemo...gledajuci tradiciju i historiju.
Mrzim i ja Talijansku ligu i uopste je ne pratim (sve ostale pomno pratim) ali ne mozete reci da je Juve:kanta,levati,itd. :roll:
Imali su i kanta igrace: Zinedina Zidana,Del Piera,Pavela Nedveda,Buffona...ma neznalica do neznalice... :roll:

ssportasicaa_sa

Post Postao/la ssportasicaa_sa » 11 nov 2009, 13:00

Mirza_Hordas je napisao/la:ma kakav crni juve :roll:

Dobro je Mirza, iznervira coJJka bezze.. :mrgreen: :P

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 11 nov 2009, 13:03

Necromacer je napisao/la:DAJTE LJUDI NE VALJAJTE DUBIOZE...cuj kakav Juventus?!! Je li vama dobro??! Mislim najozbiljnije vas pitam?!
Juve i Milan su najjaci Talijanski klubovi....sto se tice titula lige tu je Juve jos bolji i od Milana! Bio bi i u Europi da nisu izgubili onoliko finala Lige Prvaka...stvarno ste smijesni sa izjavama tipa "ma kakav Juve"...a kao Celzi je super je li?! Ili Man. City?! To su klubovi nula bodova za Juve da se razumijemo...gledajuci tradiciju i historiju.
Mrzim i ja Talijansku ligu i uopste je ne pratim (sve ostale pomno pratim) ali ne mozete reci da je Juve:kanta,levati,itd. :roll:
Imali su i kanta igrace: Zinedina Zidana,Del Piera,Pavela Nedveda,Buffona...ma neznalica do neznalice... :roll:

smiješan si......kao prvo nije niko rekao da treba otići u man city kao ni u chelsea ;)

kao drugo gledajući tradiciju i historiju trebao bi otići u real madrid a ne u juventus 8-)

a kao treće nek ode u ekipu koja osvaja trofeje svake godine npr. manchester united naravno ako ne bude stalno klupu grijao
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 11 nov 2009, 13:09

de da mi vidimo oćel se do ljeta podebljat šta ovaj konto na kojem su trenutno 4 ligaška gola, pa ćemo ga onda slat u englesku i italiju.

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 11 nov 2009, 13:15

ma najbolje je da se vrati u zeljeznicar :D :D
Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 11 nov 2009, 13:22

300 je napisao/la:ma najbolje je da se vrati u zeljeznicar :D :D
Vidis kako momak zna :mrgreen: :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, DeeWa, General505, Goalgetter, Google Adsense [Bot], HariTz, legendarnadruga, s4mke i 64 gosta.