Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ma nista novo na zapadu da je Dzeko ''Serbian''
Nije prvi put da prave tu gresku, mada mislim da nekad to rade i namjerno
Napisao sam prosli put kad je bio isti slucaj da na zapadu su medije za k.u.r.a.c.
Ta ista stranica je pisala da je Marko Pantelic hrvatski reprezentativac i ima mnogo slicnih primjera.
Kao Hrvat Novak Djokovic i drzava Bosna i Crna Gora kao i glavnih grad Srbije Sarajevo i da je Hrvatska vecinski Islamska drzava.
Ja zivim na zapadu, i znam da medije ovdje su pretezno amaterske.
Ps. Nema razloga da se covjek ljuti zbog ovoga, samo se moze smijati zapadnim 'novinarima'.
Napisao sam prosli put kad je bio isti slucaj da na zapadu su medije za k.u.r.a.c.
Ta ista stranica je pisala da je Marko Pantelic hrvatski reprezentativac i ima mnogo slicnih primjera.
Kao Hrvat Novak Djokovic i drzava Bosna i Crna Gora kao i glavnih grad Srbije Sarajevo i da je Hrvatska vecinski Islamska drzava.
Ps. Nema razloga da se covjek ljuti zbog ovoga, samo se moze smijati zapadnim 'novinarima'.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
mame im se najebemPauk je napisao/la:Ma nista novo na zapadu da je Dzeko ''Serbian''
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nama je dovoljno da znamo da on ima BH srce, a sto se tice medija nek prica ko sta hoce. To su takozvane ljubomorne duse.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pa naravno da je nekad namjerno, ali to nije samo da nama rade to, evo vidi sta su Novaku Djokovicu uradili na ceremoniji u Kanadi kada je pobjedio jedan turnir protiv Federera.CRNI_SA je napisao/la:mame im se najebemPauk je napisao/la:Ma nista novo na zapadu da je Dzeko ''Serbian''
Ps. Nema razloga da se covjek ljuti zbog ovoga, samo se moze smijati zapadnim 'novinarima'.tako su i za ibisevica serbian
nekad se i meni cini da namjerno to pisu
Rekli su ''Le Croate Novak Djokovic'' sto znaci Hrvat Novak Djokovic
Evo link
http://www.youtube.com/watch?v=pHxsHShCb5w
-------------------Begović------------------
-
moram_materemi
- Kontakt:
ma mislim da, koliko ima namjere toliko i novinarske gluposti..ali potvrdjuje moje misljenje: da smo svi mi za njih isti - Balkanci...
ma mi smo za njih svi isti, jugosloveni i nista drugo.
nemaju oni puno veze o geografiji
pa moj komsija mi reko da je bio u bosni u uzicama
mene je cak neko probao ubjedzivat da je sarajevo na moru
nemaju oni puno veze o geografiji
pa moj komsija mi reko da je bio u bosni u uzicama
mene je cak neko probao ubjedzivat da je sarajevo na moru
Evo na tutosportu, juventus ce se ukljuciti u borbu za dzeku naljeto!
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
-
moram_materemi
- Kontakt:
nemaju oni para za njegaAda je napisao/la:Evo na tutosportu, juventus ce se ukljuciti u borbu za dzeku naljeto!
Cuj Juventus!
Kojeg ce vraga tamo? Moze samo karijeru ispusiti bezveze. Moze Dzeko i bolje od toga.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
slazem se da juve nije najpametniji potez..naravno da je juventus medu vrhovima nogometa ali kada je u pitanju dzeko ko ji moze sada birati,ima on i boljih ponuda..Trasimaco je napisao/la:Cuj Juventus!Kojeg ce vraga tamo? Moze samo karijeru ispusiti bezveze. Moze Dzeko i bolje od toga.
mislim da juve nema para nisu imali za rossia iz villareala 25 miliona a dzeko kosta 30 milonaTrasimaco je napisao/la:Cuj Juventus!Kojeg ce vraga tamo? Moze samo karijeru ispusiti bezveze. Moze Dzeko i bolje od toga.
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- Ponos Torina
- Kontakt:
Juventus ima para da dovede 4x DzekuCRNI_SA je napisao/la:mislim da juve nema para nisu imali za rossia iz villareala 25 miliona a dzeko kosta 30 milonaTrasimaco je napisao/la:Cuj Juventus!Kojeg ce vraga tamo? Moze samo karijeru ispusiti bezveze. Moze Dzeko i bolje od toga.
ali opcija juventus je super najvecii talijanski klub aloooo ako ne juve onda milan
Pogledaj samo ko je predsjednik Juventusa pa ce ti biti sve jasno..
Hrgovicu nebi preporucio Milan a ne Dzeki,najbolje mu je u Englesku!!!!!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
jarane, po tebi Juve nema para nikoga da dovede.CRNI_SA je napisao/la:mislim da juve nema para nisu imali za rossia iz villareala 25 miliona a dzeko kosta 30 milonaTrasimaco je napisao/la:Cuj Juventus!Kojeg ce vraga tamo? Moze samo karijeru ispusiti bezveze. Moze Dzeko i bolje od toga.
ali opcija juventus je super najvecii talijanski klub aloooo ako ne juve onda milan
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ma kakav crni juve 
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
-
Necromacer
- Kontakt:
DAJTE LJUDI NE VALJAJTE DUBIOZE...cuj kakav Juventus?!! Je li vama dobro??! Mislim najozbiljnije vas pitam?!
Juve i Milan su najjaci Talijanski klubovi....sto se tice titula lige tu je Juve jos bolji i od Milana! Bio bi i u Europi da nisu izgubili onoliko finala Lige Prvaka...stvarno ste smijesni sa izjavama tipa "ma kakav Juve"...a kao Celzi je super je li?! Ili Man. City?! To su klubovi nula bodova za Juve da se razumijemo...gledajuci tradiciju i historiju.
Mrzim i ja Talijansku ligu i uopste je ne pratim (sve ostale pomno pratim) ali ne mozete reci da je Juve:kanta,levati,itd.
Imali su i kanta igrace: Zinedina Zidana,Del Piera,Pavela Nedveda,Buffona...ma neznalica do neznalice...
Juve i Milan su najjaci Talijanski klubovi....sto se tice titula lige tu je Juve jos bolji i od Milana! Bio bi i u Europi da nisu izgubili onoliko finala Lige Prvaka...stvarno ste smijesni sa izjavama tipa "ma kakav Juve"...a kao Celzi je super je li?! Ili Man. City?! To su klubovi nula bodova za Juve da se razumijemo...gledajuci tradiciju i historiju.
Mrzim i ja Talijansku ligu i uopste je ne pratim (sve ostale pomno pratim) ali ne mozete reci da je Juve:kanta,levati,itd.
Imali su i kanta igrace: Zinedina Zidana,Del Piera,Pavela Nedveda,Buffona...ma neznalica do neznalice...
-
ssportasicaa_sa
Mirza_Hordas je napisao/la:ma kakav crni juve
Dobro je Mirza, iznervira coJJka bezze..
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Necromacer je napisao/la:DAJTE LJUDI NE VALJAJTE DUBIOZE...cuj kakav Juventus?!! Je li vama dobro??! Mislim najozbiljnije vas pitam?!
Mrzim i ja Talijansku ligu i uopste je ne pratim (sve ostale pomno pratim) ali ne mozete reci da je Juve:kanta,levati,itd.![]()
smiješan si......kao prvo nije niko rekao da treba otići u man city kao ni u chelsea
kao drugo gledajući tradiciju i historiju trebao bi otići u real madrid a ne u juventus
a kao treće nek ode u ekipu koja osvaja trofeje svake godine npr. manchester united naravno ako ne bude stalno klupu grijao
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
de da mi vidimo oćel se do ljeta podebljat šta ovaj konto na kojem su trenutno 4 ligaška gola, pa ćemo ga onda slat u englesku i italiju.
ma najbolje je da se vrati u zeljeznicar

Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...
- TheManiacs
- Kontakt:
Vidis kako momak zna300 je napisao/la:ma najbolje je da se vrati u zeljeznicar![]()
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 35 gostiju.