Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Re: Arsenal
jel istina ovo da su sat vremena ostatali u svlacionici poslije meca jucer? mora da im je pokusao povratit mental strength, al njima ni hodza ovaj nas s foruma pomoci ne moze
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
mozda jim je celo ocitao lekciju
- schweinsteiger
- Kontakt:
-------------poljak----------------schweinsteiger je napisao/la:Je li neko moze napisati najvjerovatniji sastav za utakmicu protiv Bayerna?
-francuz----- nijemac-----francuz-----belgijanac
------španac------francuz/velšanin
---englez-----englez------ španac
-----------nijemac/francuz.........
Vođa zna.
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
Nas osnovni problem je staticnost. Nema ubacivanja iza zadnje linije uopste, jedina ubacivanja su ona kad se bek(ovi) ubace i tad i napravimo nesto ustvari, a nije da nemamo igrace koji znaju podvalit loptu,imamo itekako. Glume barcu al ne na pravi nacin, kod barce se svi ofanzivni igraci ubacuju iza zadnje linije a kod nas svi stoje. Glavni i osnovni problem je to, kad odluce krenut ubacivat se doci cemo i do rezultata toliko zeljenih.
- Rockefeller
- Kontakt:
Podolski & Mertesacker.Monolog je napisao/la: S druge strane, bavarski Nijemci (Lahm, Muller, Neuer, Schweinsteiger, Gomez) su ipak osvojili svjetsku bronzu i odigrali su prošlosezonsko finale LP-a.
+Cazorla.
/////
Dobra vijest je što Vermaelena hoće Barcelona. Ja dugo vagam da li je bolje prodati Koscielnya ili Vermaelena. I malo više se naginjem prodaji TV-a. Razloga je nekoliko. Vermaelen je možda ako je uopće bolji od Koscielnya. Nijanse su u pitanju.
Koscielny je neko ko će prije otići za parama i to mu je minus. Al' čisto sa sportske strane. Vermaelen se pokušava nametnuti (čak je i ružno koliko to Wenger forsira) kao vodja odbrane. On to prirodom nije. Je, al' za manje klubove. U klubovima koji žele nešto više to ne meRe biti.
Koscielny može igrati i desno i lijevo u štoperskom paru. Čak mi se najviše svidja kad sa Perom u paru Loran igra lijevo. Vermaelen teško da može na desnog štopera. Razlog je taj što je izraziti ljevak.
Takodje i forma Vermaelena je loša. No to nije bitno. Da se ona popraviti.
Meni je najbitnije da Arsenal dobije štopera-vodju, al' prirodnog. Neko ko je oličenje tih karakteristika. Englez je za to najlogičniji izbor. Williams bi po mom sudu bio najbolji izbor. Ili neki drugi krkan ala Balotelli (karakterom).
Doduše ne nazire se ni jedan takav dostupan, al' ajde dam mu vremena da se pojavi. Ne može ništa na silu. U roku od dvije do tri sezone bi se trebao takav pojaviti. Po meni je najveća engleska nada na štoperu Jaamal Lascelles i vjerovatno će do tada stasati u dobrog štopera. On je po meni karakterom vodja.
Inače do tada krpit sa Sakhom, ako kako može.
- Marsal
- Kontakt:
Lascalles i Williams ne mogu biti vodje odbrane ni u Milton Keynes Donsu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Rockefeller
- Kontakt:
Nisam ni rek'o da Williams može.
Rekoh da je najbolji izbor. To ne znači da je najidealniji. Ne postoji bolji da je dostupan.
Rekoh da je najbolji izbor. To ne znači da je najidealniji. Ne postoji bolji da je dostupan.
Za Jaamala sačekajmo. Rekoh samo da je karakterom vodja. I da će izrasti u dobrog štopera.Rockefeller je napisao/la:Williams bi po mom sudu bio najbolji izbor. Ili neki drugi krkan ala Balotelli (karakterom).
- Marsal
- Kontakt:
Shawcross, Alderweireld, Howedes, R. Albiol, Samba.
Eto onako 5 štopera na prvu koje možemo dovest i koji bi bili zainteresovani za transfer u Arsenal a da su bolji izbor od Williamsa.
Eto onako 5 štopera na prvu koje možemo dovest i koji bi bili zainteresovani za transfer u Arsenal a da su bolji izbor od Williamsa.
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
joel campbell MORA dobiti sansu iduce sezone u prvom timu !
opet barsa ciganskim putem hoće da nam uzme igrača
e aman. al neće vermelen otići
Vođa zna.
- Marsal
- Kontakt:
Ma nek ide... od ključne važnosti je zadržati Wilsherea, Gibbsa, Ramseya, Jenkija, Kokolana, Walcotta, OX-a, Podolskog i Cazorla. Ostali su svi potrošna roba i mogu biti vrlo lako nadomješteni.nedim1993 je napisao/la:opet barsa ciganskim putem hoće da nam uzme igračae aman. al neće vermelen otići
kapiten, tradicija osipanja ekipe. nije sve u njihovim sposobnostima. To će samo više uništit ekipu. Sve smo mi igrače nadomjestili al sve, al problem je u tome da su oni ostali na okupu sad bi mi imali trofeja, a ovako idemo svaki put korak unazadMarsal je napisao/la:Ma nek ide... od ključne važnosti je zadržati Wilsherea, Gibbsa, Ramseya, Jenkija, Kokolana, Walcotta, OX-a, Podolskog i Cazorla. Ostali su svi potrošna roba i mogu biti vrlo lako nadomješteni.nedim1993 je napisao/la:opet barsa ciganskim putem hoće da nam uzme igračae aman. al neće vermelen otići
Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 17 feb 2013, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.
Alderwireld ce vjerovatno u Tottenham ili Newcastle. Znam da su vise puta dolazili u Amsterdam da ga gledaju.
Jenkinson igrac od krucijalne vaznosti
Insane,insane,I'm insane in the brain..what a wonderful world,I wan't be normal again..
Insane,insane,I'm insane in the brain..what a wonderful world,I wan't be normal again..
- Marsal
- Kontakt:
Biti će svidjelo se to tebi ili ne.
- Rockefeller
- Kontakt:
Albiol i nije nešto. Schawcrossa ne bih kad bi mi svaki mjesec slao po 10000 funti. Howedesa ne možemo, on je Bayernov. Njima treba desni štoper, jer tamo igra Boateng, koji je i najslabija karika Bavaraca.
Ovi ostali su okay igrači, no nisu riješenje kakvog trebamo.
Ovi ostali su okay igrači, no nisu riješenje kakvog trebamo.
- Invincibles
- Kontakt:
De zauzmite jedan stav i drzite se toga,barem sto se tice igraca...Ovako jedan dan Vermaelen WC,jedini u ekipi,drugi dan nije za velikih ekipa uopce,treci dan nije nizasta... 
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
Hoce,a Gervinho ce postati novi Henry..Marsal je napisao/la: Biti će svidjelo se to tebi ili ne.
Vermalena ni pod razno prodati,stvarno smo smijurija od ekipe ako je i ovaj kapiten na prodaju,.
- Rockefeller
- Kontakt:
Kako si ti to dragi Invicibles došao do tog zaključka?
Vermaelen je sjajan igrač, koji ove sezone ne igra na potrebnom nivou. Niko mu ne poriče klasu. Samo kažem da ne smije biti vodja odbrane.
Moramo naći jednog žilavog igrača sa otoka (!), koji je pravi fighter i koji će zavaliti šamar protivniku ako mu šta kaže, pa i po cijenu crvenog kartona. I mora biti neko ko je već izgradio ime ili mu malo fali da to i postane. Takvog igrača je kupio Manchester United kad je doveo Ria Ferdinanda.
I mora biti sa otoka. Englez, Velšanin, Irac, nebitno. Bitno je da je sa otoka. Ustvari dva glavna i par okolnih.
Neka i on ostane. Taman ionako trebamo četri štopera (koja trenutno nemamo). Al' ako je cijena da takav jedan štoper dodje, to da on ode, mislim da se ta cijena isplativa i dobra.
Ja sam mišljenja da se odbrana ne može graditi na Vermaelenu. On mora biti kotačić u odbrani, a ne njen motor. Ionako je podobro ofanzivan za štopera.
A, i ima jedan problem. Ako prodaš Kosiclenya, ima i Mertesacker (a njega Wenger neće prodati 100%). Lakše je jednog (i jedinog) prodati sa lijeve strane, nego dvojcu sa desne. Ako me razumijete, naravno.
Vermaelen je sjajan igrač, koji ove sezone ne igra na potrebnom nivou. Niko mu ne poriče klasu. Samo kažem da ne smije biti vodja odbrane.
Moramo naći jednog žilavog igrača sa otoka (!), koji je pravi fighter i koji će zavaliti šamar protivniku ako mu šta kaže, pa i po cijenu crvenog kartona. I mora biti neko ko je već izgradio ime ili mu malo fali da to i postane. Takvog igrača je kupio Manchester United kad je doveo Ria Ferdinanda.
I mora biti sa otoka. Englez, Velšanin, Irac, nebitno. Bitno je da je sa otoka. Ustvari dva glavna i par okolnih.
Neka i on ostane. Taman ionako trebamo četri štopera (koja trenutno nemamo). Al' ako je cijena da takav jedan štoper dodje, to da on ode, mislim da se ta cijena isplativa i dobra.
Ja sam mišljenja da se odbrana ne može graditi na Vermaelenu. On mora biti kotačić u odbrani, a ne njen motor. Ionako je podobro ofanzivan za štopera.
A, i ima jedan problem. Ako prodaš Kosiclenya, ima i Mertesacker (a njega Wenger neće prodati 100%). Lakše je jednog (i jedinog) prodati sa lijeve strane, nego dvojcu sa desne. Ako me razumijete, naravno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.