Stigli u London!
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

To su oni što im dlake oko jaja nisu počele rasti.schweinsteiger je napisao/la:Previse omalovazavate klub kakav je Arsenal.Uredu je malo prepucavanja izmedju navijaca,ali pisati kako idemo na izlet je smijesno.
a savjetnici?effe_sa je napisao/la: U cijeloj stvari sve ide ka zaključku da mu je Bvb dao dozvolu za pregovore, jer pregovir se mogu vodit znači i prije ovih 6 mjeseci, uz dozvolu kluba. Moguće je da su se pregovori i između klubova već intenzivno vodili, a i jedni i drugi malo pucaju šuplju...
Dante je inace poznat po laktanju, tako da bi mi njegova suspenzija najteze pala.anelbavarac je napisao/la:Dante, Schweinsteiger i Martinez moraju da budu oprezni jer im prijeti suspenzija ako dobiju žuti karton.
schweinsteiger je napisao/la:Previse omalovazavate klub kakav je Arsenal.Uredu je malo prepucavanja izmedju navijaca,ali pisati kako idemo na izlet je smijesno.Nadam se da svi nasi igraci cvrsto stoje na zemlji i da maksimalno koncentrisani ulaze u sutrasnji mec.
Ako nekog treba da dovede Bayern u napad onda nek to bude Neymar (ako je to moguće jer Real tu po meni ima najviše šansi za dovođenje ovog momka) ili pak Suareza koji je jako kontraverzan igrač koji mora se priznati je odličan na terenu a van terena je to ipak njegov privatni život.amerosm je napisao/la:
Stvarno ne znam sta ce Bayernu Lewandowski koji je za mene licno tzv. sistem igrac i koji dosta profitira od Klopp-ovog sistema. Mislim da je bolje novac pokusati uloziti u Schürrle-a.
Nije niko ovdje osporio njegov privat leben (ni ribi nije cvjećkabrzitesanj je napisao/la: ili pak Suareza koji je jako kontraverzan igrač koji mora se priznati je odličan na terenu a van terena je to ipak njegov privatni život.
Hoće li Pizzaro na kraju ove sezone "okačiti kopačke o klin"?
I ti praznovjeran?bavaraccccc je napisao/la: imam dojam da se stvorila atmosfera da je arsenal sasa,sto moze biti pogubno jer treba biti realan,jesmo mi favoriti ali nije arsenal bezveze protivnik,nadam se nekom ranom golu i onda eventualnom samaranju...
Ma rani gol,to nama treba.zasto ne i samaranje u londonu ako se potrefe neke stvari!geronimo je napisao/la:I ti praznovjeran?bavaraccccc je napisao/la: imam dojam da se stvorila atmosfera da je arsenal sasa,sto moze biti pogubno jer treba biti realan,jesmo mi favoriti ali nije arsenal bezveze protivnik,nadam se nekom ranom golu i onda eventualnom samaranju...![]()
Rijetko je ko (od onih stalnih posjetilaca) ovdje nipodoštavao takav klub kakav je Arsenal. I ne treba tako.
A i ti ostavi šamaranje za neke druge prilike (možda revanš).![]()
Gdje je @farineli, njegov njuh je nekako najoštriji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.