to ti govorim, dakle mal je, slab, nije brz, preloš šut ima.. 26 godina, znači što je napredovao-napredovao je, neće do 30-e biti talenat.ultrasstyle_tz je napisao/la:onda neko je odlicno primjetio, hajd nek je on mal, slab u duelima, al da je bar brz. Medjutim, ove sezone se mnogo puta desilo da ga korpulentni stoperi stignu kada krene u trk prema golu, dakle nema ni pola brzinu koliko sam mislio da ima...
a što se tiče mirka, on sigurno neće iz juventusa jer conte ga gotivi, a i svako što prati juve zna da nam je on najbolji napadač. pa ja ne smijem ni zamisliti kakav bi nam napad bio bez njega
jovetić je bolji od svih naših napadača, OSIM VUČINIĆA. svako realan se slaže sa ovim. drugo je to što je on mlađi dosta od mirka, pa sad dal će on iskoristiti talenat i postati bolji od njega to ne znamo, možda ostane samo ''vječni talenat'' radi silnih povreda koje momak zadobija.
jovetić isto tako nikad nije igrao u velikom klubu, pa pitanje je dal bi se snašao, strah me da ne bude kao giovinco. realno oba igrača su precijenjena.