Haris Medunjanin
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Haris Medunjanin
Fakat mi nije jasno zasto Medunjanin nije igrao,ocito je u svajdi sa trenerom! Covjek je jedan od boljih igraca u tom klubu ali ga trener ne gotivi,cudno... u svakoom slucaju on ce nam biti veliko pojacanje protiv Portugala ,a blizi se prelazni rok i neka ode iz Valjadolida,sigurno moze preci i u veci klub!..
Čeka se odluka za Medunjanina
U Nogometni savez BiH za vikend su stigle informacije da bi odluka o promjeni nogometnog državljanstva za Harisa Medunjanina mogla biti donesena danas. To bi bio idealan rasplet situacije koji bi otklonio svu nedoumicu i eventualnu nervozu izazvanu dodatnim čekanjem.
NSBiH je u FIFA-u poslao svu traženu dokumentaciju i pravno nema nikakvih prepreka da odluka bude donesena u našu korist.
U Nogometni savez BiH za vikend su stigle informacije da bi odluka o promjeni nogometnog državljanstva za Harisa Medunjanina mogla biti donesena danas. To bi bio idealan rasplet situacije koji bi otklonio svu nedoumicu i eventualnu nervozu izazvanu dodatnim čekanjem.
NSBiH je u FIFA-u poslao svu traženu dokumentaciju i pravno nema nikakvih prepreka da odluka bude donesena u našu korist.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
haris je danas bio u sarajevu podigao bih pasos i odletio za zagreb ceka se samo formalnost od fife
u biti sve je ok malo su holandjani usrali nisu bili poslali dopis da nije igrao za a tim te zemlje ali i to je sređeno
u biti sve je ok malo su holandjani usrali nisu bili poslali dopis da nije igrao za a tim te zemlje ali i to je sređeno
dobar je igrac i moze igrati mnogo boljem klubu,ali morat ce Boga mi da dobro odere guzove da bih ga zavolio kao ove ostale koje smatram bracom,jer ipak izjava je bilo svakakvih i sto se mene tice treba mu dati priliku ali da z.a.j.e.b.e Spahu (bosansko srce) i da na poluvremenu mjenja kopacke jer su se prvom paru izlizali kramponi!!!!!
To je moje skromno misljenje o nadam se nasem novom Zmaju!!!
To je moje skromno misljenje o nadam se nasem novom Zmaju!!!
Ima li kakih info o Harisu,da li je papirologija sredjena??
- Ponos Torina
- Kontakt:
Medunjanin danas kad je davao izjavu za BHT1 kao da je covjek u Pristini rodzen kako prica,kao ovi pekari albanci u BIH.haha

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Jel poceo trenirat sa reprezentavtivcima?
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
- rob do bagro
- Kontakt:
kaze cim sam dosao,odma sam se poceo smijati...ah stas Bosanci ko BosanciPonos Torina je napisao/la:Medunjanin danas kad je davao izjavu za BHT1 kao da je covjek u Pristini rodzen kako prica,kao ovi pekari albanci u BIH.haha![]()
![]()
![]()

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Legenda_BiH je napisao/la:Jel poceo trenirat sa reprezentavtivcima?
Jeste ceka jos uvijek papire iz FIFE
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
imali iko link za taj interview?
- Ponos Torina
- Kontakt:
fico45 je napisao/la:imali iko link za taj interview?
Ma kratko je nemas sta vise cuti sve smo ti rekli

Cim je dosao smijao se na treningu,ceka papire iz Fife i to je to.
Znaci uklopio se fino? Bas superPonos Torina je napisao/la:fico45 je napisao/la:imali iko link za taj interview?
Ma kratko je nemas sta vise cuti sve smo ti rekli![]()
![]()
Cim je dosao smijao se na treningu,ceka papire iz Fife i to je to.

Haris je rodjen u Sarajevu i prije rata zivio je na Alipasinom Polju u istoj zgradi kao i Elvir Baljic.Ponos Torina je napisao/la:Medunjanin danas kad je davao izjavu za BHT1 kao da je covjek u Pristini rodzen kako prica,kao ovi pekari albanci u BIH.haha![]()
![]()
![]()
Ali inace roditelji su mu iz Plava, grad u istocnom djelu Crne Gore blizu granice sa Albanijom.

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pauk je napisao/la:Haris je rodjen u Sarajevu i prije rata zivio je na Alipasinom Polju u istoj zgradi kao i Elvir Baljic.Ponos Torina je napisao/la:Medunjanin danas kad je davao izjavu za BHT1 kao da je covjek u Pristini rodzen kako prica,kao ovi pekari albanci u BIH.haha![]()
![]()
![]()
Ali inace roditelji su mu iz Plava, grad u istocnom djelu Crne Gore blizu granice sa Albanijom.
I ja sam zivio na Alipasinu nekada

Pa tako svi vi sa Alipasinog pricate kao MedunjaninPonos Torina je napisao/la:Pauk je napisao/la:Haris je rodjen u Sarajevu i prije rata zivio je na Alipasinom Polju u istoj zgradi kao i Elvir Baljic.Ponos Torina je napisao/la:Medunjanin danas kad je davao izjavu za BHT1 kao da je covjek u Pristini rodzen kako prica,kao ovi pekari albanci u BIH.haha![]()
![]()
![]()
I ja sam zivio na Alipasinu nekada![]()

-------------------Begović------------------
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Ovo je tema o Medunjanina ne o tebiPonos Torina je napisao/la:Pauk je napisao/la:Haris je rodjen u Sarajevu i prije rata zivio je na Alipasinom Polju u istoj zgradi kao i Elvir Baljic.Ponos Torina je napisao/la:Medunjanin danas kad je davao izjavu za BHT1 kao da je covjek u Pristini rodzen kako prica,kao ovi pekari albanci u BIH.haha![]()
![]()
![]()
I ja sam zivio na Alipasinu nekada![]()

Volio bi vidjet taj video, imal ko link?
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
- Ponos Torina
- Kontakt:
I ja sam zivio na Alipasinu nekada
[/quote]
Pa tako svi vi sa Alipasinog pricate kao Medunjanin
[/quote]
Ma ne Rise

Pa tako svi vi sa Alipasinog pricate kao Medunjanin

Ma ne Rise

Šta je sa papirima, nikakvog habera?
Ima li šanse da dobije zeleno od FIFE do prve utakmice protiv Portugala?
-
- Kontakt:
Psiha je neka,niko ni haberaCvrle je napisao/la:Šta je sa papirima, nikakvog habera?
- TheManiacs
- Kontakt:
nukleusmember je napisao/la:Psiha je neka,niko ni haberaCvrle je napisao/la:Šta je sa papirima, nikakvog habera?
Nadamo se da ce dobiti do utakmice u lisabonu

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987