Haris Medunjanin
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Haris Medunjanin
U Nogometni savez BiH za vikend su stigle informacije da bi odluka o promjeni nogometnog državljanstva za Harisa Medunjanina mogla biti donesena danas. To bi bio idealan rasplet situacije koji bi otklonio svu nedoumicu i eventualnu nervozu izazvanu dodatnim čekanjem.
NSBiH je u FIFA-u poslao svu traženu dokumentaciju i pravno nema nikakvih prepreka da odluka bude donesena u našu korist.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
u biti sve je ok malo su holandjani usrali nisu bili poslali dopis da nije igrao za a tim te zemlje ali i to je sređeno
To je moje skromno misljenje o nadam se nasem novom Zmaju!!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
- Legenda_BiH
- Kontakt:
- rob do bagro
- Kontakt:
kaze cim sam dosao,odma sam se poceo smijati...ah stas Bosanci ko BosanciPonos Torina je napisao/la:Medunjanin danas kad je davao izjavu za BHT1 kao da je covjek u Pristini rodzen kako prica,kao ovi pekari albanci u BIH.haha![]()
![]()
![]()
SMRT FASIZMU!!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Legenda_BiH je napisao/la:Jel poceo trenirat sa reprezentavtivcima?
Jeste ceka jos uvijek papire iz FIFE
- Ponos Torina
- Kontakt:
fico45 je napisao/la:imali iko link za taj interview?
Ma kratko je nemas sta vise cuti sve smo ti rekli
Cim je dosao smijao se na treningu,ceka papire iz Fife i to je to.
Znaci uklopio se fino? Bas superPonos Torina je napisao/la:fico45 je napisao/la:imali iko link za taj interview?
Ma kratko je nemas sta vise cuti sve smo ti rekli![]()
![]()
Cim je dosao smijao se na treningu,ceka papire iz Fife i to je to.
Haris je rodjen u Sarajevu i prije rata zivio je na Alipasinom Polju u istoj zgradi kao i Elvir Baljic.Ponos Torina je napisao/la:Medunjanin danas kad je davao izjavu za BHT1 kao da je covjek u Pristini rodzen kako prica,kao ovi pekari albanci u BIH.haha![]()
![]()
![]()
Ali inace roditelji su mu iz Plava, grad u istocnom djelu Crne Gore blizu granice sa Albanijom.
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pauk je napisao/la:Haris je rodjen u Sarajevu i prije rata zivio je na Alipasinom Polju u istoj zgradi kao i Elvir Baljic.Ponos Torina je napisao/la:Medunjanin danas kad je davao izjavu za BHT1 kao da je covjek u Pristini rodzen kako prica,kao ovi pekari albanci u BIH.haha![]()
![]()
![]()
Ali inace roditelji su mu iz Plava, grad u istocnom djelu Crne Gore blizu granice sa Albanijom.
I ja sam zivio na Alipasinu nekada
Pa tako svi vi sa Alipasinog pricate kao MedunjaninPonos Torina je napisao/la:Pauk je napisao/la:Haris je rodjen u Sarajevu i prije rata zivio je na Alipasinom Polju u istoj zgradi kao i Elvir Baljic.Ponos Torina je napisao/la:Medunjanin danas kad je davao izjavu za BHT1 kao da je covjek u Pristini rodzen kako prica,kao ovi pekari albanci u BIH.haha![]()
![]()
![]()
I ja sam zivio na Alipasinu nekada![]()
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Ovo je tema o Medunjanina ne o tebiPonos Torina je napisao/la:Pauk je napisao/la:Haris je rodjen u Sarajevu i prije rata zivio je na Alipasinom Polju u istoj zgradi kao i Elvir Baljic.Ponos Torina je napisao/la:Medunjanin danas kad je davao izjavu za BHT1 kao da je covjek u Pristini rodzen kako prica,kao ovi pekari albanci u BIH.haha![]()
![]()
![]()
I ja sam zivio na Alipasinu nekada![]()
Volio bi vidjet taj video, imal ko link?
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pa tako svi vi sa Alipasinog pricate kao Medunjanin
Ma ne Rise
Ima li šanse da dobije zeleno od FIFE do prve utakmice protiv Portugala?
-
nukleusmember
- Kontakt:
Psiha je neka,niko ni haberaCvrle je napisao/la:Šta je sa papirima, nikakvog habera?
- TheManiacs
- Kontakt:
nukleusmember je napisao/la:Psiha je neka,niko ni haberaCvrle je napisao/la:Šta je sa papirima, nikakvog habera?
Nadamo se da ce dobiti do utakmice u lisabonu
THE MANIACS 1987
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Alucard, arabijskisupi, ArtemisFowl, Bosanac90, Brokula, Bumbaclat, Confiance, CudanLik, Fudbalbr1, GG3, Google Adsense [Bot], Grk1234, harko35, karajlo, LeCoq, legendarnadruga, LenyYoro15, Maestro^^, meecko, MikiPirs, Napapijri, napapijri1987, nebeskasila, NEZALAGANJE, prijeratni mangup, Proximic, rio_Ferdy88, rukometubih23, SanaBosna, schalke, Shevko, signalidunapark, StevieG8, TETRAPAK, torbica, UtdBiH21, VensanKasel, zikerrz21 i 287 gostiju.