FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SarajlijaTM

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 19 feb 2013, 17:56

ficobahtic je napisao/la:
zeljo1 je napisao/la:fico idi kod kona oni ce objerucke prihvatiti sve tvoje da smo u qujcu i slicne stvari......nas popusti smaras brate ;)
Koga Nas? govori u svoje ime i previse toga sebi dajes za pravo, ti sto si slijep kod ociju to je tvoj problem!
Fico,nakon ovoga s koketom,tuknes mi na jufkice,al opasno,svaki vid komunikacije ovdje je zavrsen

Na taj nacin samo jufka moze komentarisati,a i od pocetka mi je smrdila ova prica protiv uprave

CARSON

Post Postao/la CARSON » 19 feb 2013, 17:59

zeljo1 je napisao/la:
CARSON je napisao/la:Razabu bas bi volio da cujem kolio imas godina? a ja cu ti odgovriti zasto raje nema zato sto mi nismo fudbalska nacija brzo se svega zasitimo pprvu sezonu koju smo uzeli nije bilo mjesta< na tribini ali ne brini se ti za posjetu protiv sirokog na onoj hladnoci je bilo 8000-9000 hiljada samo jos da se poprve ulovi na tribini i to ce biti to
Preko tri godine je ova uprava na celu FK Zeljeznicar, pa sta su to popravili vezano za uslove, i ne samo uslove bilo sta? Ispadas smijesan jer branis sut Bekrica sa 11m, tj branis neodbranjivo! :D

EDIT
Kakva smo mi to nacija hokejaska, vaterpolo, ma daj...
osvojene 2 titule i 2 kupa meni dosta a ponavljam smarate o finansijama bezveze.........idi u klub i zali se a ne ovdje sa rajom
Ocigledno imam raspravu sa balavurdijom znaci da smo fudbalska nacija ne bi nam se desilo da jednu sezonu imamo 10 000 hiljada osvojimo titulu i onda posjeta bude duplo manja pa te molim da mi ti to objasnis mozda je u pitanju ta transaprentnost o kojoj ti govoris 2 titule i 2 kupa zato bolje tisu i uzivaj uzmi bordo dame duzni koliko i mi a trofeja ni na mapi

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 19 feb 2013, 18:01

zeljo1 je napisao/la:
zeljo1 je napisao/la:fico idi kod kona oni ce objerucke prihvatiti sve tvoje da smo u qujcu i slicne stvari......nas popusti smaras brate ;)
Koga Nas? govori u svoje ime i previse toga sebi dajes za pravo, ti sto si slijep kod ociju to je tvoj problem!
hajde idi uzmi planinarsku opremu i skini mi se sa qujca
Nije valjda da ti je babo neko iz uprave, dok si toliko uporan? Necemo se vrijedjati, nije to moj nivo.
@ Satm
Tebi su pitari problem za sve, cim procitas nesto sto ti se ne svidja odmah se uhvatis jufki, zanimljivo. Znaci dopala ti se izvedba koketa koji je za 45 minuta rastjerao raju...
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 19 feb 2013, 18:06

ja sam na strani Amara jer znam kako je sa njim a kako bez njega,jesi li tako bio bucan kada je Ahmetbegovic napravio takvu idilu da se ne moze raja vratit na tribine ni za 10 godina.........tada smo imali trofeje,igraci jedva za kifle imali,pobjedjivali u gostima svake 2 godine.........ja ne zelim takvo stanje u klubu nikad vise..........zelim trofeje i jedino me to interesuje
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 19 feb 2013, 18:10

U situaciji kakva vlada u našem fudbalu već dugo godina uspjeh je držati te dugove na zatečenim brojevima. S državom se uvijek dogovori neki klinac, vjerujem da je svima prioritet vraćanje dugova bivšim igračima, dobavljačima itd... + redovne isplate tekućih računa. Jer to sjebe licencu za Evropu...

Iskreno ja ne znam odakle bi to i moj i vaš klub mogao vratiti ovaj dug i redovno plaćati sve ostalo. Ganjati jedino kakvog lovatora, ili se nadati nekom čudu u Evropi. Ništa drugo.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 19 feb 2013, 18:11

CARSON je napisao/la:
zeljo1 je napisao/la:
ficobahtic je napisao/la: Preko tri godine je ova uprava na celu FK Zeljeznicar, pa sta su to popravili vezano za uslove, i ne samo uslove bilo sta? Ispadas smijesan jer branis sut Bekrica sa 11m, tj branis neodbranjivo! :D

EDIT
Kakva smo mi to nacija hokejaska, vaterpolo, ma daj...
osvojene 2 titule i 2 kupa meni dosta a ponavljam smarate o finansijama bezveze.........idi u klub i zali se a ne ovdje sa rajom
Ocigledno imam raspravu sa balavurdijom znaci da smo fudbalska nacija ne bi nam se desilo da jednu sezonu imamo 10 000 hiljada osvojimo titulu i onda posjeta bude duplo manja pa te molim da mi ti to objasnis mozda je u pitanju ta transaprentnost o kojoj ti govoris 2 titule i 2 kupa zato bolje tisu i uzivaj uzmi bordo dame duzni koliko i mi a trofeja ni na mapi
Stariji sam od tebe, to je sigurno. Jufkama njihovo nama nase, i uopste nije problem dug, ko nema duga u ovoj drzavi, vec to sto pricaju kako se otplacuje a sad ispade da neko nekog folira i pravi budalom!
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 19 feb 2013, 18:13

SarajlijaTM je napisao/la:
Zeman je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la: Jarane,ne znam da li ides na tekme ili ne,mislim ni ne interesuje me,ali da ti postavim jedno banalno pitanje.
Kad gledas utakmicu,jel citas sta pise na reklamama,brojis posjetioce i kontas koliko ima love od toga ili posmatras,gledas,ona 22 covjeka sto dole trckaraju i ganjaju loptu ? :lol: :lol: :lol:

Koji ce meni klinac ti podatci oko uprave,koliko je para leglo i koliko treba da legne i sl,meni kao navijacu,gledaocu,posmatracu?
Sta imam od toga i da znam to?
A kakve stete od toga sto ja ne znam te podatke?

Edit: cuj radi manjka transparentnosti nema raje,e vecu glupost odavno nisam cuo,boze sacuvaj sta sve ljudi nece lupati :roll: :roll: :roll:
Bravo, napisao si jedan od glupljih postova u historiji ne samo ovog foruma, nego interneta uopšte. Ne mislim na @bahtica, nego na tebe. Da ne bi bilo zabune ;)
Ok,pametnjakoviću,obrazlozi svoju tvrdnju argumentima...
Najlakse je lupetati,bez osnove
Kako da se raspravljam s čovjekom koji napiše ovo:
Koji ce meni klinac ti podatci oko uprave,koliko je para leglo i koliko treba da legne i sl,meni kao navijacu,gledaocu,posmatracu?
Sta imam od toga i da znam to?
A kakve stete od toga sto ja ne znam te podatke?

To je kao da diskutujem o tome kakva je situacija o državi, a jedan od diskutanata napipe:
Koji će meni qrac ti podaci oko vlade, koliko je para leglo u budžet i koliko treba da legne, gdje su pare otišle, koliku platu ko ima? Šta će to meni, građaninu?
NAPRIJED NARODE!

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 19 feb 2013, 18:16

evo samo cu ti navesti primjer od rata znaci od 1996 nas 12 je svaku tekmu Želje pratilo i kuci skoro svako gostovanje,do 2006 je bilo tako a kada je landzo i ahmetbegovic era pocela ostala nas samo 3.....znaci 9 se zgadio fudbal i situacija oko kluba da sada samo odu na derbi i neke evropske utakmice............stoga popusti se finansija i razmisljaj pozitivno,misli o titulama a ostalo pusti ljudima koji su placeni za to,oni ce odgovarati za to a ti kao navijac budi tu i prati ono sto se desava na terenu......pozzz

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 19 feb 2013, 18:18

Prva stvar Fico mislim da nisi u pravu za neke stvari. Realno gledajući najuspjesnija smo ekipa u nasoj drzavi vec dugi niz godina, uprava i Amar su napravili dugogodisnju stabilizaciju u nasem klubu, gdje igraci dolaze i odlaze pod određenim uslovima. Selekcija prodaje i kupovine igraca se vrsi sistematski jer svaki klub na svijetu zivi od prodaje igraca pa tako i mi, dakle nema vise potpisivanja ugovora na par mjeseci, pa da nam igraci onda idu za male pare.
Sto se tice dugovanja, igracima se redovno isplačuju primanja i premije kao i doprinosi. Sto se tice placanja duga drzavi, to je vec na dugom stapu jer se ceka usvajanje zakona po kojem bi se dužnicima po osnovu javnih prihoda FBiH oprostile kamate ukoliko u roku od šest mjeseci (od usvajanja zakona) uplate glavnicu. Međutim, stanje u FBiH je takvo kakvo je i nikakvi propisi se ne usvajaju.
Dakle sve dok Parlament ne usvoji ovaj zakon nece doci do smanjenja duga po osnovu ukupnog dugovanja.
Zato nemojte da bezveze pricate nebuloze procitajte malo i informisite se po medijima po osnovu zakona i rada Parlamenta FBiH pa vidite onda dokle se je doslo sa usvajanjem istog.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 feb 2013, 18:19

Raja bi da zna i kol'ko para Omćo dobije od kluba a mrsko im na utakmicu otić.
DRUG NEBI TI PUNCA

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 19 feb 2013, 18:24

znal neko rezultat

CARSON

Post Postao/la CARSON » 19 feb 2013, 18:31

bagrcavi je napisao/la:Raja bi da zna i kol'ko para Omćo dobije od kluba a mrsko im na utakmicu otić.
Pusti levata nego sam pozelio pravo na tekmu pa da se vise baziramo na samu igru a ne na ove gluposti ljudi koji su trenutno u klubu imaju moje apsolutno povjerenje i niko me nemoze ubjediti u suprotno a da moze bolje to je sigurno

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 19 feb 2013, 18:36

Nista ne izbacuje na fejsu kao da nema utakmice ili je niko ne prati ?

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 19 feb 2013, 18:46

Dobro ba raja razumite i pojedine kojima je trn u oku sto se pricalo kako se dug smanjuje pa sad odjednom nista. Ali mene interesuje da li je ikome od vas palo na pamet da je to postavljeno mozda samo patka nekog sa strane? Neko ko bolje zna oko kompa uvali nam lafo dokument iz porezne uprave i mi u raspravu. Jel ima neko starije dokument iz porezne uprave??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 19 feb 2013, 18:51

@zeman,ti samo poredjenje napravi,nigdje argumenata.

Ev npr,ja kao i vecina nas znamo o situaciji u lijepoj nasoj bih,manje vise ali znamo.
I opet ti kazem,a ti nikako da skontas jbt : "Sta imam ja licno kao pojedinac od toga sto znam???"

Bravo lafe,ako kazes da si procitao najgluplji komentar u istoriji interneta,zamisli sad da ti ustvari ne znas odgovoriti na taj najgluplji post. Da znas za ubuduce,neko neke stvari nekad jednostavno ne konta,a to moze biti iz vise razloga da ne idemo u detalje,sto ne znaci da je to nesto glupo,mozda je samo pretesko za pojedince...

Ziv bio i zaobidji me ubuduce

@zeljocity - nikako da skontaju da je na taj dug dodat i porez od ove godine koji je onako otprilike na 4miliona budzeta oko 700000 i to sve skupa iznosi milion i 200hiljada + kamate od predhodnih godina
a vrlo lako moze biti i suplja,jer se odma pojavise sa destabilizirajucim pricama,jos se smijem transparentnosti i nedolasku na tekme :mrgreen:

DRZ
Kontakt:

Post Postao/la DRZ » 19 feb 2013, 18:54

ZNA LI BILO KO PRAVI IZVJESTAJ SA UTAKMICE PROTIV CELIKA ZAHVALJUJEM

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 19 feb 2013, 19:13

DRZ je napisao/la:ZNA LI BILO KO PRAVI IZVJESTAJ SA UTAKMICE PROTIV CELIKA ZAHVALJUJEM
3-0 malo se nasi poigrali i cao ;)
A sto se tice duga navodnog nekako ne vjerujem da je bas ovoliko, imao sam drugaciju informaciju, ali hajde yebiga Real, Zeljo, Mufc... svi oni imaju dugove...svi veliki klubovi imaju dugove...

adilbeg
Kontakt:

Post Postao/la adilbeg » 19 feb 2013, 19:46

rezultat????
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 19 feb 2013, 19:49

SarajlijaTM je napisao/la:@zeman,ti samo poredjenje napravi,nigdje argumenata.

Ev npr,ja kao i vecina nas znamo o situaciji u lijepoj nasoj bih,manje vise ali znamo.
I opet ti kazem,a ti nikako da skontas jbt : "Sta imam ja licno kao pojedinac od toga sto znam???"
gomilanje dugova vodi klub u stecaj ili gasenje, dakle od toga imas imas informaciju da li ti klub ide prema stecaju, razumijes?

i kazes nije netransparentnost razlog za slabu posjetu, nisi nikad cuo nekog da kaze "ma necu da dajem pare lopovima" kad mu postavis pitanje hoce li na utakmicu ili zasto ne prati domaci fudbal.
Sasa Kajkut pitarima tabut!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 19 feb 2013, 19:53

Ja dajem pare onima koji gomilaju titule i kupove i nije mi nimalo zao,ti mislis drugacija,ok,ja se iskljucijem iz ovog tipa rasprave...

REZULTAT?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hrammm1921, keli, mavi, nedimmmm1337 i 65 gostiju.