Bravo, napisao si jedan od glupljih postova u historiji ne samo ovog foruma, nego interneta uopšte. Ne mislim na @bahtica, nego na tebe. Da ne bi bilo zabune

[/quote]
Ok,pametnjakoviću,obrazlozi svoju tvrdnju argumentima...
Najlakse je lupetati,bez osnove[/quote]
Kako da se raspravljam s čovjekom koji napiše ovo:
Koji ce meni klinac ti podatci oko uprave,koliko je para leglo i koliko treba da legne i sl,meni kao navijacu,gledaocu,posmatracu?
Sta imam od toga i da znam to?
A kakve stete od toga sto ja ne znam te podatke?
To je kao da diskutujem o tome kakva je situacija o državi, a jedan od diskutanata napipe:
Koji će meni qrac ti podaci oko vlade, koliko je para leglo u budžet i koliko treba da legne, gdje su pare otišle, koliku platu ko ima? Šta će to meni, građaninu?[/quote]
Brate ne bih da stajem ni na tvoju ni na njegovu stranu,ali covjek ti fino kaze da njega kao i vecinu ljudi ne na ovom forumu nego opceinot u drzavi boli neka stvar za to.Niti znam dovoljno o tome,a tesko da mogu uticiati na to.Da je meni do uprave finansijskih podataka iso bi na neki gredicev seminar da ga slusam sta on ima rec o tome kako vodi zelju kako kupi sponzore itd umjesto sto odem na grbavicu gldeati 11 plavih.Kad si vec naveo primjer drzave,fkt koji ce meni ku*ac ti podaci,sto se mene tice nek oni daju meni tebi i svima ostalim da normalno zive pa nek onda vala operu,pronevjere,ukradu sve do zadnjeg moguceg feninga

...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.