FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ja ne mislim da dajem lopovima, al ima onih koji misle, e takve treba privuci na stadion, a ne mene, al ti nista ne kontas, pa je svakako dobro da zavrsimo sa raspravom.
Sasa Kajkut pitarima tabut!
Bravo, napisao si jedan od glupljih postova u historiji ne samo ovog foruma, nego interneta uopšte. Ne mislim na @bahtica, nego na tebe. Da ne bi bilo zabune
[/quote]
Ok,pametnjakoviću,obrazlozi svoju tvrdnju argumentima...
Najlakse je lupetati,bez osnove[/quote]
Kako da se raspravljam s čovjekom koji napiše ovo:
Koji ce meni klinac ti podatci oko uprave,koliko je para leglo i koliko treba da legne i sl,meni kao navijacu,gledaocu,posmatracu?
Sta imam od toga i da znam to?
A kakve stete od toga sto ja ne znam te podatke?
To je kao da diskutujem o tome kakva je situacija o državi, a jedan od diskutanata napipe:
Koji će meni qrac ti podaci oko vlade, koliko je para leglo u budžet i koliko treba da legne, gdje su pare otišle, koliku platu ko ima? Šta će to meni, građaninu?[/quote]
Brate ne bih da stajem ni na tvoju ni na njegovu stranu,ali covjek ti fino kaze da njega kao i vecinu ljudi ne na ovom forumu nego opceinot u drzavi boli neka stvar za to.Niti znam dovoljno o tome,a tesko da mogu uticiati na to.Da je meni do uprave finansijskih podataka iso bi na neki gredicev seminar da ga slusam sta on ima rec o tome kako vodi zelju kako kupi sponzore itd umjesto sto odem na grbavicu gldeati 11 plavih.Kad si vec naveo primjer drzave,fkt koji ce meni ku*ac ti podaci,sto se mene tice nek oni daju meni tebi i svima ostalim da normalno zive pa nek onda vala operu,pronevjere,ukradu sve do zadnjeg moguceg feninga

Ok,pametnjakoviću,obrazlozi svoju tvrdnju argumentima...
Najlakse je lupetati,bez osnove[/quote]
Kako da se raspravljam s čovjekom koji napiše ovo:
Koji ce meni klinac ti podatci oko uprave,koliko je para leglo i koliko treba da legne i sl,meni kao navijacu,gledaocu,posmatracu?
Sta imam od toga i da znam to?
A kakve stete od toga sto ja ne znam te podatke?
To je kao da diskutujem o tome kakva je situacija o državi, a jedan od diskutanata napipe:
Koji će meni qrac ti podaci oko vlade, koliko je para leglo u budžet i koliko treba da legne, gdje su pare otišle, koliku platu ko ima? Šta će to meni, građaninu?[/quote]
Brate ne bih da stajem ni na tvoju ni na njegovu stranu,ali covjek ti fino kaze da njega kao i vecinu ljudi ne na ovom forumu nego opceinot u drzavi boli neka stvar za to.Niti znam dovoljno o tome,a tesko da mogu uticiati na to.Da je meni do uprave finansijskih podataka iso bi na neki gredicev seminar da ga slusam sta on ima rec o tome kako vodi zelju kako kupi sponzore itd umjesto sto odem na grbavicu gldeati 11 plavih.Kad si vec naveo primjer drzave,fkt koji ce meni ku*ac ti podaci,sto se mene tice nek oni daju meni tebi i svima ostalim da normalno zive pa nek onda vala operu,pronevjere,ukradu sve do zadnjeg moguceg feninga

...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
- Armageddon2012
- Kontakt:
otisla i vasa tema u sto hiljada persuna 

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
-
- Kontakt:
Zbog dresova protiv Pazara i poreznog duga nemam sna!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!
- champions1921
http://www.scribd.com/doc/106352108/Lis ... a-20120630
30.06.2012. nas nije bilo na ovom spisku sto znaci da je dug (glavnica+kamata) bio manji od milion KM.. Nelogicno da je za ovako kratko vrijeme otisao vise nego duplo.. Bilo bi dobro kada bi neko iz uprave dao izjavu o ovim podacima..
30.06.2012. nas nije bilo na ovom spisku sto znaci da je dug (glavnica+kamata) bio manji od milion KM.. Nelogicno da je za ovako kratko vrijeme otisao vise nego duplo.. Bilo bi dobro kada bi neko iz uprave dao izjavu o ovim podacima..
BUDI ŽELJO !!!
- SarajlijaTM
Ma ovaj novi spisak je nidje veze,pitari,celik i ostali imaju u fening isti dug kao i 30.6.2012g, a nemoguce je da se nije ni smanjio ni povecao. Ovo je neki zesci supljak 100%champions1921 je napisao/la:http://www.scribd.com/doc/106352108/Lis ... a-20120630
Kad je V.Halilhožić dosao na klupu Dinama, ne jednoj od pressica nakon samog predstavljanja, gdje je govorio zasto je dosao u Dinamo, kakvi su njegovi planovi i sl., jedan od novinara ga je upitao (vjerujem zbog toga sto Vaha ima veliko trenersko iskustvo, uspjesno, sticano i u Ligi prvaka), koliko je potrebno da se jedna ekipa, sa manjim promjenama u igrackom kadru, plasira i igra ozbiljan fudbal u grupnoj fazi nekog europskog takmicenja? Vaha je rekao 4 godine.
Iza te njegove kratke izjave, postoji mnogo vise. Jedan covjek sa novcem i sposobnoscu, njegovi ljudi u savezu, grad koji je odvajao/odvaja ogromna sredstva za nase uslove, sponzori (tada HEP, neka banka, pa neki telekom)
financijska stabilizacija kluba, dovođenje trenera kojeg zeli, igraca iz njihove lige ili ovih prostora kojeg zeli, juniora, djece
rezultatska dominacija, europa, prodaja igraca i krug se zatvara sa novcem.
Kratko viđenje situacije kluba u nama najblizoj zemlji, sa slicnim problemima, slabijoj ligi, slabom infrastrukturom i sa relativno poznatim cinjenicama.
Zasto spominjem Europu? Zato sto izlaskom u europska takmicenja uzimamo "siguran" novac, veci izlog za igrace, pravo mjerilo rezultata i rada, ali i to sto moramo ispuniti uslove za taj "izlazak", porezi, izmirene obaveze i ne znam sta sve jos.
Recimo da nas navijace zanima "samo" rezultat, igracki kadar...znajuci sta je sve u pozadini toga (sve sto je potrebno za funkcionisanje neke organizacije ili kluba), misljenja sam da nas trebaju zanimati i ti ostali aspekti u postojanju naseg kluba...da bi razumjeli trenutacnu situaciju (kupovina/prodaja igraca, rekonstrukcija ili popravci na stadionu, razvijanje marketinga, omladinskog programa, mozda skautinga i sl.) i da bi se mogli adekvatno ponasati prema njoj.
Sposobnog covjeka imamo (ukljucujuci i ugled i utjecaj Ivice Osima), sada novu garnituru ljudi u Predsjednistvu i cini mi se da tu prestaje sve...grad ili Kanton nedaju nikakva ili simbolicna sredstva, sponzori koliko ko moze u danasnjoj teskoj situaciji (ne znam tacno koliko, nemam nikakvih podataka), nemogucnost dovođenja najboljeg sto nudi liga (koja je među najlosijim u europi, svijetu) ili iz okruzenja, stadion i cjelokupnu losu drustvenu situaciju
simbolicni nastupi u Europi, slabija potraznja za igracima (iako je ima, slabe cifre), na kraju malo, manje ili jedva se zaradi novca da se u plusu zatvori krug.
Kada realno sagledam situaciju (u drzavi i drustvu koje je najmanje "drustvo" i "drzava"), zadovoljan sam minimalnim pomaci naprijed (prvi put je realno da neko u nasoj ligi odbrani titulu prvaka zemlje, suska se oko stadiona, oko marketinga nesto, fan shop i on line trgovina...), koji su zaista mali, ali ipak su pomaci...ali s druge strane nisam iznenađen podacima porezne, jer mnogo je duze Zeljo bio u g.ovnima, a premalo je 4 godine da se iz njih izađe, ali bice i to
Iza te njegove kratke izjave, postoji mnogo vise. Jedan covjek sa novcem i sposobnoscu, njegovi ljudi u savezu, grad koji je odvajao/odvaja ogromna sredstva za nase uslove, sponzori (tada HEP, neka banka, pa neki telekom)

Kratko viđenje situacije kluba u nama najblizoj zemlji, sa slicnim problemima, slabijoj ligi, slabom infrastrukturom i sa relativno poznatim cinjenicama.
Zasto spominjem Europu? Zato sto izlaskom u europska takmicenja uzimamo "siguran" novac, veci izlog za igrace, pravo mjerilo rezultata i rada, ali i to sto moramo ispuniti uslove za taj "izlazak", porezi, izmirene obaveze i ne znam sta sve jos.
Recimo da nas navijace zanima "samo" rezultat, igracki kadar...znajuci sta je sve u pozadini toga (sve sto je potrebno za funkcionisanje neke organizacije ili kluba), misljenja sam da nas trebaju zanimati i ti ostali aspekti u postojanju naseg kluba...da bi razumjeli trenutacnu situaciju (kupovina/prodaja igraca, rekonstrukcija ili popravci na stadionu, razvijanje marketinga, omladinskog programa, mozda skautinga i sl.) i da bi se mogli adekvatno ponasati prema njoj.
Sposobnog covjeka imamo (ukljucujuci i ugled i utjecaj Ivice Osima), sada novu garnituru ljudi u Predsjednistvu i cini mi se da tu prestaje sve...grad ili Kanton nedaju nikakva ili simbolicna sredstva, sponzori koliko ko moze u danasnjoj teskoj situaciji (ne znam tacno koliko, nemam nikakvih podataka), nemogucnost dovođenja najboljeg sto nudi liga (koja je među najlosijim u europi, svijetu) ili iz okruzenja, stadion i cjelokupnu losu drustvenu situaciju

Kada realno sagledam situaciju (u drzavi i drustvu koje je najmanje "drustvo" i "drzava"), zadovoljan sam minimalnim pomaci naprijed (prvi put je realno da neko u nasoj ligi odbrani titulu prvaka zemlje, suska se oko stadiona, oko marketinga nesto, fan shop i on line trgovina...), koji su zaista mali, ali ipak su pomaci...ali s druge strane nisam iznenađen podacima porezne, jer mnogo je duze Zeljo bio u g.ovnima, a premalo je 4 godine da se iz njih izađe, ali bice i to

Može li neko postaviti onu fotografiju iz današnjeg sporta sa utakmice iz Breze,Rudar-Željo?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- Ultras1921
- Kontakt:
jest valjda, al niko ne zna rezultatBuu je napisao/la:Jeli se igralo sa Vrsarom u 18 h?
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Pobjedili smo 6-0
- Ultras1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vrsara 0 - 6 Zeljeznicar Strijelci: Brkovic 3x,Hodzic 2x i Selimovic
Nisu vam igrali Adilovic, Jamak, E Colic, B Colic,
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Odakle tebi acc na tm.org ?RodjeniiBrato je napisao/la:Vrsara 0 - 6 Zeljeznicar Strijelci: Brkovic 3x,Hodzic 2x i Selimovic
Deklasiran niželigaš Vrsar
http://fkzeljeznicar.ba/deklasiran-nize ... rsar/4381/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/deklasiran-nize ... rsar/4381/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Kad se igra generalka ?
23. feb...amko21 je napisao/la:Kad se igra generalka ?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
-
- Kontakt:
eto sta mene nervira,pa taj Brkovic je garantujem masina igrac,ali jok neka nama Colic igra prvuRodjeniiBrato je napisao/la:Vrsara 0 - 6 Zeljeznicar Strijelci: Brkovic 3x,Hodzic 2x i Selimovic

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!