BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la geronimo » 20 feb 2013, 01:13

KSIVLE je napisao/la:Baš se veselim srijedi, bit će i ovdje veselja. Treba @Fantoma i @HzBvB-a natrati na malo veću aktivnost ovih dana, trebat će nam par takvih agresivnijih fanova.
Ja se baš ne veselim tome. :mrgreen:

Vidi Seme što mijenja nazive najvećem njemačkom klubu. :lol:

Još nešto...ako dođe do tog vašeg druženja (uz janje i koju gajbicu pive) od mene imate 3 gajbe ako Lewat ne vidi Minhena (osim kao turista). :D
Vom Jäger zum Gejagten

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 20 feb 2013, 01:13

KSIVLE je napisao/la:Baš se veselim srijedi, bit će i ovdje veselja. Treba @Fantoma i @HzBvB-a natrati na malo veću aktivnost ovih dana, trebat će nam par takvih agresivnijih fanova.
No sikiriki, za par dana ce povampiriti kompletan PDF. :mrgreen:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 20 feb 2013, 01:17

geronimo je napisao/la: Ja se baš ne veselim tome. :mrgreen:
Ne čudi me. :lol: Samo zapamti da moraš biti pošten sudija ako trebadne vaditi žutalje i crvendaće. :mrgreen:
Hare_BvB je napisao/la: No sikiriki, za par dana ce povampiriti kompletan PDF. :mrgreen:
Mogu mislit, bit će veselja. :lol:
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 20 feb 2013, 01:20

KSIVLE je napisao/la:
geronimo je napisao/la: Ja se baš ne veselim tome. :mrgreen:
Ne čudi me. :lol: Samo zapamti da moraš biti pošten sudija ako trebadne vaditi žutalje i crvendaće. :mrgreen:
Puno trazis, ipak je domaci teren u pitanju. :lol: Zato oprez u startovima. :lol:

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 20 feb 2013, 01:25

Ma moramo malo vršiti pritisak na sudiju, lo stile Mourinho pred El Clasico. ;)

Jesi ti obavio visinske pripreme, zlu ne trebalo? :mrgreen:
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 20 feb 2013, 01:31

KSIVLE je napisao/la:Jesi ti obavio visinske pripreme, zlu ne trebalo? :mrgreen:
Ama yok, ev vec heftu trazim kakvu kameru pojeftino da nam nasnimam ovog bavarskog Gebrselassia u trostrukom maratonskom pohodu sirom Bosne ponosne. :lol:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 20 feb 2013, 01:46

geronimo je napisao/la: Još nešto...ako dođe do tog vašeg druženja (uz janje i koju gajbicu pive) od mene imate 3 gajbe ako Lewat ne vidi Minhena (osim kao turista). :D
Mogu i ja dodat gajbu.... :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 20 feb 2013, 02:18

Siber jeste gadno zabrljao u subotu, ali ja bih mu dao sansu protiv Hanovera zbog zeznutog rasporeda zato sto je razmak utakmica 3 dana, a bas su te utakmice pre i posle njih najbitnije za Dortmund mozda i u celoj sezoni.Tako da ocekujem da ce Klop pojedinim starterima podeliti minutazu kako se ne bi previse umarali pred revans sa Sahtjorom.
Kao Sema i ja bih voleo da Gundogan ili Lajtner dobiju ofanzivniju rolu u sledeca dva ligaska meca.

effe_sa je napisao/la:Morat će sad Lewa zabit bar jedan autogol u ovoj kup utakmici, a po golu Bayerna neće smijeti ošutat.... :lol: :lol:

Bice vama dovoljno da promasi penal, bas kao i Dante prosle sezone svejedno da li u penal-seriji ili pre toga. :mrgreen:

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 20 feb 2013, 10:17

Potpis. Protiv Hannovera nek igraju Schibi, Gross, Leitner, Sahin, Kirch, Santana... To treba žrtvovati. Ako Klopp to ne uradi, a zaseremo protiv Baye i Shakhtara, bit će njemu na dušu.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 20 feb 2013, 10:46

Ja sam za ovu varijantu ( ako nekog zanima :lol: )

--------reus--------
Gotze-Leitner-Kuba
-----gundo-bender----

Jeste me napali pa ne mrzim ja Jajern sta vam je...ccc cak sta vise zadnjih par god su mi pravo simpa :lol: 8-)

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 20 feb 2013, 11:10

Hare_BvB je napisao/la:Ja bih slag'o da kazem da ne navijam - jbga, jace je od mene. :oops: :lol: Dva mjeseca sam taslacio u drugim gacama, mora se nesto osjetit, ta nisam drvo (doduse, pojedini djelovi mene jesu :lol: ).
sto se tice tih pojedinih djelica ( :lol: ), insan bi pomislio da se radi o dijamantu.
jarane moj, il si lud ko srtuja tj. imas dijamantska damu, il volis setanje. :mrgreen:
sto se mene tice, bice mi dovoljno da pregazis karaulu.
nego, podatke na sunce, da te mogu gonjat ako pokusas izbjeci opkladu.
mojne da moram podmicivat admine za ip adresu i postanske hadalje za ulicu i br. tel. :mrgreen:
sto se tice zutalja domuzanera, za njih navijam samo ako igraju protiv haife.
ustvari, navijam da izgube obadvije ekipe. sad, posto je to nemoguce, onda navijam za domuzare. :mrgreen:
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Klare

Post Postao/la Klare » 20 feb 2013, 13:13

effe_sa je napisao/la:
geronimo je napisao/la: Još nešto...ako dođe do tog vašeg druženja (uz janje i koju gajbicu pive) od mene imate 3 gajbe ako Lewat ne vidi Minhena (osim kao turista). :D
Mogu i ja dodat gajbu.... :)
Dodajem i ja gajbu, ali nularice naravno. :lol:

U srijedu će biti zanimljivo, a pošto neriješeno ne postoji biće extremno zanimljivo. :mrgreen:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 20 feb 2013, 16:13

Semir bvb je napisao/la:
effe_sa je napisao/la: Adnan me najviše iznenadio
Ipak je Rosicky na drugoj strani. Još se on sjeća kad je Tomas odbio Jaju i doš'o u BVB. Ne može se to tako lako zaboraviti. 8-)
Zar da navijam za Bayern protiv naseg bivseg pulena pu pu pu :D
Hare_BvB je napisao/la: PS: Mislim da je Adnanu Arsenal najdrazi ino klub poslije BVB-a, nesto kao meni Kelti. ;)
+1...A ti si izgleda totalno na YNWA...BvB,Liverpool i Kelti :D

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 20 feb 2013, 16:16

secer je napisao/la:
Hare_BvB je napisao/la:Ja bih slag'o da kazem da ne navijam - jbga, jace je od mene. :oops: :lol: Dva mjeseca sam taslacio u drugim gacama, mora se nesto osjetit, ta nisam drvo (doduse, pojedini djelovi mene jesu :lol: ).
sto se tice tih pojedinih djelica ( :lol: ), insan bi pomislio da se radi o dijamantu.
jarane moj, il si lud ko srtuja tj. imas dijamantska damu, il volis setanje. :mrgreen:
sto se mene tice, bice mi dovoljno da pregazis karaulu.

Posto se vidi da nis dobar :mrgreen: , i da si ili sadista pa hoces da patis Hareta, ili si mazohist pa u sebi molis Boga da yayo izgubi i da imas razlog za hodanje od Sa do Tz, ja vam predlazem da porazeni u opkladi plati onom drugom (plus hanumi mu ili jaranu) rafting sad na ljeto. Poslije raftinga malo na meso i kropir ispod saca, a vidim da ovi neki predlazu i da dodaju po gajbu pive u slucaju da Lewat zaobidje Minken, pa bi se onda moglo i malo vise opustiti ;)
Plus, mogao bi povesti i jos 3-4 yayernovca (prednost onima koji slabije plivaju :D ), pada vas mozemo podusiti u Neretvi :mrgreen:

Sa ovim prijedlogom hodanja od Sa do Tz niste mi bas normalni, meni se gujca oznoji od sjedenja u autu samo dok se popenjem i spustim niz Karaulu :)

Predlazem vam da malo bolje razmislite i prihvatite ovu opustajucu :mrgreen: ponudu, jer nakon sto sam sinoc vidio onog vaseg olimpijca kako pliva u prazno, nisam bas siguran da neces bas ti uz i niz Karaulu :mrgreen: 8-)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 20 feb 2013, 19:55

pozdrav momci,evo nabavio sam nam još jednog žuto crnog brata @raaymoon pa neka se sam predstavi :) kralju dobro nam došo ;)
Zadnja izmjena: schwarcgelbfantom, dana/u 20 feb 2013, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 20 feb 2013, 19:57

adnan24 je napisao/la: Zar da navijam za Bayern protiv naseg bivseg pulena pu pu pu :D
Eto kakvi ste vi, vi bi zbog jednog fudbalera čast njemačkog fudbala pod noge bacili.... :)

Al će ovo između šeće i Hareta biti uzbudljivo....... :D A Hare će se nakon srijede najvjerovatnije vratiti opet na pravi put..... :lol:
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

raaymoon
Kontakt:

Post Postao/la raaymoon » 20 feb 2013, 20:14

Pozdrav svim navijačima Dortmunda, novi sam na forumu :D biće mi drago dijeliti s vama trenutke provedene na forumu! :D Imali ovde yayaraca ili smo i ovde dominanti kao i uživo? :D
Željezničar
Borussia Dortmund

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 20 feb 2013, 20:38

raaymoon je napisao/la:Pozdrav svim navijačima Dortmunda, novi sam na forumu :D biće mi drago dijeliti s vama trenutke provedene na forumu! :D Imali ovde yayaraca ili smo i ovde dominanti kao i uživo? :D
brate dobro nam došao !!

ma dominacija, sila smo ! ;)

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 20 feb 2013, 22:48

@raaymoon dobrodošao! :)

Barca pred ispadanjem :? . Put ka Wembleyu otvoren... :mrgreen: :P 8-)
Klare je napisao/la:U srijedu će biti zanimljivo, a pošto neriješeno ne postoji biće extremno zanimljivo. :mrgreen:
Biće gusto biće nula - dva (0-2)! :mrgreen: 8-)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 20 feb 2013, 23:21

@raaymoon
Dobro nam dosao druze,osjecaj se kao kod kuce :D
@fantom
Opasno nam okupljas vojsku,svaka cast,nisam ni sumnjao u tebe :lol: ;)

Ja sam podavno rekao da bih volio Buraka u zutom dresu,nisam promjenio misljenje!Ne dodje li nam Dzekson ili Damiao,Burak bi po meni bio odlican izbor,kakva je ono zvijer :lol: Doduse,ne uklapa se svojim mentalitetom u ekipu ali,Doktor bi to doveo pod konac! ;) Toliko o zeljama :?

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.