secer je napisao/la:Hare_BvB je napisao/la:Ja bih slag'o da kazem da ne navijam - jbga, jace je od mene.

Dva mjeseca sam taslacio u drugim gacama, mora se nesto osjetit, ta nisam drvo (doduse, pojedini djelovi mene jesu

).
sto se tice tih pojedinih djelica (

), insan bi pomislio da se radi o dijamantu.
jarane moj, il si lud ko srtuja tj. imas dijamantska damu, il volis setanje.
sto se mene tice, bice mi dovoljno da pregazis karaulu.
Posto se vidi da nis dobar

, i da si ili sadista pa hoces da patis Hareta, ili si mazohist pa u sebi molis Boga da yayo izgubi i da imas razlog za hodanje od Sa do Tz, ja vam predlazem da porazeni u opkladi plati onom drugom (plus hanumi mu ili jaranu) rafting sad na ljeto. Poslije raftinga malo na meso i kropir ispod saca, a vidim da ovi neki predlazu i da dodaju po gajbu pive u slucaju da Lewat zaobidje Minken, pa bi se onda moglo i malo vise opustiti
Plus, mogao bi povesti i jos 3-4 yayernovca (prednost onima koji slabije plivaju

), pada vas mozemo podusiti u Neretvi
Sa ovim prijedlogom hodanja od Sa do Tz niste mi bas normalni, meni se gujca oznoji od sjedenja u autu samo dok se popenjem i spustim niz Karaulu
Predlazem vam da malo bolje razmislite i prihvatite ovu
opustajucu 
ponudu, jer nakon sto sam sinoc vidio onog vaseg olimpijca kako pliva u prazno, nisam bas siguran da neces bas ti uz i niz Karaulu

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.