Boston Celtics

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

filip13

Re: Boston Celtics

Post Postao/la filip13 » 19 feb 2013, 22:18

http://nbacro.com/nba/boston-celtics/bo ... amsa-16941" onclick="window.open(this.href);return false;

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 feb 2013, 22:47

T. Williams ima nevjerovatne fizicke predispozicije, moze da bude strasan igrac, ali nije dobar s glavom. Podsjeca me na J. R. Smitha. Dugo sam ga zelio u Cavsima, ali eto draftovasmo Waitersa, tako da nije bilo mjesta, a izgleda ga nismo ni htjeli zbog tih njegovih problema. Pod palicom Doca moze cuda da napravi od svoje karijere. Nadam se da ce uspjeti i iskoristiti sav svoj potencijal, a ima ga itekako.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 19 feb 2013, 23:11

adriano_leite je napisao/la:T. Williams ima nevjerovatne fizicke predispozicije, moze da bude strasan igrac, ali nije dobar s glavom. Podsjeca me na J. R. Smitha. Dugo sam ga zelio u Cavsima, ali eto draftovasmo Waitersa, tako da nije bilo mjesta, a izgleda ga nismo ni htjeli zbog tih njegovih problema. Pod palicom Doca moze cuda da napravi od svoje karijere. Nadam se da ce uspjeti i iskoristiti sav svoj potencijal, a ima ga itekako.

Slazem se! Pored tih fantasticnih predispozicija i manjka klikera u glavi Terrence Williams ima (ili je imao) fantasticnu karijeru.
Nakon rodnog Seattlea otisao je na prestizni Louisville kod legendarnog Pitina, gdje je, ako se dobro sjecam, imao nekoliko triple-double.
Visoko pozicioniran na draftu 2009, 11 ukupno odlazi u Netse (2 sezone) pa trade u Rocketse (2 sezone) pa odlazak u Kingse gdje je imao i najvise poena u svojoj NBA karijeri 8,8.
Epizodu je imao i u Kini kao i JR Smith.
Sada je potpisao taj 10-dnevni ugovor i vidjet cemo sta ce biti od njega. Covjek ima opruge u nogama i visoko skace. Nekako mi je prirodna trojka mada ce najvjerovatnije igrati na 2.
Sve u svemu mislim da je Boston dobio sa njegovim dolaskom!

[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 feb 2013, 23:14

BernardBarnjak je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:T. Williams ima nevjerovatne fizicke predispozicije, moze da bude strasan igrac, ali nije dobar s glavom. Podsjeca me na J. R. Smitha. Dugo sam ga zelio u Cavsima, ali eto draftovasmo Waitersa, tako da nije bilo mjesta, a izgleda ga nismo ni htjeli zbog tih njegovih problema. Pod palicom Doca moze cuda da napravi od svoje karijere. Nadam se da ce uspjeti i iskoristiti sav svoj potencijal, a ima ga itekako.

Slazem se! Pored tih fantasticnih predispozicija i manjka klikera u glavi Terrence Williams ima (ili je imao) fantasticnu karijeru.
Nakon rodnog Seattlea otisao je na prestizni Louisville kod legendarnog Pitina, gdje je, ako se dobro sjecam, imao nekoliko triple-double.
Visoko pozicioniran na draftu 2009, 11 ukupno odlazi u Netse (2 sezone) pa trade u Rocketse (2 sezone) pa odlazak u Kingse gdje je imao i najvise poena u svojoj NBA karijeri 8,8.
Sada je potpisao taj 10-dnevni ugovor i vidjet cemo sta ce biti od njega. Covjek ima opruge u nogama i visoko skace. Nekako mi je prirodna trojka mada ce najvjerovatnije igrati na 2.

[youtube][/youtube]
On je meni stvarno strasan kosarkas, ali je nekako magnet za belaje i nikako mi nije dobar s glavom. Moze biti All-Star prema predispozicijama, ali tesko da ce do kraja karijere imati stalni angazman u NBA konstantno bez D-Lige ili odlaska van SAD. Solidnu odbranu igra, odlicno kuca, odlicna atleta, pa ima i sut vrlo dobar, ali jednostavno ima blokadu u glavi. Ako ga Doc smiri, odna je Boston dobio igraca za narednih 10 godina.

Mes Que Un Club!

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 19 feb 2013, 23:17

Ma sve se to da disciplinovati! Boston je institucija. Kod Pitina je bio ko bubica.
Prenose ima, svakako. Ali kad ti na trening dodju legende NBA lige i najtrofejniji igraci mozda mu i mozak proradi.
Nadam se da Doc & Ainge imaju recept.
Lijepo ce popuniti tu sutersku poziciju. Momak je u najboljim kosarkaskim godinama...

“He knows what’s ahead of him,” said veteran guard Jason Terry, a fellow Seattle native who said he already has messaged Williams. “He knows this is a no-nonsense type group.

Terry said he’s known Williams since Williams was in high school.
“Playing with him in the summer, playing against him, just seeing him and seeing his work ethic, I know he’s a tremendous talent,” Terry said. “A freakish athlete, can handle the ball, and he’s a physical guard. I just can’t wait to see him get an opportunity.”
Zadnja izmjena: BernardBarnjak, dana/u 19 feb 2013, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 feb 2013, 23:22

BernardBarnjak je napisao/la:Ma sve se to da disciplinovati! Boston je institucija. Kod Pitina je bio ko bubica.
Prenose ima, svakako. Ali kad ti na trening dodju legende NBA lige i najtrofejniji igraci mozda mu i mozak proradi.
Nadam se da Doc $ Ainge imaju recept.
Lijepo ce popuniti tu sutersku poziciju. Momkaj je u najboljim kosarkaskim godinama...
Samo ga Boston i moze srediti, jer ima Doca i K.G. koji su spremni da ga smire. Najbolja sredina za njega definitivno. Steta je bila sto je otisao u Netse na draftu.

Mes Que Un Club!

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 20 feb 2013, 03:07

Sprema se trejd Ronda.
YNWA

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 20 feb 2013, 03:33

Zadovoljavajuća prva četvrtina u Pepsi centru, imamo +1, Bradley dominira sa 12 poena. Opet naravno brz tempo i strašan protok lopte, mada sam mišljenja da ćemo teško izdržati večeras i pobjediti. Treba se okrenuti Lejkersima. :mrgreen:
YNWA

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 feb 2013, 03:40

Paraglajder je napisao/la:Zadovoljavajuća prva četvrtina u Pepsi centru, imamo +1, Bradley dominira sa 12 poena. Opet naravno brz tempo i strašan protok lopte, mada sam mišljenja da ćemo teško izdržati večeras i pobjediti. Treba se okrenuti Lejkersima. :mrgreen:
Bez uvrede ili podcijenjivanja, ali ukoliko oni nasi IDIOTI imaju imalo mozga u glavi (izuzev Bryanta i Nasha) sutra bi Vi mogli nahebati.

- umro vlasnik kluba
- prva utakmica nakon njegove smtri
- dolazi u goste najveci rival i ekipa sa kojom je jednu deceniju vodio bitke o primatu u NBA ligi (tokom 80-tih)
- i hvatanje posljednjeg voza za PO

Ali je sada veliko pitanje imaju li igraci Lakersa i jedan gram mozga da ovako razmisljaju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 20 feb 2013, 03:48

Taman napravimo finu seriju, i onda se prestane igrat odbrana, opustimo se i oni nam naprave jos goru. Ovo se bas cesto desava, pogotovo ove sezone.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 20 feb 2013, 03:50

amerosm je napisao/la:
Paraglajder je napisao/la:Zadovoljavajuća prva četvrtina u Pepsi centru, imamo +1, Bradley dominira sa 12 poena. Opet naravno brz tempo i strašan protok lopte, mada sam mišljenja da ćemo teško izdržati večeras i pobjediti. Treba se okrenuti Lejkersima. :mrgreen:
Bez uvrede ili podcijenjivanja, ali ukoliko oni nasi IDIOTI imaju imalo mozga u glavi (izuzev Bryanta i Nasha) sutra bi Vi mogli nahebati.

- umro vlasnik kluba
- prva utakmica nakon njegove smtri
- dolazi u goste najveci rival i ekipa sa kojom je jednu deceniju vodio bitke o primatu u NBA ligi (tokom 80-tih)
- i hvatanje posljednjeg voza za PO

Ali je sada veliko pitanje imaju li igraci Lakersa i jedan gram mozga da ovako razmisljaju.
Nema prijatelju niko osim kobija u tome i jeste stvar, okružen je idiotima. Inače, sutra Lejkersi bez dobre odbrane u tranziciji nemaju nikakve šanse za pobjedu. Samo je pitanje umor naših nakon Denvera...
YNWA

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 20 feb 2013, 03:53

asunsao je napisao/la:Taman napravimo finu seriju, i onda se prestane igrat odbrana, opustimo se i oni nam naprave jos goru. Ovo se bas cesto desava, pogotovo ove sezone.
Razumljivo i halalim im. Igramo sa 8 igrača u rotaciji, Collinsa ne pikam. :mrgreen:
YNWA

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 20 feb 2013, 03:56

Kad bi Williams trebo biti spreman da zaigra za nas ? Kako je dobar ovaj KG, kad bi i Pierce malo proradio, ovo bi bilo strasno :mrgreen:
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 20 feb 2013, 04:00

asunsao je napisao/la:Kad bi Williams trebo biti spreman da zaigra za nas ? Kako je dobar ovaj KG, kad bi i Pierce malo proradio, ovo bi bilo strasno :mrgreen:
Čim stigne certifikat iz Kine Terrence je spreman.
YNWA

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 20 feb 2013, 07:51

[youtube][/youtube]

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 20 feb 2013, 16:13

Paraglajder je napisao/la:Sprema se trejd Ronda.
? :(

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 feb 2013, 16:23

azTer je napisao/la:
Paraglajder je napisao/la:Sprema se trejd Ronda.
? :(
Ma ništa od toga i od bilo kakvog većeg trejda i razbijanja jezgre, barem što se tiče ove sezone ;)

Ainge je naglasio da neće raditi nikakve veće promjene i da će pokušati sa ovim što imamo odraditi sezonu i PO, uz mogućnost nekog manjeg trejda čisto da popunimo roster ;)
It looks unlikely that anything will be done, other than possibly some players we will add to our roster
Danny Ainge has assured Rajon Rondo's agent that the Boston Celtics will not trade him.

Rondo has been linked to a possible trade in several reports.

Bill Duffy, Rondo's agent, spoke with Ainge on Wednesday.
;)

Btw. Truth u zadnje 3 tekme ima 8 od 38 šut iz igre :oops:

Intervju Simmonsa sa Russellom, ili Bill and Bill 8-)

http://www.3030fm.com/2013/02/19/video- ... l-simmons/
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 20 feb 2013, 19:45

Paraglajder je napisao/la:
asunsao je napisao/la:Kad bi Williams trebo biti spreman da zaigra za nas ? Kako je dobar ovaj KG, kad bi i Pierce malo proradio, ovo bi bilo strasno :mrgreen:
Čim stigne certifikat iz Kine Terrence je spreman.
Certifikat vam je stigao i on moze igrati veceras protiv LAL! ;)Sve je do Doca!

filip13

Post Postao/la filip13 » 20 feb 2013, 19:48

BernardBarnjak je napisao/la:

[youtube][/youtube]

baš fantastičnu karijeru?

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 20 feb 2013, 19:57

Pa pod tim 'fantasticnu karijeru' sam objasnio. Nema bas puno igraca koji ostvare triple-double kod Pitina.
Gore navedeni igrac je bio visoko pozicioniran na draftu u svojoj generaciji.
Lijepo sam naglasio imao je...
Sada, o pojmu fantasticna karijera, mozemo diskutovati. Nije karijera kao u Jordana ili Shaqa ali po nekim mojim mjerilima je vrlo dobra- da ne kazem opet fantasticna, barem do NBA...

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []