Boston Celtics
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Boston Celtics
http://nbacro.com/nba/boston-celtics/bo ... amsa-16941" onclick="window.open(this.href);return false;
- adriano_leite
- Kontakt:
T. Williams ima nevjerovatne fizicke predispozicije, moze da bude strasan igrac, ali nije dobar s glavom. Podsjeca me na J. R. Smitha. Dugo sam ga zelio u Cavsima, ali eto draftovasmo Waitersa, tako da nije bilo mjesta, a izgleda ga nismo ni htjeli zbog tih njegovih problema. Pod palicom Doca moze cuda da napravi od svoje karijere. Nadam se da ce uspjeti i iskoristiti sav svoj potencijal, a ima ga itekako.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
adriano_leite je napisao/la:T. Williams ima nevjerovatne fizicke predispozicije, moze da bude strasan igrac, ali nije dobar s glavom. Podsjeca me na J. R. Smitha. Dugo sam ga zelio u Cavsima, ali eto draftovasmo Waitersa, tako da nije bilo mjesta, a izgleda ga nismo ni htjeli zbog tih njegovih problema. Pod palicom Doca moze cuda da napravi od svoje karijere. Nadam se da ce uspjeti i iskoristiti sav svoj potencijal, a ima ga itekako.
Slazem se! Pored tih fantasticnih predispozicija i manjka klikera u glavi Terrence Williams ima (ili je imao) fantasticnu karijeru.
Nakon rodnog Seattlea otisao je na prestizni Louisville kod legendarnog Pitina, gdje je, ako se dobro sjecam, imao nekoliko triple-double.
Visoko pozicioniran na draftu 2009, 11 ukupno odlazi u Netse (2 sezone) pa trade u Rocketse (2 sezone) pa odlazak u Kingse gdje je imao i najvise poena u svojoj NBA karijeri 8,8.
Epizodu je imao i u Kini kao i JR Smith.
Sada je potpisao taj 10-dnevni ugovor i vidjet cemo sta ce biti od njega. Covjek ima opruge u nogama i visoko skace. Nekako mi je prirodna trojka mada ce najvjerovatnije igrati na 2.
Sve u svemu mislim da je Boston dobio sa njegovim dolaskom!
[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- adriano_leite
- Kontakt:
On je meni stvarno strasan kosarkas, ali je nekako magnet za belaje i nikako mi nije dobar s glavom. Moze biti All-Star prema predispozicijama, ali tesko da ce do kraja karijere imati stalni angazman u NBA konstantno bez D-Lige ili odlaska van SAD. Solidnu odbranu igra, odlicno kuca, odlicna atleta, pa ima i sut vrlo dobar, ali jednostavno ima blokadu u glavi. Ako ga Doc smiri, odna je Boston dobio igraca za narednih 10 godina.BernardBarnjak je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:T. Williams ima nevjerovatne fizicke predispozicije, moze da bude strasan igrac, ali nije dobar s glavom. Podsjeca me na J. R. Smitha. Dugo sam ga zelio u Cavsima, ali eto draftovasmo Waitersa, tako da nije bilo mjesta, a izgleda ga nismo ni htjeli zbog tih njegovih problema. Pod palicom Doca moze cuda da napravi od svoje karijere. Nadam se da ce uspjeti i iskoristiti sav svoj potencijal, a ima ga itekako.
Slazem se! Pored tih fantasticnih predispozicija i manjka klikera u glavi Terrence Williams ima (ili je imao) fantasticnu karijeru.
Nakon rodnog Seattlea otisao je na prestizni Louisville kod legendarnog Pitina, gdje je, ako se dobro sjecam, imao nekoliko triple-double.
Visoko pozicioniran na draftu 2009, 11 ukupno odlazi u Netse (2 sezone) pa trade u Rocketse (2 sezone) pa odlazak u Kingse gdje je imao i najvise poena u svojoj NBA karijeri 8,8.
Sada je potpisao taj 10-dnevni ugovor i vidjet cemo sta ce biti od njega. Covjek ima opruge u nogama i visoko skace. Nekako mi je prirodna trojka mada ce najvjerovatnije igrati na 2.
[youtube][/youtube]
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ma sve se to da disciplinovati! Boston je institucija. Kod Pitina je bio ko bubica.
Prenose ima, svakako. Ali kad ti na trening dodju legende NBA lige i najtrofejniji igraci mozda mu i mozak proradi.
Nadam se da Doc & Ainge imaju recept.
Lijepo ce popuniti tu sutersku poziciju. Momak je u najboljim kosarkaskim godinama...
“He knows what’s ahead of him,” said veteran guard Jason Terry, a fellow Seattle native who said he already has messaged Williams. “He knows this is a no-nonsense type group.
Terry said he’s known Williams since Williams was in high school.
“Playing with him in the summer, playing against him, just seeing him and seeing his work ethic, I know he’s a tremendous talent,” Terry said. “A freakish athlete, can handle the ball, and he’s a physical guard. I just can’t wait to see him get an opportunity.”
Prenose ima, svakako. Ali kad ti na trening dodju legende NBA lige i najtrofejniji igraci mozda mu i mozak proradi.
Nadam se da Doc & Ainge imaju recept.
Lijepo ce popuniti tu sutersku poziciju. Momak je u najboljim kosarkaskim godinama...
“He knows what’s ahead of him,” said veteran guard Jason Terry, a fellow Seattle native who said he already has messaged Williams. “He knows this is a no-nonsense type group.
Terry said he’s known Williams since Williams was in high school.
“Playing with him in the summer, playing against him, just seeing him and seeing his work ethic, I know he’s a tremendous talent,” Terry said. “A freakish athlete, can handle the ball, and he’s a physical guard. I just can’t wait to see him get an opportunity.”
Zadnja izmjena: BernardBarnjak, dana/u 19 feb 2013, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- adriano_leite
- Kontakt:
Samo ga Boston i moze srediti, jer ima Doca i K.G. koji su spremni da ga smire. Najbolja sredina za njega definitivno. Steta je bila sto je otisao u Netse na draftu.BernardBarnjak je napisao/la:Ma sve se to da disciplinovati! Boston je institucija. Kod Pitina je bio ko bubica.
Nadam se da Doc $ Ainge imaju recept.
Lijepo ce popuniti tu sutersku poziciju. Momkaj je u najboljim kosarkaskim godinama...
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Paraglajder
- Kontakt:
- Paraglajder
- Kontakt:
Zadovoljavajuća prva četvrtina u Pepsi centru, imamo +1, Bradley dominira sa 12 poena. Opet naravno brz tempo i strašan protok lopte, mada sam mišljenja da ćemo teško izdržati večeras i pobjediti. Treba se okrenuti Lejkersima. 
YNWA
Bez uvrede ili podcijenjivanja, ali ukoliko oni nasi IDIOTI imaju imalo mozga u glavi (izuzev Bryanta i Nasha) sutra bi Vi mogli nahebati.Paraglajder je napisao/la:Zadovoljavajuća prva četvrtina u Pepsi centru, imamo +1, Bradley dominira sa 12 poena. Opet naravno brz tempo i strašan protok lopte, mada sam mišljenja da ćemo teško izdržati večeras i pobjediti. Treba se okrenuti Lejkersima.
- umro vlasnik kluba
- prva utakmica nakon njegove smtri
- dolazi u goste najveci rival i ekipa sa kojom je jednu deceniju vodio bitke o primatu u NBA ligi (tokom 80-tih)
- i hvatanje posljednjeg voza za PO
Ali je sada veliko pitanje imaju li igraci Lakersa i jedan gram mozga da ovako razmisljaju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Taman napravimo finu seriju, i onda se prestane igrat odbrana, opustimo se i oni nam naprave jos goru. Ovo se bas cesto desava, pogotovo ove sezone.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- Paraglajder
- Kontakt:
Nema prijatelju niko osim kobija u tome i jeste stvar, okružen je idiotima. Inače, sutra Lejkersi bez dobre odbrane u tranziciji nemaju nikakve šanse za pobjedu. Samo je pitanje umor naših nakon Denvera...amerosm je napisao/la:Bez uvrede ili podcijenjivanja, ali ukoliko oni nasi IDIOTI imaju imalo mozga u glavi (izuzev Bryanta i Nasha) sutra bi Vi mogli nahebati.Paraglajder je napisao/la:Zadovoljavajuća prva četvrtina u Pepsi centru, imamo +1, Bradley dominira sa 12 poena. Opet naravno brz tempo i strašan protok lopte, mada sam mišljenja da ćemo teško izdržati večeras i pobjediti. Treba se okrenuti Lejkersima.
- umro vlasnik kluba
- prva utakmica nakon njegove smtri
- dolazi u goste najveci rival i ekipa sa kojom je jednu deceniju vodio bitke o primatu u NBA ligi (tokom 80-tih)
- i hvatanje posljednjeg voza za PO
Ali je sada veliko pitanje imaju li igraci Lakersa i jedan gram mozga da ovako razmisljaju.
YNWA
- Paraglajder
- Kontakt:
Razumljivo i halalim im. Igramo sa 8 igrača u rotaciji, Collinsa ne pikam.asunsao je napisao/la:Taman napravimo finu seriju, i onda se prestane igrat odbrana, opustimo se i oni nam naprave jos goru. Ovo se bas cesto desava, pogotovo ove sezone.
YNWA
Kad bi Williams trebo biti spreman da zaigra za nas ? Kako je dobar ovaj KG, kad bi i Pierce malo proradio, ovo bi bilo strasno 
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- Paraglajder
- Kontakt:
Čim stigne certifikat iz Kine Terrence je spreman.asunsao je napisao/la:Kad bi Williams trebo biti spreman da zaigra za nas ? Kako je dobar ovaj KG, kad bi i Pierce malo proradio, ovo bi bilo strasno
YNWA
- BernardBarnjak
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
?Paraglajder je napisao/la:Sprema se trejd Ronda.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma ništa od toga i od bilo kakvog većeg trejda i razbijanja jezgre, barem što se tiče ove sezoneazTer je napisao/la:?Paraglajder je napisao/la:Sprema se trejd Ronda.
Ainge je naglasio da neće raditi nikakve veće promjene i da će pokušati sa ovim što imamo odraditi sezonu i PO, uz mogućnost nekog manjeg trejda čisto da popunimo roster
It looks unlikely that anything will be done, other than possibly some players we will add to our roster
Danny Ainge has assured Rajon Rondo's agent that the Boston Celtics will not trade him.
Rondo has been linked to a possible trade in several reports.
Bill Duffy, Rondo's agent, spoke with Ainge on Wednesday.
Btw. Truth u zadnje 3 tekme ima 8 od 38 šut iz igre
Intervju Simmonsa sa Russellom, ili Bill and Bill
http://www.3030fm.com/2013/02/19/video- ... l-simmons/
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Certifikat vam je stigao i on moze igrati veceras protiv LAL! ;)Sve je do Doca!Paraglajder je napisao/la:Čim stigne certifikat iz Kine Terrence je spreman.asunsao je napisao/la:Kad bi Williams trebo biti spreman da zaigra za nas ? Kako je dobar ovaj KG, kad bi i Pierce malo proradio, ovo bi bilo strasno
BernardBarnjak je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:T. Williams ima nevjerovatne fizicke predispozicije, moze da bude strasan igrac, ali nije dobar s glavom. Podsjeca me na J. R. Smitha. Dugo sam ga zelio u Cavsima, ali eto draftovasmo Waitersa, tako da nije bilo mjesta, a izgleda ga nismo ni htjeli zbog tih njegovih problema. Pod palicom Doca moze cuda da napravi od svoje karijere. Nadam se da ce uspjeti i iskoristiti sav svoj potencijal, a ima ga itekako.
[youtube][/youtube]
baš fantastičnu karijeru?
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Pa pod tim 'fantasticnu karijeru' sam objasnio. Nema bas puno igraca koji ostvare triple-double kod Pitina.
Gore navedeni igrac je bio visoko pozicioniran na draftu u svojoj generaciji.
Lijepo sam naglasio imao je...
Sada, o pojmu fantasticna karijera, mozemo diskutovati. Nije karijera kao u Jordana ili Shaqa ali po nekim mojim mjerilima je vrlo dobra- da ne kazem opet fantasticna, barem do NBA...
Gore navedeni igrac je bio visoko pozicioniran na draftu u svojoj generaciji.
Lijepo sam naglasio imao je...
Sada, o pojmu fantasticna karijera, mozemo diskutovati. Nije karijera kao u Jordana ili Shaqa ali po nekim mojim mjerilima je vrlo dobra- da ne kazem opet fantasticna, barem do NBA...
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 6 gostiju.