KSIVLE je napisao/la:Neće biti Lewu lako nadoknaditi, jer on je u ovom sustavu savršeno funkcionirao.
Svaki iole okretniji i brzi napadac ce nadoknaditi Lewu. Jos ako bude bolji finisher, posebno u prilikama 1 na 1, bit ce i bolji od Lewe. Mislim da amer cesto spomene da pola nasih igraca profitiraju od Klopovog sistema i znaju sta trebaju raditi s cim se mi mozemo ili ne mozemo slagati, ali rezultati su tu: Sahin, kagawa - van BVB-a propadose ko zetoni. Ja jedva cekam da vidim Lewandowskog negdje drugo, pa da vidimo koliko ce tada dati golova u sezoni.
Nego, mediji opet pisu o Dzeki u BVB-u. Oni traze 25 milki, mi nudimo 15, mislim da ce se naci na nekih 20-ak. Njemu se navodno ne ostaje u City-ju jer zeli igrati, a ne biti
super zamjena. Od ostalih klubova Dzeki je zelja Milan, ali ga zeznuse jer kupise Balotelia. Inter se raspituje za njega, a Dzeko navodno izjavio da nema nista protiv odlaska u Inter, ako ce izboriti Ligu prvaka.
Suma sumarum, u BVB-u ce igrati Ligu prvaka, igrat ce svaku tekmu po 90 minuta, u Njemackoj je vec igrao i dokazao se samo sto ce sada igrati sa boljim veznim redom nego je to bio slucaj u Wolfsburgu, pa bi mogao davati i vise golova u sezoni... A Klop i kompanija nisu zabrinuti radi odlaska Lewe, znaci oni vec znaju ko ce biti novi napadac, a puno stvari se poklapa sa Dzekom, tako da bi tu moglo biti nesto.
Jedino sto mi ideja
Edin Dzeko u Borusiji Dortmund nije privlacna je sto ce se na ovoj temi pojaviti bruku novih clanova, inace
velikih navijaca BVB-a, koji ne znaju kad je klub osnovan, ali heeej u njem' igra Dzeko

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.