BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

kraljttbvb
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la kraljttbvb » 20 feb 2013, 23:45

@smopi
Kad Buraka nismo doveli na kraju prosle sezone, kad je imao klauzulu da moze ici za 5 miliona, necemo ni sada. Sad bi Galata sigurno trazila puuno vise love za njega. Bolje da dovedemo Drogbu 8-) . Em je bolji, em je nas jer je prosle godine jajarce povalio 8-) :mrgreen:

Zamislite situaciju da henes na kraju sezone kaze navijacima jajerna:
Evo da vidite da vam nisam lagao da cu dovesti Lewandowskog i predstavi onog trenera Leverkuzena kao Gvardiolinog pomocnika :mrgreen:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 20 feb 2013, 23:45

[youtube][/youtube]

Boze sacuvaj covjek nije normalan kakve pasove djeli pa kao da je veznjak i to ne dm vec mc koji dr ... Ne znam da ima neko bolji pas od stopera danas od ovog momka ...

Hummybauer :)
BvB Echte Liebe !!!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 20 feb 2013, 23:49

@kralj
Ma znam druze,ne nadam se ni najmanje njegovom dolasku,neg reko kad se gadjamo nekim imenima i "eventualnim" pojacanjima...da i njega spomenem! 8-)

@Damir
Zar si sumnjao?? :lol:

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 20 feb 2013, 23:53

Tada se pisalo:
Semir bvb je napisao/la:Sljedeća špekulacija!

Ovo s Schieberom visi u zraku. Ni tamo ni 'vamo. Oni hoće 7 mil mi dajemo maksimalno 4,5 (BILD).
Eh sad imamo novog kandidata. Taj se zove Burak Yilmaz(26) iz Trabzonspora. Prvi strijelac lige sa 33 gola u 34 utakmice. :shock:

Izgleda da su neki naši predstavnici već bili u Trabzonu. Zorc sam nije htio niti da potvrdi niti da damantuje.
Ono što je dobro u vezi mogućeg transfera je da Burek ima klauzulu u ugovoru u kojoj stoji da može da ide za 5 mil. eura.

Eh daj nam Turčina odmah :mrgreen: . Nije skup, a daje golove k'o na traci i još ćemo ga gledat' na Ojru al' u Francuskoj 2016. :D :lol:
Tako je tada bilo :roll: . Nismo ga doveli i kao što @kralj reče sad bi to bilo veoma teško i veoma skupo. :)
kraljttbvb je napisao/la:Zamislite situaciju da henes na kraju sezone kaze navijacima jajerna:
Evo da vidite da vam nisam lagao da cu dovesti Lewandowskog i predstavi onog trenera Leverkuzena kao Gvardiolinog pomocnika :mrgreen:
Dobar dobar... :mrgreen:

@Damire je li ja jedini ne vidim klip ili šta?! :?
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 20 feb 2013, 23:57

@Sema
Bravo,sjecam se tvog posta i nedugo nakon toga gledah doticnog gospodina i sve mi je bilo jasno! ;) Ali kao sto kazete,nista od toga,kasnooo :?
Nisi jedini,ne vidim ni ja klip ali znamo o kome je rijec i pretpostavljam koji je pas u pitanju ako ih nije vise :P

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 20 feb 2013, 23:59

Uzivajte 8-)

[youtube][/youtube]
Der Mann für die entscheidenden Tore.

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 21 feb 2013, 00:06

Aaaauuuu,prejak klip,svaka cast Hare!Al ih dijeli Hummy,desnom,lijevom...kako je kreno pocet ce k.rcem pospremati lopte :lol: Ma zvijer je,nema sta,nas buduci kapetan! ;)

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 21 feb 2013, 00:09

smopiBVB je napisao/la:@Sema
Bravo,sjecam se tvog posta i nedugo nakon toga gledah doticnog gospodina i sve mi je bilo jasno! ;) Ali kao sto kazete,nista od toga,kasnooo :?
Ma naći će naši već neko rješenje. Ne trebamo sumnjati uopšte u to iako nas ova neizvjesnot oko toga pomalo nervira. :evil: Ovog Lewata ću baš zamrzit'. Priredit nam ovakvu situaciju, ovakvu lavinu novinskih natpisa i špekulacija, nemira i nervoze među navijačima pa to može samo konjina koja nema nimalo zahvalnosti i koja ne nosi BVB ne u srcu nego niti pod malim noktom. Treba ga polomit' *ebem li mu sve njegovo! :evil:

Bravo @Hare! :)
Hummels je najbolji štoper na dunjaluku 8-) . Kao što ti reče fali mu malo te prgavosti da bi bio ubjedljivo najbolji, ali i ovako bez toga je "samo" najbolji :mrgreen: 8-) .
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 21 feb 2013, 00:19

A jbg,ja mislim da iz sve ove price sa Lewom ne mozemo izaci kao gubitnici!Od nevidjenog kloca smo napravili ajmo reci igracinu(za ono sto je bio malo je reci igracinu-carobnjaka) tako da i ako ga prodamo,u sto sve vise vjerujem,uzecemo dobru kintu i dovesti ubitacnijeg igraca pred golom! ;) Doduse,rastego je sa ovom pricom,ustvari prerano je poceo pricati o svemu(jos dugo do ljeta),hebo ga onaj menadzer retadrirani...Pa da je Messi pa hajd,ovako...a da mu nije Klopp-a i BvB-a bilo istruhnuo bi negdje u Poljskoj ili bi ga oni huligani iz domovine mu(a tamo ih nema nikako :? )roknuli kolko bi ih ispizdio svojim promasenim zicerima!Nema veze,i nas Nurko se pravio pametan,a sad da vidi kako Klopp kara... ;)

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 21 feb 2013, 00:24

@smopi varaš se. Neće biti Lewu lako nadoknaditi, jer on je u ovom sustavu savršeno funkcionirao.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 21 feb 2013, 00:29

KSIVLE je napisao/la:@smopi varaš se. Neće biti Lewu lako nadoknaditi, jer on je u ovom sustavu savršeno funkcionirao.
Ne kazem da ce biti lako,ali za pare od njega moze se uzeti itekako dobar napadac,kvalitetniji od njega!To kako ce se uklopiti(bilo ko)to je vec lutrija,ko god da dodje,ali i on se uklapao duze nego sto treba,nego sreca pa je imao uvijek dobru podrsku saigraca... ;)
Govorio sam da bi bilo najbolje da ostane,ali ne treba nam igrac koji je srcem negdje drugo,u EPL ili u p.m.Imamo mi vecih talenata i trazenijih igraca od njega ali ne glume k.rtone,nego momci se zalazu za ekipu,uostalom vidi se po produzenju ugovora!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 21 feb 2013, 00:30

Vidim imamo i novog clana - dobrodosao @raaymoon. :D Svaka nova dignuta ruka u borbi protiv monopolista s juga je itekako potrebna. :mrgreen:

Sto se tice Matsa, on mora biti grublji i ostriji pogotovo u velikim mecevima. Tu nema prostora za jeftine pogreske na najosjetljivijoj poziciji u timu. Ponkead je daleko bolje napraviti i prekrsaj u opasoj zoni, ili izbaciti loptu van igre ako je pod pritiskom, nego traziti neko idealno rijesenje.

Inace, steta pa ne gepismo Bureka. :( Moj pick Sibonja je totalno zakazao. :oops: :evil:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 21 feb 2013, 00:33

Jel nas ima ovdje bar 20 Dortmundovaca?
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 21 feb 2013, 00:40

KSIVLE je napisao/la:Jel nas ima ovdje bar 20 Dortmundovaca?
Ima vas toliko, ali kad računaš duple nickove..... :) :)

@Hare: U pravu si za Bureka, trebali ste ga hapit, površno sam ga poznavao do večeras, ali šta uradi Howedesu, meni tako dragom , cijenjenom stoperu, nevjerovatno....Dobar je, al nek poslije nije više ubo... :)

Damir jedini mudro šuti i ne govori za koga je navijao sinoć....... :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 21 feb 2013, 00:46

effe_sa je napisao/la:
KSIVLE je napisao/la:Jel nas ima ovdje bar 20 Dortmundovaca?
Ima vas toliko, ali kad računaš duple nickove..... :) :)
Ko su duplići? :lol:

Sema, smopi, Fantom, Damir, Adnan, Hare, Manijak, Zodiac, Kralj, Klopp, HzBvB, Prle, zgmiky, alacious i moja malenkost. Ipak nema 20.

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 21 feb 2013, 00:58

Upravo procitah da je Kießling rekao "nein" sto se tice transfera u zutu svetinju i mogu reci da mi ta vijest uljepsa noc....on je napadac kojeg bih najmanje zelio vidjeti u zutom dresu od svih koji se povezuju sa nama,zabija on golove i neka ih zabija i dalje al sto dalje od nas,frajer mi izgleda nekako previse smotano.....

1909
Kontakt:

Post Postao/la 1909 » 21 feb 2013, 07:33

ev da i ja podebljam listu ;) sikiram se zbog ove ekipe vec 15-ak i kusur godina :D
pratim ovu temu vec par godina pa et kontam vakat da i ja ubijem vrijeme i prozborim koju s pobratinima ;)

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 21 feb 2013, 09:42

A nezz sta ste svi optpisali tog malog Turcina iz Galate. Yilmaz jeste sebi sad nabio solidn cijenu, al vi ce te zaa Lewata dobiti minimalno 25 mil. gdje god da ode. A s tim parama se itekako moze kupit Yilmaz, cak i da vam ostane. Ovo govorim iz njabolje namjere, jer ako ce BVB, samoo traziti neke jeftine talente, koje ce peterostruko skuplje prodavati, nema tu svijetle buducnosti. Za sad je to uspjelo, ali na kraju krajeva to ih nece moci zadrzati u vrhu evropskog fudbala. Pa zar onda nebi bili na stazama Arsenala, a znamo kako je kod njih sve sjajno u ekipi. BvB ce zaraditi jos bruku para u LP, i kad treba da se pojaca ekipa ne traba se stediti kao u nekim ranijim godinama kada se stvarno i nisu mogle izdvajati velike sume. Dakle ne kazem da sad postanete City, ali nemojte ni Arsenal postati :D jer su oba nacina neodrziva. Jedino ako vec dovedete Dzeksona mozda nece bit potrebe za Yilmazom, ali ako se ukaze potreba zasto ne iskesirati za njega neku finu svotu ???
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 21 feb 2013, 10:23

Robert Lewandowski, 24-godišnji poljski nogometaš i glavni goleador dortmundske Borussije, na sigurnom je putu da na kraju sezone promjeni sredinu...

Još za vrijeme Europskog prvenstva prošle godine se počelo spominjati da će Lewandowski napustiti Borussiju i krenuti put Manchester Uniteda. Još i danas je klub s Old Trafforda aktualan kada je ovaj rasni strijelac u pitanju, ali u međuvremenu se sve češće počeo spominjati Bayern, a i Juventus je navodno stalno u sjeni kuhao posao s Poljakom.

- Priče s Manchester Unitedom su samo nagađanja. Nitko me nikada iz tog kluba nije kontaktirao - rekao je igračev agent i nastavio:

- Priče s Juventusom su isto tako novinarska naklapanja. Jedino što je realno i jedino nešto opipljivo ima s Bayernom. No, ono što ima ostaje u našoj tajnosti.

Ovog pohlepnog mu agenta treba nabit nogom u guzicu ako ikad prismrdi Westfalenu. :evil:

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 21 feb 2013, 10:59

KSIVLE je napisao/la:Neće biti Lewu lako nadoknaditi, jer on je u ovom sustavu savršeno funkcionirao.

Svaki iole okretniji i brzi napadac ce nadoknaditi Lewu. Jos ako bude bolji finisher, posebno u prilikama 1 na 1, bit ce i bolji od Lewe. Mislim da amer cesto spomene da pola nasih igraca profitiraju od Klopovog sistema i znaju sta trebaju raditi s cim se mi mozemo ili ne mozemo slagati, ali rezultati su tu: Sahin, kagawa - van BVB-a propadose ko zetoni. Ja jedva cekam da vidim Lewandowskog negdje drugo, pa da vidimo koliko ce tada dati golova u sezoni.

Nego, mediji opet pisu o Dzeki u BVB-u. Oni traze 25 milki, mi nudimo 15, mislim da ce se naci na nekih 20-ak. Njemu se navodno ne ostaje u City-ju jer zeli igrati, a ne biti super zamjena. Od ostalih klubova Dzeki je zelja Milan, ali ga zeznuse jer kupise Balotelia. Inter se raspituje za njega, a Dzeko navodno izjavio da nema nista protiv odlaska u Inter, ako ce izboriti Ligu prvaka.
Suma sumarum, u BVB-u ce igrati Ligu prvaka, igrat ce svaku tekmu po 90 minuta, u Njemackoj je vec igrao i dokazao se samo sto ce sada igrati sa boljim veznim redom nego je to bio slucaj u Wolfsburgu, pa bi mogao davati i vise golova u sezoni... A Klop i kompanija nisu zabrinuti radi odlaska Lewe, znaci oni vec znaju ko ce biti novi napadac, a puno stvari se poklapa sa Dzekom, tako da bi tu moglo biti nesto.

Jedino sto mi ideja Edin Dzeko u Borusiji Dortmund nije privlacna je sto ce se na ovoj temi pojaviti bruku novih clanova, inace velikih navijaca BVB-a, koji ne znaju kad je klub osnovan, ali heeej u njem' igra Dzeko :roll:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.