Ovo je meni najdraža karakteristika Arsenala.Harun93 je napisao/la:nama je draze da se od mladih igraca, i igraca sa potencijalom kojeg niko ne vidi sem Wengera stvaraju igracine
Obožavam kad Wenger dovede igrača iz neke "lijeve" lige.
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Ovo je meni najdraža karakteristika Arsenala.Harun93 je napisao/la:nama je draze da se od mladih igraca, i igraca sa potencijalom kojeg niko ne vidi sem Wengera stvaraju igracine
Tu moc prepoznavanja igraca imaju samo SAF i Wenger, a kod drugih trenera samo novac ima moc, jbg uvali li smo se u **** i sad i mi trebamo uloziti para da se izvadimo, al onda treba nastaviti po staroj tradiciji, po meni za to je idealna kombinacija Usmanow-WengerRockefeller je napisao/la:Ovo je meni najdraža karakteristika Arsenala.Harun93 je napisao/la:nama je draze da se od mladih igraca, i igraca sa potencijalom kojeg niko ne vidi sem Wengera stvaraju igracine![]()
Obožavam kad Wenger dovede igrača iz neke "lijeve" lige.
Tamo uspjeh na sve strane, pogotovo ove sezone? Hajde malo poruši tu ogradu kojom si ograđen, pa malo razmisli, pogledaj tabelu, statistiku, pa onda piši kako je City uspješan, pogledaj i koliko košta taj jedan takav uspjeh.. Neću više da te citiram po ovoj temi, smarat bespotrebno navijače Arsenala.BigBigBang je napisao/la:Hahahahahahaha ali pazi logike periferaca, Nasri je money grabbing whore jer je otisao u City a i Nasri je imao isti izgovor zelio je trofej a RVP koji je iz istog razloga otisao nije money grabbing whore iako je otisao za istu odstetu i za jedno 100k vecu platu nego sto je Nasrijeva. Objektivni i realni uvijek bili![]()
![]()
![]()
Delegat napise zasto bi neki igrac isao u City tamo nema uspjeha a ljudi su aktuelni prvaci Engleske
De nemoj mi tih smajlija. Nije dosta sto ih na facebooku vidim.xGGMU je napisao/la: Ako uporediš Nasrijevu igru i zalaganja za City, te Robinova zalaganja i igru za Manchester, da ne pišem previše primjera, Robinov slobodnjak, Nasrijevo izmicanje, hvala i ćao :*
Hahahahahahahahahahahahahahahahaha jos uvijek su aktuelni prvaci Engleske, ove godine su uzeli Comunity shield prije dvije godine FA kup nema tamo uspjeha samo u Unitedu su uspjesi. Koliko kosta uspjeh Uniteda saberi godisnje plate njihovih igraca pa onda usporedi. Cuj ti molim te zalaganje, Nasri se prosle godine zalagao i uzeo sa Cityem titulu pa se sad i Van Parazit zalaze mada to nikakve veze svezom nema. Cinjenica je da je Robin Van Parazit placenik veci nego Samir Nasri jer je otisao za jos vecom lovom, da mu je Juventus ili City ponudio 300k sedmicno on bi tamo otisao i to je cinjenica a ti mozes ziviti u nekim bajkama da jexGGMU je napisao/la:Tamo uspjeh na sve strane, pogotovo ove sezone? Hajde malo poruši tu ogradu kojom si ograđen, pa malo razmisli, pogledaj tabelu, statistiku, pa onda piši kako je City uspješan, pogledaj i koliko košta taj jedan takav uspjeh.. Neću više da te citiram po ovoj temi, smarat bespotrebno navijače Arsenala.BigBigBang je napisao/la:Hahahahahahaha ali pazi logike periferaca, Nasri je money grabbing whore jer je otisao u City a i Nasri je imao isti izgovor zelio je trofej a RVP koji je iz istog razloga otisao nije money grabbing whore iako je otisao za istu odstetu i za jedno 100k vecu platu nego sto je Nasrijeva. Objektivni i realni uvijek bili![]()
![]()
![]()
Delegat napise zasto bi neki igrac isao u City tamo nema uspjeha a ljudi su aktuelni prvaci Engleske
Ako uporediš Nasrijevu igru i zalaganja za City, te Robinova zalaganja i igru za Manchester, da ne pišem previše primjera, Robinov slobodnjak, Nasrijevo izmicanje, hvala i ćao :*
A o moralisanju, šta ti ja znam.. vjerovatno kao kad se probudiš iz noćne more, i ostatak dana ti bude savršen, tako nekako Robin djeluje trenutno, k'o skonta.. skontat će!
Mislim da je Ljungberg u pitanju.Profesor je napisao/la:http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... um=twitter
koji napadac je bio derpe?
BigBigBang je napisao/la:
Profesor
Siguran sam da je taj napadac Robin Van Parazit. Mozda i Theo Walnut.

Neces vjerovati, ali on ima najvise sanse da to bude. Tamo nekad nakon one dobre polusezone pa ono kad je pao pricalo se da su novinari u Engleskoj saznali da je derpe i da je zbog toga mu forma pala. To se nikad nije dokazalo, ali valjda ono gdje ima dima ima i vatre.mandraX je napisao/la:Chamakh.
Dovedi ga Wengeru. Momak je sam vrh francuske lige.U Arsenalu će proći još jedan godina bez trofeja, stanje je alarmantno, pa će klub u sledećoj pokušati da ‘skine fleke’ tako što će ovog leta trošiti više no što je uobičajeno.
Lista želja je velika, mediji u Arsnala dovode goto svakog iole ‘pismenog’ igrača, ali kada se Wenger oglasi da je zainteresovan za nekoga, onda je taj transfer gotovo izvestan.
Takav je slučaj sa Maximom Gonalonom, 23-godišnjim vezistom Lyona, koji je prošao sve kategorije ovog kluba.
U njemu Wenger vidi idealnu zamenu za Alex Songa, koji je otišao u Bareslonu prošlog leta, a opšte je poznato da francuski trener retko greši kada je odabir njegovih sunarodnika u pitanju.
Gonalon je povremeni reprezentativac, budući da je odigrao šest mečeva za nacionalni tim Francuske.
Ovaj fudbaler se na najbolji mogući način preporučio Arsenalu, pošto je postigao gol protiv Tottenhama u meču Lige Evrope.
Sta igra? Jeli DM? Zar nisi rekao da bi Capoue volio vidjeti?Rockefeller je napisao/la:Dovedi ga Wengeru. Momak je sam vrh francuske lige.U Arsenalu će proći još jedan godina bez trofeja, stanje je alarmantno, pa će klub u sledećoj pokušati da ‘skine fleke’ tako što će ovog leta trošiti više no što je uobičajeno.
Lista želja je velika, mediji u Arsnala dovode goto svakog iole ‘pismenog’ igrača, ali kada se Wenger oglasi da je zainteresovan za nekoga, onda je taj transfer gotovo izvestan.
Takav je slučaj sa Maximom Gonalonom, 23-godišnjim vezistom Lyona, koji je prošao sve kategorije ovog kluba.
U njemu Wenger vidi idealnu zamenu za Alex Songa, koji je otišao u Bareslonu prošlog leta, a opšte je poznato da francuski trener retko greši kada je odabir njegovih sunarodnika u pitanju.
Gonalon je povremeni reprezentativac, budući da je odigrao šest mečeva za nacionalni tim Francuske.
Ovaj fudbaler se na najbolji mogući način preporučio Arsenalu, pošto je postigao gol protiv Tottenhama u meču Lige Evrope.
Evo vam i izvor.
E pa nacekat cete se onda. Pored toga pitanje je kakav ce Henry biti trener uopste. Velika je razlika izmedju trenerskog i igrackog posla. Vjerovatno se nadate scenariu slicnom kao u Barcelone kada je Guardiola preuzeo kormilo. Henry kao trener, hmm veliki sam skeptik po tom pitanju.Marsal je napisao/la:van Gaal? Neka hvala, čekat ćemo Henrya, može dotad i Wenger.
Ovaj danasnji Wenger je mnogo losiji od Gaala, na proslosti se ne zivi. Ocigledno je da Wenger vise nije u stanju voditi Arsenal. Gaal bi to mnogo bolje radio, znam kakve je stvari napravio s Bayernom. Ovaj danasnji Bayern je uveliko njegova zasluga. Eh sad druga je stvar sto je on nedostupan kao sto sam vec rekao. Ali dobro, vi mislite da on nije dovoljno dobar za Arsenal. Posteno.AllGunsBlazing je napisao/la:Van Gaal je mala maca za Wengera. Doduse ovaj Wenger je malo otisao, ali opet sve sto je uradio je mnogo bolje nego Van Gaalovo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.