Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Rockefeller
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Rockefeller » 22 feb 2013, 00:25

Harun93 je napisao/la:nama je draze da se od mladih igraca, i igraca sa potencijalom kojeg niko ne vidi sem Wengera stvaraju igracine
Ovo je meni najdraža karakteristika Arsenala. :mrgreen:

Obožavam kad Wenger dovede igrača iz neke "lijeve" lige.

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 22 feb 2013, 00:32

Rockefeller je napisao/la:
Harun93 je napisao/la:nama je draze da se od mladih igraca, i igraca sa potencijalom kojeg niko ne vidi sem Wengera stvaraju igracine
Ovo je meni najdraža karakteristika Arsenala. :mrgreen:

Obožavam kad Wenger dovede igrača iz neke "lijeve" lige.
Tu moc prepoznavanja igraca imaju samo SAF i Wenger, a kod drugih trenera samo novac ima moc, jbg uvali li smo se u **** i sad i mi trebamo uloziti para da se izvadimo, al onda treba nastaviti po staroj tradiciji, po meni za to je idealna kombinacija Usmanow-Wenger
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 22 feb 2013, 01:32

BigBigBang je napisao/la:Hahahahahahaha ali pazi logike periferaca, Nasri je money grabbing whore jer je otisao u City a i Nasri je imao isti izgovor zelio je trofej a RVP koji je iz istog razloga otisao nije money grabbing whore iako je otisao za istu odstetu i za jedno 100k vecu platu nego sto je Nasrijeva. Objektivni i realni uvijek bili :lol:

:lol: :lol: :lol:

Delegat napise zasto bi neki igrac isao u City tamo nema uspjeha a ljudi su aktuelni prvaci Engleske :lol:
Tamo uspjeh na sve strane, pogotovo ove sezone? Hajde malo poruši tu ogradu kojom si ograđen, pa malo razmisli, pogledaj tabelu, statistiku, pa onda piši kako je City uspješan, pogledaj i koliko košta taj jedan takav uspjeh.. Neću više da te citiram po ovoj temi, smarat bespotrebno navijače Arsenala.

Ako uporediš Nasrijevu igru i zalaganja za City, te Robinova zalaganja i igru za Manchester, da ne pišem previše primjera, Robinov slobodnjak, Nasrijevo izmicanje, hvala i ćao :*

A o moralisanju, šta ti ja znam.. vjerovatno kao kad se probudiš iz noćne more, i ostatak dana ti bude savršen, tako nekako Robin djeluje trenutno, k'o skonta.. skontat će!
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 22 feb 2013, 09:37

xGGMU je napisao/la: Ako uporediš Nasrijevu igru i zalaganja za City, te Robinova zalaganja i igru za Manchester, da ne pišem previše primjera, Robinov slobodnjak, Nasrijevo izmicanje, hvala i ćao :*
De nemoj mi tih smajlija. Nije dosta sto ih na facebooku vidim.

Robin je veci cigan od Nasrija. Nema potrebe da pises vise ovdje.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 22 feb 2013, 09:56

http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... um=twitter" onclick="window.open(this.href);return false;

koji napadac je bio derpe? :mrgreen:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 22 feb 2013, 10:03

Chamakh. :lol:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 22 feb 2013, 12:18

xGGMU je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Hahahahahahaha ali pazi logike periferaca, Nasri je money grabbing whore jer je otisao u City a i Nasri je imao isti izgovor zelio je trofej a RVP koji je iz istog razloga otisao nije money grabbing whore iako je otisao za istu odstetu i za jedno 100k vecu platu nego sto je Nasrijeva. Objektivni i realni uvijek bili :lol:

:lol: :lol: :lol:

Delegat napise zasto bi neki igrac isao u City tamo nema uspjeha a ljudi su aktuelni prvaci Engleske :lol:
Tamo uspjeh na sve strane, pogotovo ove sezone? Hajde malo poruši tu ogradu kojom si ograđen, pa malo razmisli, pogledaj tabelu, statistiku, pa onda piši kako je City uspješan, pogledaj i koliko košta taj jedan takav uspjeh.. Neću više da te citiram po ovoj temi, smarat bespotrebno navijače Arsenala.

Ako uporediš Nasrijevu igru i zalaganja za City, te Robinova zalaganja i igru za Manchester, da ne pišem previše primjera, Robinov slobodnjak, Nasrijevo izmicanje, hvala i ćao :*

A o moralisanju, šta ti ja znam.. vjerovatno kao kad se probudiš iz noćne more, i ostatak dana ti bude savršen, tako nekako Robin djeluje trenutno, k'o skonta.. skontat će!
Hahahahahahahahahahahahahahahahaha jos uvijek su aktuelni prvaci Engleske, ove godine su uzeli Comunity shield prije dvije godine FA kup nema tamo uspjeha samo u Unitedu su uspjesi. Koliko kosta uspjeh Uniteda saberi godisnje plate njihovih igraca pa onda usporedi. Cuj ti molim te zalaganje, Nasri se prosle godine zalagao i uzeo sa Cityem titulu pa se sad i Van Parazit zalaze mada to nikakve veze svezom nema. Cinjenica je da je Robin Van Parazit placenik veci nego Samir Nasri jer je otisao za jos vecom lovom, da mu je Juventus ili City ponudio 300k sedmicno on bi tamo otisao i to je cinjenica a ti mozes ziviti u nekim bajkama da je
on odbio vecu ponudu Citya i otisao igrati za Unietd.

Profesor
Siguran sam da je taj napadac Robin Van Parazit. Mozda i Theo Walnut.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 22 feb 2013, 14:04

Profesor je napisao/la:http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... um=twitter

koji napadac je bio derpe? :mrgreen:
Mislim da je Ljungberg u pitanju.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 22 feb 2013, 16:04

BigBigBang je napisao/la:

Profesor
Siguran sam da je taj napadac Robin Van Parazit. Mozda i Theo Walnut.
slika

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 22 feb 2013, 16:55

" onclick="window.open(this.href);return false;

..

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 22 feb 2013, 17:35

mandraX je napisao/la:Chamakh. :lol:
Neces vjerovati, ali on ima najvise sanse da to bude. Tamo nekad nakon one dobre polusezone pa ono kad je pao pricalo se da su novinari u Engleskoj saznali da je derpe i da je zbog toga mu forma pala. To se nikad nije dokazalo, ali valjda ono gdje ima dima ima i vatre.
Celik!3,2,2.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 22 feb 2013, 18:35

Persie je. Vidi mu se po pokretima na terenu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 22 feb 2013, 20:40

U Arsenalu će proći još jedan godina bez trofeja, stanje je alarmantno, pa će klub u sledećoj pokušati da ‘skine fleke’ tako što će ovog leta trošiti više no što je uobičajeno.

Lista želja je velika, mediji u Arsnala dovode goto svakog iole ‘pismenog’ igrača, ali kada se Wenger oglasi da je zainteresovan za nekoga, onda je taj transfer gotovo izvestan.

Takav je slučaj sa Maximom Gonalonom, 23-godišnjim vezistom Lyona, koji je prošao sve kategorije ovog kluba.

U njemu Wenger vidi idealnu zamenu za Alex Songa, koji je otišao u Bareslonu prošlog leta, a opšte je poznato da francuski trener retko greši kada je odabir njegovih sunarodnika u pitanju.

Gonalon je povremeni reprezentativac, budući da je odigrao šest mečeva za nacionalni tim Francuske.

Ovaj fudbaler se na najbolji mogući način preporučio Arsenalu, pošto je postigao gol protiv Tottenhama u meču Lige Evrope.
Dovedi ga Wengeru. Momak je sam vrh francuske lige. 8-)

Evo vam i izvor. :)

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 22 feb 2013, 21:16

Rockefeller je napisao/la:
U Arsenalu će proći još jedan godina bez trofeja, stanje je alarmantno, pa će klub u sledećoj pokušati da ‘skine fleke’ tako što će ovog leta trošiti više no što je uobičajeno.

Lista želja je velika, mediji u Arsnala dovode goto svakog iole ‘pismenog’ igrača, ali kada se Wenger oglasi da je zainteresovan za nekoga, onda je taj transfer gotovo izvestan.

Takav je slučaj sa Maximom Gonalonom, 23-godišnjim vezistom Lyona, koji je prošao sve kategorije ovog kluba.

U njemu Wenger vidi idealnu zamenu za Alex Songa, koji je otišao u Bareslonu prošlog leta, a opšte je poznato da francuski trener retko greši kada je odabir njegovih sunarodnika u pitanju.

Gonalon je povremeni reprezentativac, budući da je odigrao šest mečeva za nacionalni tim Francuske.

Ovaj fudbaler se na najbolji mogući način preporučio Arsenalu, pošto je postigao gol protiv Tottenhama u meču Lige Evrope.
Dovedi ga Wengeru. Momak je sam vrh francuske lige. 8-)

Evo vam i izvor. :)
Sta igra? Jeli DM? Zar nisi rekao da bi Capoue volio vidjeti? :?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 22 feb 2013, 21:28

Nisam ja nikad bio za Etiena kao drugi sa ove teme, al' svakako da bih i njega volio da vidim. Francunska (i liga) nikad nije imala pretjeranih problema sa defanzivnim veznjacima. Uvijek su ih imali nekoliko odličnih u reprezentaciji.

Od svih veznjaka koji se povezuju sa Arsenalom, najradije bih uzeo Leverkusenova Bendera. Onda Wanyama. A onda su i svi ostali dobri, dok ne naidju na nekog koga nipošto ne želim. Primjer? Većina defanzivnih veznjaka su meni dobri, ne mogu da se sjetim nekog kog ne volim. Mogu samo nekog više voljeti. :mrgreen:

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 22 feb 2013, 23:40

Eno Vela opet zabi. Šteta što nije uspio kod nas, baš šteta.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 22 feb 2013, 23:45

Po mom misljenju jedini trener koji bi od mnogih samo dobrih igraca Arsenala napravio mnogo mnogo bolje igrace je Van Gaal. Da steta je sto je on sada trener Holandije. Medjutim on bi Arsenalov napadacki potencijal bio u stanju iskoristiti mnogo bolje nego li to radi Wenger. Ionako Arsenal vec godinama pa gotovo i da ne obraca mnogo paznju na odbranu. Dakle Gaal bi bio idealan izbor, steta sto je nedostupan. Siguran sam da bi mnogi igraci Arsenala, kao i citav tim igrali mnogo bolje. Bilo bi tu i mnogo World Class igraca. Primjer Wilshera koji je i sada odlican igrac. A kontajte tek kakav bi igrac bio pod palicom Gaala. ;)
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 22 feb 2013, 23:46

van Gaal? Neka hvala, čekat ćemo Henrya, može dotad i Wenger. ;)
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 22 feb 2013, 23:54

Van Gaal je mala maca za Wengera. Doduse ovaj Wenger je malo otisao, ali opet sve sto je uradio je mnogo bolje nego Van Gaalovo.
Celik!3,2,2.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 23 feb 2013, 00:02

Marsal je napisao/la:van Gaal? Neka hvala, čekat ćemo Henrya, može dotad i Wenger. ;)
E pa nacekat cete se onda. Pored toga pitanje je kakav ce Henry biti trener uopste. Velika je razlika izmedju trenerskog i igrackog posla. Vjerovatno se nadate scenariu slicnom kao u Barcelone kada je Guardiola preuzeo kormilo. Henry kao trener, hmm veliki sam skeptik po tom pitanju.
AllGunsBlazing je napisao/la:Van Gaal je mala maca za Wengera. Doduse ovaj Wenger je malo otisao, ali opet sve sto je uradio je mnogo bolje nego Van Gaalovo.
Ovaj danasnji Wenger je mnogo losiji od Gaala, na proslosti se ne zivi. Ocigledno je da Wenger vise nije u stanju voditi Arsenal. Gaal bi to mnogo bolje radio, znam kakve je stvari napravio s Bayernom. Ovaj danasnji Bayern je uveliko njegova zasluga. Eh sad druga je stvar sto je on nedostupan kao sto sam vec rekao. Ali dobro, vi mislite da on nije dovoljno dobar za Arsenal. Posteno.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []