jesi i ti pravniksupermario je napisao/la:charlie je napisao/la: de ti mn reci jeste se potpisivali dns više![]()
![]()
![]()
![]()
Zvuci mi poznato to pitnaje
sto se kotimo
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
jesi i ti pravniksupermario je napisao/la:charlie je napisao/la: de ti mn reci jeste se potpisivali dns više![]()
![]()
![]()
![]()
Zvuci mi poznato to pitnaje
To su moje kolege s fakultetalikma23 je napisao/la:Eh, sad bi još volio znati ko je ovaj charlieJe li to neki stari forumaš? Djluje mi da ga poznajete
Edene, ako kad odem u zatvor, ti češ me branit![]()
reci ime i prezime da se ne mucimo ovakosupermario je napisao/la:U kojem gradu studirate? Ja Zenica
CEKAMO TE ŠALEEEEEVeć duže vrijeme prijatelji i rodbina me nagovaraju i sada je napokon došlo vrijeme za spektakl u Sarajevu. Koncert je zakazan za 27. april i na neki način to će biti i moje veliko rođendansko slavlje, jer ću dan ranije napuniti 35 godina. To će biti jedan od mojih najbitnijih koncerata u karijeri uz one u Sava centru. Svaki nastup u Sarajevu za mene je poseban, a ovaj koncert u Skenderiji bit će kruna. Na sceni zajedno sa mnom bit će veliki bend kao i brojni specijalni gosti i drage kolege. Bit će to pravi dernek, jer sam u glavnom gradu BiH kao na svome i potpuno sam opušten na sceni. Pozivam sve Sarajlije i ljubitelje mojih pjesama iz cijele BiH da mi se pridruže u Skenderiji 27. aprila i svi zajedno napravimo noć za pamćenje
koji si ti ?legenda reala je napisao/la:Nek je sa srećom![]()
Nema od toga ništa![]()
Amareeeeeeeee jesi živvvvvvvv
nisam išao, bilo mi mrskoSemsudin je napisao/la:Telfiče jesi iš'o slušat Gileta
" onclick="window.open(this.href);return false;
Dosta toga treba poplaćati. To što platiš auto, računaj još koju milju na to ako je neko solidno auto. Krša ima i ovdje, tako da se ne radi o takvim autima sto posto. Znam da je stari uzimao auto, plaćao je 17% pdv na cijenu auta koju ti na carini odrede pa 6% nešto pa one ''sitnice'' na granici kojih se nabirika poprilično i naravno registracija.gojzerica je napisao/la:Gledam po PIK-u automobile i ima dosta ''stranaca'', pravo jeftinih. I sad mene zanima kad bih ja kupio tog stranca, šta bih trebao da uradim da ga normalno vozim? Da nemam nikakvih problema sa policijom itd., valjda znate na šta mislim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.