Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
A i Ciro je eto nekoga sredio???????? Sve trkom dosli Papac, pa Subotic...[/quote]
ma i marka marina je ćiro doveo a za halilovića reće da bih ga odmah zvao za hrvatsku repku a djećaku tek 16.godina ma doveo on jakirovića itd.
ma i marka marina je ćiro doveo a za halilovića reće da bih ga odmah zvao za hrvatsku repku a djećaku tek 16.godina ma doveo on jakirovića itd.
-
BlazKraljevic
- Kontakt:
Hehehe, Ciro iso u Englesku da ganja Bega, je li to hoces reci? 1000 puta je vise Pape uradio da ovi mamlazi dodju igrati za BiH nego Ciro za Bega. Nije ni k. mrdno.gringobih je napisao/la:Pa ako Beg nije dovoljan hebaji ga onda....BlazKraljevic je napisao/la:A i Ciro je eto nekoga sredio???????? Sve trkom dosli Papac, pa Subotic...
-
BlazKraljevic
- Kontakt:
KODRO je napisao/la:A i Ciro je eto nekoga sredio???????? Sve trkom dosli Papac, pa Subotic...
ma i marka marina je ćiro doveo a za halilovića reće da bih ga odmah zvao za hrvatsku repku a djećaku tek 16.godina ma doveo on jakirovića itd.[/quote]
A da...I Sarabu, i Mikelinija
Vidim sve sto je trebalo talentovano da zaigra za nas je zaigralo...................Ali za druge repke...BlazKraljevic je napisao/la:Hehehe, Ciro iso u Englesku da ganja Bega, je li to hoces reci? 1000 puta je vise Pape uradio da ovi mamlazi dodju igrati za BiH nego Ciro za Bega. Nije ni k. mrdno.gringobih je napisao/la:Pa ako Beg nije dovoljan hebaji ga onda....BlazKraljevic je napisao/la:A i Ciro je eto nekoga sredio???????? Sve trkom dosli Papac, pa Subotic...
Imamo osjecaj da ce i igraci iz nase premijer lige poceti odbijati pozive u repku nakon toliko ulozenog truda naseg vrlog pregovaraca
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
BlazKraljevic
- Kontakt:
Jakosna grupa 1
Holandija Holandija (2)
Njemačka Njemačka (3)
Engleska Engleska (6)
Portugal Portugal (7)
Italija Italija (8)
Hrvatska Hrvatska (9)
Norveška Norveška (12)
Grčka Grčka (13)
Jakosna grupa 2
Francuska Francuska (15)
Crna Gora Crna Gora (17)
Rusija Rusija (18)
Švedska Švedska (19)
Danska Danska (21)
Slovenija Slovenija (22)
Turska Turska (24)
Srbija Srbija (27)
Slovačka Slovačka (29)
Jakosna grupa 3
Švicarska Švicarska (30)
Izrael Izrael (32)
Irska Irska (33)
Belgija Belgija (37)
Češka Češka (38)
Bosna i Hercegovina Bosna i Hercegovina (41)
Bjelorusija Bjelorusija (42)
Ukrajina Ukrajina (45)
Mađarska Mađarska (47)
SP 2014. kval. skupina G
1 Bosna i Hercegovina 4 3 1 0 15 2 +13 10
2 Grčka 4 3 1 0 5 1 +4 10
3 Slovačka 4 2 1 1 5 3 +2 7
4 Litva 4 1 1 2 3 6 -3 4
5 Latvija 4 1 0 3 5 8 -3 3
6 Lihtenštajn 4 0 0 4 1 14 -13 0
Holandija Holandija (2)
Njemačka Njemačka (3)
Engleska Engleska (6)
Portugal Portugal (7)
Italija Italija (8)
Hrvatska Hrvatska (9)
Norveška Norveška (12)
Grčka Grčka (13)
Jakosna grupa 2
Francuska Francuska (15)
Crna Gora Crna Gora (17)
Rusija Rusija (18)
Švedska Švedska (19)
Danska Danska (21)
Slovenija Slovenija (22)
Turska Turska (24)
Srbija Srbija (27)
Slovačka Slovačka (29)
Jakosna grupa 3
Švicarska Švicarska (30)
Izrael Izrael (32)
Irska Irska (33)
Belgija Belgija (37)
Češka Češka (38)
Bosna i Hercegovina Bosna i Hercegovina (41)
Bjelorusija Bjelorusija (42)
Ukrajina Ukrajina (45)
Mađarska Mađarska (47)
SP 2014. kval. skupina G
1 Bosna i Hercegovina 4 3 1 0 15 2 +13 10
2 Grčka 4 3 1 0 5 1 +4 10
3 Slovačka 4 2 1 1 5 3 +2 7
4 Litva 4 1 1 2 3 6 -3 4
5 Latvija 4 1 0 3 5 8 -3 3
6 Lihtenštajn 4 0 0 4 1 14 -13 0
Mislim da malo treba smiriti strasti na ovoj temi.
Jutros sam procitao u havazu (ako je tacno) a valjda jeste da ce Kolasinac igrati za nas,kao i da je u razgovoru sa Piricem (koji i treba raditi te stvari,a ne selektor) odlucio da propusti dolazak u Slo i igra za Njemacku u 20.Momak polako vadi papire,kad zavrsi na redu je savez.
Mi se ovdje prepiremo,a sve se radi kako treba i kako je jedino i moguce. Momak ce igrati za nas i nepotrebno se dize prasina,pa jedni pljuju njega drugi Papeta.
Koliko znam ni za Mujdju,Bicakcica,Hadjica se nisu previse oglasavali,vec su radili sto je do njih,po redu i proceduri,tako da se istim putem ide i do Kolasinca.Ako je tacno sve ovo,bravo i savez i Seade.
A isti likovi ovdje iz nekih svojih razloga pricaju price o menadjerima i prodaji igraca preko repke,dosadni ste uzasno,ne znam kako vam se da jedan te isti post napisati 1000 puta i nije mi jasna vasa uloga na forumu.Ili ste djeca sa fix idejama ili imate neki drugi interes zasto to ponavljate ko papige...
Jutros sam procitao u havazu (ako je tacno) a valjda jeste da ce Kolasinac igrati za nas,kao i da je u razgovoru sa Piricem (koji i treba raditi te stvari,a ne selektor) odlucio da propusti dolazak u Slo i igra za Njemacku u 20.Momak polako vadi papire,kad zavrsi na redu je savez.
Mi se ovdje prepiremo,a sve se radi kako treba i kako je jedino i moguce. Momak ce igrati za nas i nepotrebno se dize prasina,pa jedni pljuju njega drugi Papeta.
Koliko znam ni za Mujdju,Bicakcica,Hadjica se nisu previse oglasavali,vec su radili sto je do njih,po redu i proceduri,tako da se istim putem ide i do Kolasinca.Ako je tacno sve ovo,bravo i savez i Seade.
A isti likovi ovdje iz nekih svojih razloga pricaju price o menadjerima i prodaji igraca preko repke,dosadni ste uzasno,ne znam kako vam se da jedan te isti post napisati 1000 puta i nije mi jasna vasa uloga na forumu.Ili ste djeca sa fix idejama ili imate neki drugi interes zasto to ponavljate ko papige...
Kad se to Begović sprdao sa repkom ? Sigurno misliš na poziv u Meksiko koji je Begović odbio s razlogom.harishp je napisao/la:Jok oni su sprdali sa BIH repkom dok nisu prekontali da jedan nema sanse a drugom se nije igrao curling za vrijeme treninga.DonCorleone je napisao/la:Ti si se sprdo i sa Begovicem i sa Medom pa obadvojica zavrsila u A timu BiH. Ako je po tebi, onda nemam nista protiv ni da si za Kolasinca u pravu kao sto nisi.harishp je napisao/la:Nekom je lakse metar u guzicu nego cm u glavu.
Pa vec je navedeno da se ovaj u par navrata uopste nije javio na poziv.Nakon toga jedino otici i onda probati u tri oka.Posto bi nekom pukao film i izbio mu jedno oko.
Uostalom se sprda i sa Jagodicem da je to bruka.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
uzmite danasnji avaz i procitajte:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Misliš na ovo.Rule_hz je napisao/la:uzmite danasnji avaz i procitajte:)
Kako ocjenjujete igru Seada Kolašinca u Ligi prvaka?
- Nisam gledao tu utakmicu, već Milan - Barcelona (2:0). Međutim, čuo sam da je odigrao dobro.
Da li je na defanzivca Schalkea u vašim planovima, bilježnici?
- On ne može biti u mojim planovima dok ne promijeni državljanstvo. Prema tome, ako hoće da igra za našu reprezentaciju, zna šta treba uraditi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- adriano_leite
- Kontakt:
Eto procitaj post cijenjenog kolege Saurmana i vidi da on i dalje nastavlja po svom. Ljudi se prave slijepi i to se nece promijeniti.Denizmare je napisao/la:Mislim da malo treba smiriti strasti na ovoj temi.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Nije to , nego Sead kaze da ce igrati za BiHSaurman je napisao/la:Misliš na ovo.Rule_hz je napisao/la:uzmite danasnji avaz i procitajte:)![]()
- Nisam gledao tu utakmicu, već Milan - Barcelona (2:0). Međutim, čuo sam da je odigrao dobro.
- On ne može biti u mojim planovima dok ne promijeni državljanstvo. Prema tome, ako hoće da igra za našu reprezentaciju, zna šta treba uraditi.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Bice ovo fino, ako se sve zavrsi kako treba!
Evo nama tima za buducnost u narednih 6-8 godina
---------------------------------------------------Begovic(25)---------------------------------------------------
-----------------Vranjes(23)-------------------Hajrovic(19)-----------------Bicakcic (23)--------------------
Stevanovic(22)-----------------Besic(20)--------------------Kolasinac(19)--------------------------Lulic(27)
---------------------Pjanic(22)....................................................Hadzic(23)-------------------
---------------------------------------------------Dzeko(26)------------------------------------------------------
Tu su još:
Zahirovic(22)
Djuric(22)
Kvesic(22)
Halilovic(16)
Avdic(21)
Prcic(19)
Tankovic(22)
Evo nama tima za buducnost u narednih 6-8 godina
---------------------------------------------------Begovic(25)---------------------------------------------------
-----------------Vranjes(23)-------------------Hajrovic(19)-----------------Bicakcic (23)--------------------
Stevanovic(22)-----------------Besic(20)--------------------Kolasinac(19)--------------------------Lulic(27)
---------------------Pjanic(22)....................................................Hadzic(23)-------------------
---------------------------------------------------Dzeko(26)------------------------------------------------------
Tu su još:
Zahirovic(22)
Djuric(22)
Kvesic(22)
Halilovic(16)
Avdic(21)
Prcic(19)
Tankovic(22)
Nadajmo se da je istina, bilo je milijardu tih ekskluzivnih intervjua sa Avazom...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
evo , meni je ovo dovoljno da mi tlak skoci na milijardu i da mu psujem sve po spisku.ja levat gledam galatu i schalke radi potencijalnog reprezentativca bih , a on kao selektor te iste usrane reprezentacije gleda mesija, **** li ga on po sred supkaSaurman je napisao/la:Misliš na ovo.Rule_hz je napisao/la:uzmite danasnji avaz i procitajte:)![]()
-
BlazKraljevic
- Kontakt:
Upravo tako, medjutim u svakom slucaju ko da mu se glava malo smanjila posle ove vijesti.Cartman je napisao/la:Nadajmo se da je istina, bilo je milijardu tih ekskluzivnih intervjua sa Avazom...
Uzeo si mi rijec iz usta.arius je napisao/la:evo , meni je ovo dovoljno da mi tlak skoci na milijardu i da mu psujem sve po spisku.ja levat gledam galatu i schalke radi potencijalnog reprezentativca bih , a on kao selektor te iste usrane reprezentacije gleda mesija, **** li ga on po sred supkaSaurman je napisao/la:Misliš na ovo.Rule_hz je napisao/la:uzmite danasnji avaz i procitajte:)![]()
- On ne može biti u mojim planovima dok ne promijeni državljanstvo. Prema tome, ako hoće da igra za našu reprezentaciju, zna šta treba uraditi.![]()
![]()
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Trebao je Pape reći da je gledao Kolašinca, da je već sa devetnaest godina velemajstor, da vidi u njemu veliku budućnost, da jedva čeka da ga vidi u našoj repki, da mu nabije cijenu što više, pa da onda uslijedi poziv u ELF. 
levat je napisao/la:Trebao je Pape reći da je gledao Kolašinca, da je već sa devetnaest godina velemajstor, da vidi u njemu veliku budućnost, da jedva čeka da ga vidi u našoj repki, da mu nabije cijenu što više, pa da onda uslijedi poziv u ELF.
ma jok , treba zajebavati javnost ko politicari, jer boze moj, on nema nikakvu odgovornost prema novinarima i javnosti i moze reci sta god hoce iz zajebancije . i naruziti ovoga sto se drznuo da ga pita ko igora kristica.
u engleskoj bi za ovakvu izjavu bila frka do neba , bilo da je istinita ili (jos gore) ne .......
ni p od profesionalizma .........samo za koride u cevljanovicima nas je bog dao
Zaista misliš da bi Švabe na osnovu izjave trenera neke reprezentacije namjerno pozvali Kolašinca u repku da ga uzmu prije nego ovi. Pa ako dosad oni nisu shvatili kakav je on potencijal, neće nikada.levat je napisao/la:Trebao je Pape reći da je gledao Kolašinca, da je već sa devetnaest godina velemajstor, da vidi u njemu veliku budućnost, da jedva čeka da ga vidi u našoj repki, da mu nabije cijenu što više, pa da onda uslijedi poziv u ELF.
Živi s njima, radi, kakav uvid u kvalitet mladog igrača može imati onaj koji ga gleda na tv - u, misliš da može imati bolji od onoga koji sa njim " stanuje " ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.