Safet Sušić - Pape

KODRO
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la KODRO » 23 feb 2013, 00:11

A i Ciro je eto nekoga sredio???????? Sve trkom dosli Papac, pa Subotic...[/quote]

ma i marka marina je ćiro doveo a za halilovića reće da bih ga odmah zvao za hrvatsku repku a djećaku tek 16.godina ma doveo on jakirovića itd.

BlazKraljevic
Kontakt:

Post Postao/la BlazKraljevic » 23 feb 2013, 00:13

gringobih je napisao/la:
BlazKraljevic je napisao/la:A i Ciro je eto nekoga sredio???????? Sve trkom dosli Papac, pa Subotic...
Pa ako Beg nije dovoljan hebaji ga onda....
Hehehe, Ciro iso u Englesku da ganja Bega, je li to hoces reci? 1000 puta je vise Pape uradio da ovi mamlazi dodju igrati za BiH nego Ciro za Bega. Nije ni k. mrdno.

BlazKraljevic
Kontakt:

Post Postao/la BlazKraljevic » 23 feb 2013, 00:15

KODRO je napisao/la:A i Ciro je eto nekoga sredio???????? Sve trkom dosli Papac, pa Subotic...

ma i marka marina je ćiro doveo a za halilovića reće da bih ga odmah zvao za hrvatsku repku a djećaku tek 16.godina ma doveo on jakirovića itd.[/quote]
A da...I Sarabu, i Mikelinija :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 23 feb 2013, 00:53

BlazKraljevic je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
BlazKraljevic je napisao/la:A i Ciro je eto nekoga sredio???????? Sve trkom dosli Papac, pa Subotic...
Pa ako Beg nije dovoljan hebaji ga onda....
Hehehe, Ciro iso u Englesku da ganja Bega, je li to hoces reci? 1000 puta je vise Pape uradio da ovi mamlazi dodju igrati za BiH nego Ciro za Bega. Nije ni k. mrdno.
Vidim sve sto je trebalo talentovano da zaigra za nas je zaigralo...................Ali za druge repke...
Imamo osjecaj da ce i igraci iz nase premijer lige poceti odbijati pozive u repku nakon toliko ulozenog truda naseg vrlog pregovaraca :roll:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

BlazKraljevic
Kontakt:

Post Postao/la BlazKraljevic » 23 feb 2013, 08:00

Jakosna grupa 1

Holandija Holandija (2)
Njemačka Njemačka (3)
Engleska Engleska (6)
Portugal Portugal (7)
Italija Italija (8)
Hrvatska Hrvatska (9)
Norveška Norveška (12)
Grčka Grčka (13)

Jakosna grupa 2

Francuska Francuska (15)
Crna Gora Crna Gora (17)
Rusija Rusija (18)
Švedska Švedska (19)
Danska Danska (21)
Slovenija Slovenija (22)
Turska Turska (24)
Srbija Srbija (27)
Slovačka Slovačka (29)

Jakosna grupa 3

Švicarska Švicarska (30)
Izrael Izrael (32)
Irska Irska (33)
Belgija Belgija (37)
Češka Češka (38)
Bosna i Hercegovina Bosna i Hercegovina (41)
Bjelorusija Bjelorusija (42)
Ukrajina Ukrajina (45)
Mađarska Mađarska (47)

SP 2014. kval. skupina G

1 Bosna i Hercegovina 4 3 1 0 15 2 +13 10
2 Grčka 4 3 1 0 5 1 +4 10
3 Slovačka 4 2 1 1 5 3 +2 7
4 Litva 4 1 1 2 3 6 -3 4
5 Latvija 4 1 0 3 5 8 -3 3
6 Lihtenštajn 4 0 0 4 1 14 -13 0

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 23 feb 2013, 10:34

Mislim da malo treba smiriti strasti na ovoj temi.
Jutros sam procitao u havazu (ako je tacno) a valjda jeste da ce Kolasinac igrati za nas,kao i da je u razgovoru sa Piricem (koji i treba raditi te stvari,a ne selektor) odlucio da propusti dolazak u Slo i igra za Njemacku u 20.Momak polako vadi papire,kad zavrsi na redu je savez.
Mi se ovdje prepiremo,a sve se radi kako treba i kako je jedino i moguce. Momak ce igrati za nas i nepotrebno se dize prasina,pa jedni pljuju njega drugi Papeta.
Koliko znam ni za Mujdju,Bicakcica,Hadjica se nisu previse oglasavali,vec su radili sto je do njih,po redu i proceduri,tako da se istim putem ide i do Kolasinca.Ako je tacno sve ovo,bravo i savez i Seade.

A isti likovi ovdje iz nekih svojih razloga pricaju price o menadjerima i prodaji igraca preko repke,dosadni ste uzasno,ne znam kako vam se da jedan te isti post napisati 1000 puta i nije mi jasna vasa uloga na forumu.Ili ste djeca sa fix idejama ili imate neki drugi interes zasto to ponavljate ko papige...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 feb 2013, 11:53

harishp je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:
harishp je napisao/la:Nekom je lakse metar u guzicu nego cm u glavu.
Pa vec je navedeno da se ovaj u par navrata uopste nije javio na poziv.Nakon toga jedino otici i onda probati u tri oka.Posto bi nekom pukao film i izbio mu jedno oko.
Uostalom se sprda i sa Jagodicem da je to bruka.
Ti si se sprdo i sa Begovicem i sa Medom pa obadvojica zavrsila u A timu BiH. Ako je po tebi, onda nemam nista protiv ni da si za Kolasinca u pravu kao sto nisi.
Jok oni su sprdali sa BIH repkom dok nisu prekontali da jedan nema sanse a drugom se nije igrao curling za vrijeme treninga.
Kad se to Begović sprdao sa repkom ? Sigurno misliš na poziv u Meksiko koji je Begović odbio s razlogom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 23 feb 2013, 12:00

uzmite danasnji avaz i procitajte:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 feb 2013, 12:13

Rule_hz je napisao/la:uzmite danasnji avaz i procitajte:)
Misliš na ovo. :)

Kako ocjenjujete igru Seada Kolašinca u Ligi prvaka?

- Nisam gledao tu utakmicu, već Milan - Barcelona (2:0). Međutim, čuo sam da je odigrao dobro.

Da li je na defanzivca Schalkea u vašim planovima, bilježnici?

- On ne može biti u mojim planovima dok ne promijeni državljanstvo. Prema tome, ako hoće da igra za našu reprezentaciju, zna šta treba uraditi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 23 feb 2013, 12:29

Denizmare je napisao/la:Mislim da malo treba smiriti strasti na ovoj temi.
Jutros sam procitao u havazu (ako je tacno) a valjda jeste da ce Kolasinac igrati za nas,kao i da je u razgovoru sa Piricem (koji i treba raditi te stvari,a ne selektor) odlucio da propusti dolazak u Slo i igra za Njemacku u 20.Momak polako vadi papire,kad zavrsi na redu je savez.
Mi se ovdje prepiremo,a sve se radi kako treba i kako je jedino i moguce. Momak ce igrati za nas i nepotrebno se dize prasina,pa jedni pljuju njega drugi Papeta.
Koliko znam ni za Mujdju,Bicakcica,Hadjica se nisu previse oglasavali,vec su radili sto je do njih,po redu i proceduri,tako da se istim putem ide i do Kolasinca.Ako je tacno sve ovo,bravo i savez i Seade.

A isti likovi ovdje iz nekih svojih razloga pricaju price o menadjerima i prodaji igraca preko repke,dosadni ste uzasno,ne znam kako vam se da jedan te isti post napisati 1000 puta i nije mi jasna vasa uloga na forumu.Ili ste djeca sa fix idejama ili imate neki drugi interes zasto to ponavljate ko papige...
Eto procitaj post cijenjenog kolege Saurmana i vidi da on i dalje nastavlja po svom. Ljudi se prave slijepi i to se nece promijeniti.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 23 feb 2013, 12:37

Saurman je napisao/la:

- Nisam gledao tu utakmicu, već Milan - Barcelona (2:0). Međutim, čuo sam da je odigrao dobro.

- On ne može biti u mojim planovima dok ne promijeni državljanstvo. Prema tome, ako hoće da igra za našu reprezentaciju, zna šta treba uraditi.
Nije to , nego Sead kaze da ce igrati za BiH ;)
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 23 feb 2013, 12:38

[urlslika

Uploaded with ImageShack.us][/url]
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 23 feb 2013, 12:42

Bice ovo fino, ako se sve zavrsi kako treba!
Evo nama tima za buducnost u narednih 6-8 godina :)

---------------------------------------------------Begovic(25)---------------------------------------------------

-----------------Vranjes(23)-------------------Hajrovic(19)-----------------Bicakcic (23)--------------------

Stevanovic(22)-----------------Besic(20)--------------------Kolasinac(19)--------------------------Lulic(27)

---------------------Pjanic(22)....................................................Hadzic(23)-------------------

---------------------------------------------------Dzeko(26)------------------------------------------------------

Tu su još:
Zahirovic(22)
Djuric(22)
Kvesic(22)
Halilovic(16)
Avdic(21)
Prcic(19)
Tankovic(22)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 feb 2013, 13:05

Nadajmo se da je istina, bilo je milijardu tih ekskluzivnih intervjua sa Avazom...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 23 feb 2013, 16:17

Saurman je napisao/la:

evo , meni je ovo dovoljno da mi tlak skoci na milijardu i da mu psujem sve po spisku.ja levat gledam galatu i schalke radi potencijalnog reprezentativca bih , a on kao selektor te iste usrane reprezentacije gleda mesija, **** li ga on po sred supka :evil: :evil: :evil:

BlazKraljevic
Kontakt:

Post Postao/la BlazKraljevic » 23 feb 2013, 16:27

Cartman je napisao/la:Nadajmo se da je istina, bilo je milijardu tih ekskluzivnih intervjua sa Avazom...
Upravo tako, medjutim u svakom slucaju ko da mu se glava malo smanjila posle ove vijesti.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 23 feb 2013, 16:31

arius je napisao/la:
Saurman je napisao/la:

evo , meni je ovo dovoljno da mi tlak skoci na milijardu i da mu psujem sve po spisku.ja levat gledam galatu i schalke radi potencijalnog reprezentativca bih , a on kao selektor te iste usrane reprezentacije gleda mesija, **** li ga on po sred supka :evil: :evil: :evil:
Uzeo si mi rijec iz usta.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 23 feb 2013, 17:29

Trebao je Pape reći da je gledao Kolašinca, da je već sa devetnaest godina velemajstor, da vidi u njemu veliku budućnost, da jedva čeka da ga vidi u našoj repki, da mu nabije cijenu što više, pa da onda uslijedi poziv u ELF. :D

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 23 feb 2013, 17:50

levat je napisao/la:Trebao je Pape reći da je gledao Kolašinca, da je već sa devetnaest godina velemajstor, da vidi u njemu veliku budućnost, da jedva čeka da ga vidi u našoj repki, da mu nabije cijenu što više, pa da onda uslijedi poziv u ELF. :D

ma jok , treba zajebavati javnost ko politicari, jer boze moj, on nema nikakvu odgovornost prema novinarima i javnosti i moze reci sta god hoce iz zajebancije . i naruziti ovoga sto se drznuo da ga pita ko igora kristica.

u engleskoj bi za ovakvu izjavu bila frka do neba , bilo da je istinita ili (jos gore) ne .......

ni p od profesionalizma .........samo za koride u cevljanovicima nas je bog dao

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 feb 2013, 17:56

levat je napisao/la:Trebao je Pape reći da je gledao Kolašinca, da je već sa devetnaest godina velemajstor, da vidi u njemu veliku budućnost, da jedva čeka da ga vidi u našoj repki, da mu nabije cijenu što više, pa da onda uslijedi poziv u ELF. :D
Zaista misliš da bi Švabe na osnovu izjave trenera neke reprezentacije namjerno pozvali Kolašinca u repku da ga uzmu prije nego ovi. Pa ako dosad oni nisu shvatili kakav je on potencijal, neće nikada.
Živi s njima, radi, kakav uvid u kvalitet mladog igrača može imati onaj koji ga gleda na tv - u, misliš da može imati bolji od onoga koji sa njim " stanuje " ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []