FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

JohnLennon
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la JohnLennon » 23 feb 2013, 23:31

mandraX je napisao/la:Mogli ste poslat' te parove u PP, prije nego što ste odigrali, ha ya. :mrgreen:
Da i ja ćuknem nešto. :lol:
Jesi naso crkvu đeš se molit :D . Zadnji put prije ovog dobio kad je Bale srusio Manchester na Old Traffordu.

2-1. Dosta. Meni vise ne treba dakako.
Nekako nezavisan osjecaj. Midzet zabija, ja na kladionici dobijam. U svakom zlu neko dobro :mrgreen:
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 23 feb 2013, 23:33

Messi najbolji igrač svih vremena
Šaćira je bila djevica prije nego što se udala za Pikca
Alves najbolji desni bek
Xavi najbolji veznjak
Tello ima bolju frizuru od Ronalda
Valdes najbolji golman trenutno na svijetu

Samo mi pare donesite :lol:
naprijed rejal

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 23 feb 2013, 23:33

Šta raketa radi ovim barsinim braničima

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 feb 2013, 23:34

Daj Roura molim te ubaci Busquetsa da se malo ova lopta smiri, spusti na zemlju.

Ako ovako nastave, dat' će Sevilla gol 200%.

Vidi što me posluša. 8-)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 23 feb 2013, 23:40

dok je sevilja vodila 1 0 i zatvorila se, utakmica je bila dobar trening za mec protiv milana, vidi se da se moze probiti svaka odbrana kad ima dovoljno napadaca u timu i kad se zapne

dobro je da je vilju krenulo, treba igrat i protiv reala obavezno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 feb 2013, 23:47

Song igrač utakmice.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 23 feb 2013, 23:50

Protiv Reala
Pinto
Alves-Pique-Puyol-Alba
-------Song
Sergio--------Xavi
Iniesta-Messi-Cesc

Pa kunem ti se Song bio sve pojeo redom,Sergio da mu pomogne i malo levati igrace Reala,A Xavi da hrani ove "napadace"
Visca el Barça ! Mes que un club !

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 23 feb 2013, 23:53

mandraX je napisao/la:Song igrač utakmice.
potpis ;)

bas je odigro predobro,sto se tice ove pozicije zadnjeg veznog super se uklopio ,kako je na pocetku se gubio a sad predobro igra u zadnje vrijeme ,al vise ga ne stavljat na stopera to nikako :D
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 23 feb 2013, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 23 feb 2013, 23:54

kao što rekoh, nije im se imalo šta prigovorit u prvom dijelu. tako su nastavili i rezultat nije izostao. ja sam nekako bio ubijeđen u preokret, mogli su dat još 2-3 sigurno.

tello je imao nekoliko pogrešaka, ali par puta me je stvarno iznenadio koliko je zrele odluke donosio. pique također odličan.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 23 feb 2013, 23:54

Meni je Alves bio bolji od Songa.
Sta im je veceras covjek radio.

Uglavnom Song, Alves i Pique po meni najbolja trojica.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 23 feb 2013, 23:55

Covjek Stijena
Babuka 8-)
slika

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 23 feb 2013, 23:56

Aferim Barcelono.

Nego da se sad vratimo mom mrziteljskom poslu.

Jel igro Messi večeras? :mrgreen:
naprijed rejal

IronmanFCB
Kontakt:

Post Postao/la IronmanFCB » 23 feb 2013, 23:57

DesimaL je napisao/la:Protiv Reala
Pinto
Alves-Pique-Puyol-Alba
-------Song
Sergio--------Xavi
Iniesta-Messi-Cesc

Pa kunem ti se Song bio sve pojeo redom,Sergio da mu pomogne i malo levati igrace Reala,A Xavi da hrani ove "napadace"
Ja bi stavio Villu umjesto Cesca,ipak je Villi to u naravi,ta pozicija,dok ce Cesc tu poziciju samo odradjivati na papiru.A i da dobije makar 50-60 minuta,da malo proradi pred Milan.
@Citizen

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 23 feb 2013, 23:57

Sveti je napisao/la:Aferim Barcelono.

Nego da se sad vratimo mom mrziteljskom poslu.

Jel igro Messi večeras? :mrgreen:
Pitaj @JohnLennon on je to veceras pratio :mrgreen:

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 24 feb 2013, 00:00

DesimaL je napisao/la:Covjek Stijena
Babuka 8-)
slika
Jak je k'o bik.

Ubjedljivo najjaci igrac Barcelone.
Mozda mu jedino Puyol moze parirati iako ima 100 godina. :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 24 feb 2013, 00:02

U ovakvim utakmicama je najbitnije da se uknjiži pobjeda, poveća samopouzdanje poslije poraza u LP i da se po mogućnosti što više igrača odmori za buduće mečeve koji će odrediti tok sezone. Što se tiče večerašnje tekme, opet primamo gol iz ničega, po ko zna koji put. Alexis opet na svom niskom nivou. Još je rano pričati za Milan, ali mi se čini da bi ključ mogao biti u stavljanju VIlle u sami špic napada, a Messia iza, time bi Villa povukao štopere, a Messi bi onda bilo malo olakšano proći taj bedem ispred gola. Dok s druge strane bi trebali otvoriti bočne pozicije u maximalnosti s time što bi Alves ili Alba kontrolisali cijelu stranu ako bi stavili Villu u samo špic. Ali, kažem još je rano govoriti o Milanu. Sada se treba okrenuti kupu protiv Reala i pokušati napraviti dobar rezultat i plasirati se u finale.
Mes Que Un Club

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 24 feb 2013, 00:04

treba villu ubacit protiv reala al stavit ga na centralnog napadaca, ponekad samo na stranu da ide a messi iza njega ,ko sto su ovo drugo pol odigrali ,odma ce messi bit rastereceniji ,treba malo iznenadit ,ne opet stavit onu postavu koju i ja znam da ce postavit ,villa je dokazo da je golgeter i po ,kakvi neymari ,hadalji ,villu ostavit i sljedece sezone minimum 25 golova ce imat na svom kontu sto za onog horoza ne bi reko da ce doc do brojke 10 :D

a sto se tice alexisa prodat podhitno dok ga ko hoce :lol: ,juve daje 20 miliona +5 posudba ,ma uzet samo 20 miliona,tih 5 nek i zadrze :mrgreen: ,dok se moze sta izvuc za ovog flopa od kojeg pique ima bolji dribling i da piquea stavi roura na desno krilo vise bi puta probio nego ovaj hadalj :lol: ,ono u zivotu nisam vidio ccc,
prodat ga jer sljedece sezone ga nece htjet ni vrbanjusa uzet :lol:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 24 feb 2013, 00:12

hule_barca je napisao/la:U ovakvim utakmicama je najbitnije da se uknjiži pobjeda, poveća samopouzdanje poslije poraza u LP i da se po mogućnosti što više igrača odmori za buduće mečeve koji će odrediti tok sezone. Što se tiče večerašnje tekme, opet primamo gol iz ničega, po ko zna koji put. Alexis opet na svom niskom nivou. Još je rano pričati za Milan, ali mi se čini da bi ključ mogao biti u stavljanju VIlle u sami špic napada, a Messia iza, time bi Villa povukao štopere, a Messi bi onda bilo malo olakšano proći taj bedem ispred gola. Dok s druge strane bi trebali otvoriti bočne pozicije u maximalnosti s time što bi Alves ili Alba kontrolisali cijelu stranu ako bi stavili Villu u samo špic. Ali, kažem još je rano govoriti o Milanu. Sada se treba okrenuti kupu protiv Reala i pokušati napraviti dobar rezultat i plasirati se u finale.
upravo tako,vilja mora igrati da rastereti messija, vilja ili fabregas moraju biti sidrasi koji ce vuci stopere

song sve bolji i bolji, stijena je,polako se oslobadja pritiska i igra opustenije i bolje, alves ponajbolji veceras,messi nastavlja nevjerovatan niz golova u spaniji

sad dolazi vrlo bitna utakmica protiv reala, na to se treba skoncetrisati i izbaciti reala, to da se prodje i dupla kruna ne bi smjela biti upitna, nadam se da ce trener sad protiv reala napokon izvesti trio mvp, iako mislim da tu fabregasa ubaciti ipak jer je odmarao veceras, s obzirom da real mora napasti, vilja i pedro po stranama bi ubili u kontrama, fabregas ima svojih prednosti,ali usporava igru, on mi nekako raspari xavija i iniestu i nije to to, vise bi volio i da alexis zaigra s pedrom po stranama, ona nasa stara formacija sa dva krila je najubitacnija u ovakvim utakmicama, kad iniesta od na krilo nije to to
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 24 feb 2013, 00:23

Grimaldo (Barcelona B) je na utakmici protiv Herculesa pokidao križne ligamente desnog koljena, zbog čega će biti oko 5 mjeseci van terena.

Igrači Barcelone B su mu nakon utakmice posvetili pobjedu i poželjeli što brži oporavak.
slika

ANIMS GRIMALDO! #35

:(

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 24 feb 2013, 00:25

Romariooo je napisao/la: upravo tako,vilja mora igrati da rastereti messija, vilja ili fabregas moraju biti sidrasi koji ce vuci stopere

song sve bolji i bolji, stijena je,polako se oslobadja pritiska i igra opustenije i bolje, alves ponajbolji veceras,messi nastavlja nevjerovatan niz golova u spaniji

sad dolazi vrlo bitna utakmica protiv reala, na to se treba skoncetrisati i izbaciti reala, to da se prodje i dupla kruna ne bi smjela biti upitna, nadam se da ce trener sad protiv reala napokon izvesti trio mvp, iako mislim da tu fabregasa ubaciti ipak jer je odmarao veceras, s obzirom da real mora napasti, vilja i pedro po stranama bi ubili u kontrama, fabregas ima svojih prednosti,ali usporava igru, on mi nekako raspari xavija i iniestu i nije to to, vise bi volio i da alexis zaigra s pedrom po stranama, ona nasa stara formacija sa dva krila je najubitacnija u ovakvim utakmicama, kad iniesta od na krilo nije to to
Kao što gledam, protiv Reala će Villa opet na klupu, Iniesta na krilo, a Fabregas u sredinu. U takvoj formaciji smo previše ovisni o Messiu koji ako se zatvori nema onih kreativnih lopti za krila. Pedro teško može nešto napraviti ako ne dobija upotrebljivu loptu, a ako ne budemo imali Villu u špicu, te lopte po krilu će opet biti neupotrebljive, a Messia će se lakše zaustaviti. Jedina pozitivna stvar jeste što nam rezultat ide u korist i Real neće bunker napraviti.
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.