hule_barca je napisao/la:U ovakvim utakmicama je najbitnije da se uknjiži pobjeda, poveća samopouzdanje poslije poraza u LP i da se po mogućnosti što više igrača odmori za buduće mečeve koji će odrediti tok sezone. Što se tiče večerašnje tekme, opet primamo gol iz ničega, po ko zna koji put. Alexis opet na svom niskom nivou. Još je rano pričati za Milan, ali mi se čini da bi ključ mogao biti u stavljanju VIlle u sami špic napada, a Messia iza, time bi Villa povukao štopere, a Messi bi onda bilo malo olakšano proći taj bedem ispred gola. Dok s druge strane bi trebali otvoriti bočne pozicije u maximalnosti s time što bi Alves ili Alba kontrolisali cijelu stranu ako bi stavili Villu u samo špic. Ali, kažem još je rano govoriti o Milanu. Sada se treba okrenuti kupu protiv Reala i pokušati napraviti dobar rezultat i plasirati se u finale.
upravo tako,vilja mora igrati da rastereti messija, vilja ili fabregas moraju biti sidrasi koji ce vuci stopere
song sve bolji i bolji, stijena je,polako se oslobadja pritiska i igra opustenije i bolje, alves ponajbolji veceras,messi nastavlja nevjerovatan niz golova u spaniji
sad dolazi vrlo bitna utakmica protiv reala, na to se treba skoncetrisati i izbaciti reala, to da se prodje i dupla kruna ne bi smjela biti upitna, nadam se da ce trener sad protiv reala napokon izvesti trio mvp, iako mislim da tu fabregasa ubaciti ipak jer je odmarao veceras, s obzirom da real mora napasti, vilja i pedro po stranama bi ubili u kontrama, fabregas ima svojih prednosti,ali usporava igru, on mi nekako raspari xavija i iniestu i nije to to, vise bi volio i da alexis zaigra s pedrom po stranama, ona nasa stara formacija sa dva krila je najubitacnija u ovakvim utakmicama, kad iniesta od na krilo nije to to