FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

GAL
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la GAL » 24 feb 2013, 19:26

efedroni je napisao/la:šteta što neigra protiv BvB...

igra buraz roben , ribery ne igra zbog crvenog

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 24 feb 2013, 19:49

ALARM problemi u odbrani zbog gripe :( Koliko sam shvatio Boateng i Van Buyten prehladjeni, opet ko zna njemački malo bolje nek nam prevede, mrsko mi ici na google translate :D

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 67539.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 24 feb 2013, 19:50

Omerbavarac je napisao/la:Lav!

slika
"gine" na terenu

Znači srijeda, znači isprašit ćemo žute neće znat gdje im je glava a gdje rep.
Pogled na tabelu govorii sve +17
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 24 feb 2013, 19:54

amel10071988 je napisao/la:ALARM problemi u odbrani zbog gripe :( Koliko sam shvatio Boateng i Van Buyten prehladjeni, opet ko zna njemački malo bolje nek nam prevede, mrsko mi ici na google translate :D

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 67539.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo ne zvuči dobro :(
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

dawud
Kontakt:

Post Postao/la dawud » 24 feb 2013, 20:26

alarm je nama u odbrani odavno,a ako su bujo i boa prehladeni pa tu su gustavo i timoscuk.,
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 24 feb 2013, 20:43

dawud je napisao/la:alarm je nama u odbrani odavno,a ako su bujo i boa prehladeni pa tu su gustavo i timoscuk.,
Zasto Gustavo i Timoscuk :?: :roll: Kad imamo Dantea i Martineza. Javiju nije prirodna pozicija ali može sigrno bolje od ove dvojice(pogotovo od Ukrainca pogotovo) ;)

Bio sam slobodan pa sam napravio mogući satav za srijedu
-----------------------------NEUER---------------------------------
-LHAM--------------MARTINEZ-DANTE-----------ALABA-
---------------------GUSTAVO---SCHWEINSTEIGER-----
MULLER/ROBBEN---------KROOS----MULLER/ROBBEN
--------------------------MANDŽUKIĆ----------------------
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 24 feb 2013, 20:56

kakav Tymo i Gustavo na stopere HAHAAH ! Ma nevjerujem da ce propustiti srijedu ovi sa prehladom.

Po meni to bi trebalo izgledati ovako

Neuer

Lahm Byuten Dante Alaba

Martinez Svajni

Muller Kross Robben

Mandzo

(Samo me zanima kako ce to izgledati sa Robbenom i Mullerom na krilima,jbg Robbenu je to neprirodna strana a Muller moze samo na toj igrati,nevjerujem da ce SaQ igrati a Muller na klupu,mislim to nidje veze)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 24 feb 2013, 21:10

Rekordmeister je napisao/la: (Samo me zanima kako ce to izgledati sa Robbenom i Mullerom na krilima,jbg Robbenu je to neprirodna strana a Muller moze samo na toj igrati,nevjerujem da ce SaQ igrati a Muller na klupu,mislim to nidje veze)
Mogu oni po potrebi igrati i na 'suprotnim' stranama. Nije Robbenu strano igrati na lijevom krilu, dok Mulleru prilagodba na toj istoj strani ne bi trebala stvarati probleme (Mila može sve :mrgreen: ).
Uostalom, mogu se dopunjavati čestim rotacijama i time protivnika zbuniti.

Ključ pobjede će biti čvrsta odbrana i siguran/aktivan vezni red na čelu sa Bastianom i Haverom.
Uz uvijek (ove godine) dobre bekove, špic napada će se već nekako snaći. :)
Vom Jäger zum Gejagten

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 24 feb 2013, 21:11

Rekordmeister je napisao/la:kakav Tymo i Gustavo na stopere HAHAAH ! Ma nevjerujem da ce propustiti srijedu ovi sa prehladom.

Po meni to bi trebalo izgledati ovako

Neuer

Lahm Byuten Dante Alaba

Martinez Svajni

Muller Kross Robben

Mandzo

(Samo me zanima kako ce to izgledati sa Robbenom i Mullerom na krilima,jbg Robbenu je to neprirodna strana a Muller moze samo na toj igrati,nevjerujem da ce SaQ igrati a Muller na klupu,mislim to nidje veze)
Byuten I Boateng IZGLEDA FASOVALI GRIPU ;)
amel10071988 je napisao/la:http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 67539.html
:mrgreen:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 24 feb 2013, 21:32

Druze kako god 100% sam siguran da ce jednog osposobiti za srijedu.Mada vices da ce obojica biti u rosteru.Ovo sa gripom cesto bude,bar tako njemacki mediju objavljuju a nikad da igrac propsuti.Vazno je da nije nesh u vezi nogu,ledja to je belaj ;)

Klare

Post Postao/la Klare » 24 feb 2013, 21:55

Gripa :? , pa ljudi moji nije ptičja :geek: , ili koja je ono još bila :? , je li ono svinjska? :?

No dobro, zna se, večeras Boi i Bujti po jedan paracetamol, fino ih ušuškati sa po dekom i dva jorgana, da se dobro iznoje, a ujutro iz slamarice ki novi. :D

Tako da not worry, bez brige, k'o rukom odnešeno.

A već nam poznato kako Tymo zna da ratuje :D ,
tako smo vidjeli u onom klipu što ga effe nedavno postavio kako ga Ribi ruži na treningu, a on samo odmahuje,
pa smo još prije vidjeli okršaj sa Bommelom kada je ovaj gubio mjesto u Bayernu,
pa onda u ovoj zadnjoj tekmi iako sve po loju išlo imao je šta Robiju reći,
a evo sasvim slučajno naiđoh na zanimljiv detalj sa minulog EP. :D
[youtube][/youtube]
Timke dominira! :lol:

Šaćir je k'o strijela, budućnost, kako samo on tu loptu povući zna, asistirati, šutirati,
pa ja ću reći da je u TOP 5 igrača do 21 godinu. ;)

A reći ću i to da baš u njemu i Martinezu leži opasnost za Dortmund,
jer svojom igrom baš mogu biti iznenađenje za protivnika.

Uglavnom su mene te procjene dobro išle,
znao sam griješiti sa Kraftom, Brenom, te Stuberom,
ali kako izgleda Španac će biti baš ono što me u nokdaun šalje. :?

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 24 feb 2013, 22:16

Omerbavarac je napisao/la:Lav!

slika
ko' Teletovic :)

Polako se pocinju isplacivati svi novci koji su ulozeni u Martineza. Momak je dosta popravio defanzivu, a vidjeli smo da i naprijed zna biti opasan. Ovo sa gripom ne vjerujem da je nesto ozbiljno i mislim da cemo ipak imati i Boatenga i Belgijanca za duel sa Dortmundom.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 24 feb 2013, 22:21

Ekipa!
Ovako, odmah da naglasim da ovo nije NIKAKAV IZGOVOR ili STRAH!!!, ali samo da se zna ukoliko kojim slucajem ne prodjemo zutalje, popisajmo se na sezonu u kojoj cemo osvojiti samo ligu, ako osvojimo dvije lige, domacu i evropsku onda ce biti sve opet opravdano.

No mislim da ce Arjen Robben odigrati svoju najbolju utakmicu protiv zutalja i tako odluciti sa samo jednim potezom komplet utakmicu.
Da se razumijemo 4 covjeka od koji ce sve zavisiti su: Martinez, Schweinsteiger, Robben i Kroos.

Znaci odmah naglasavam da ce apsolutno sve zavisiti od nas, zutalji se nista nece pitati,ako mi odigramo kao protiv Werdera bit ce jedno 9-1 ;)
Stern des Südens

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 24 feb 2013, 22:50

Sto se tice duela sa Dortmundom, ja cu samo reci to da et liga je apsolvirana, vec nekoliko godina unazad pokazujemo ko smo i sta smo.
Prosle 2 sezone bas i nismo imali srece sto u Bundeski sto u Ligi prvaka, al vjerujem da se ove godine sve to naplacuje i to dobrano :)

Protiv Dortmunda vjerujem da ce igrat jedan od ove dvojice stopera, Boa-Buyten jer prehlada braco moja nije teska sad neka stvar, mislim danas je nedjelja, a u srijedu se igra :lol: prehlada :?

Jos nesto :) ove sezone smo ih izdominirali u Supercupu, i u ligaskoj utakmici na nasem terenu, svi se prisjetimo da smo trebali dobit, no imali su srece :)

Oni moraju spasit sebe kroz kup takmicenja, znaci Liga prvaka i DFB :) Robben se vratio i to je veliki plus, bas kao sto je neko spomenuo ako svajni, kroos, javi , i ostala ekipa budu na nivou .. fasovat ce dortmund uveliko :)

BIce super utakmica i vrijeme je da im nanesemo jedan veci poraz, a ne tipa 1-0-.. 2-1 :)

tipujem 4-1 za nas :) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
FC Bayern !!!!!

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 24 feb 2013, 23:10

Gledam sad malo statistiku na bundesliga.de i primjetio sam da @dr.adnan ili ti naš doktor :) nije naveo jedan podatak vezano za kartone :D Naime u protekla 23 kola, ekipa Bayerna je jedina koja nije dobila crveni karton, što je svakako za pohvalu :D i još bih napomenuo da Dante i Basti imaju po 4 zuta kartona, sto bi dobro bilo očistiti u narednoj utakmici protiv Hoffenheima
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 24 feb 2013, 23:54

Vidim da neki ovdje prizeljkuju Buytu protiv Dortmunda a ne Boatenga u c cemu se nebi slozio s vama. Buyta je u odlicnoj formi medjutim napravit ce on taj kiks kad tad. On je igrac za vec dobijene utakmice, kao recimo protiv Arsenala gdje bi on onda dosta pomogao napadu, sto iz prekida sto iznosenjem lopte, dok kod utakmica gdje jedan stoper mora 100% skoncentrisan na odbrambene zadatke kao protiv Dortmunda i onda msm da je Boa stabilnijji i treba njega stavljati u takvim utamicama. Nije sad da ja govorim da ce mo se mi braniti protiv Zutalja :lol:, al tu nam treba stoper koji uvijek zna svoj zadatak(odbrana naravno), a da u napadu pripomogne kad mu se moze. Buyto je do sada bio dobar i u napadu i u odbrani al ja sam siguran da ce on kiksati u jako vaznom trenutku, kao sto to on najbolje zna. Buyta mi je drag igrac, ali nisu za njega(bar dk imamo Boatenga) utakmice u kojima se moze ocekivati da nas protivnik u odredjenom periodu pritisne na nasoj polovici. Boa protiv Dortmunda, Buyta protiv Arsenala(da im koji gol zabije :lol: ).... tako bih ja volio vidjeti a moze Boa u obje da jos uvjezbava tandem sa Danteom ;) jer iskreno oni su nasa buducnost, a ne Buyta :|
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 25 feb 2013, 00:07

U 2013. godini smo odigrali 12 utakmica(Racunajuci i prijateljske) i dali smo 41, a primili samo 2 gola.

Nastavljamo protiv Dortmunda aBd.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 25 feb 2013, 00:12

Sa Bundesligom se ne treba više zamarat jer imamo više nego solidnu zalihu bodova +17, bez previše zamaranja da oborimo još te neke rekorde kao npr. taj koji je već gore u predhodnim postovoma pomenut u vezanim pobjedama. Ovo kraju trebao privest onako kombinovanim ili skroz drugom sastavom.Bez ikakvog opterećenja jer smo se od prvog kola Bundeslige prikovali za vrh tabele, sada treba pružiti priliku onima koji su tjekom sezone dobijali minute u igri na kapaljku(npr.Pizzaro,Tymoshchuk,Shaqiri,pa i Starkeu po poterbi terba dati priliku da stane na gol) , a da se i ovi što skoro cijelu sezonu izguraše na svojim plećima(mada je bilo prilično mnogho rotacija tokom dosadšnjeg djela sezone) zasluženo odmore i budu 100% spremni za samu zvršnice Kupa i Lige prvaka. :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Bademluk
Kontakt:

Post Postao/la Bademluk » 25 feb 2013, 01:59

Ne znam šta se sikirate. Biće lakše nego što se očekuje, Robben je poludio i sigurno će igrat od prve minute, a odbranu ćemo nekako sklepat. BvB se već predao Bayernu na oba fronta...;)

P.S: Tymo i Gustavo neće sigurno igrat štopere. :D

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 25 feb 2013, 03:06

" onclick="window.open(this.href);return false; 8-)
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 27 jul 2014, 03:59, ukupno mijenjano 1 put.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.