FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
- supermario
- Kontakt:
Ljudi usporite malo, previse smo aktivni
. Daj sad jel neko ima bilo kakvih tračeva....... nema veze ako je nesto nerealno 
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
- anelbavarac
- Kontakt:
supermario je napisao/la:Ljudi usporite malo, previse smo aktivni. Daj sad jel neko ima bilo kakvih tračeva....... nema veze ako je nesto nerealno

Ist jetzt Chelsea an Heynckes dran?
München - Während in Deutschland noch über eine Beschäftigung von Bayern-Trainer Jupp Heynckes bei Schalke 04 spekuliert wird, bringen Medienberichte ausgerechnet den FC Chelsea ins Spiel.
Bei dieser Verflichtung könnte man durchaus von einer Ironie des Schicksals sprechen. Im vergangenen Frühjahr scheiterte der FC Bayern im "Finale dahoam" in München auf dramatische Weise im Elfmeterschießen am FC Chelsea. Nun soll der Bayern-Bezwinger ausgerechnet an deren Noch-Trainer interessiert sein. Das berichtet das Fußball-Fachblatt "Kicker" (Montagausgabe) unter Berufung auf englische Quellen.
Realistisch an dieser Spekulation dürfte zumindest die Tatsache sein, dass an der Stamford Bridge bald der Trainerposten vakant sein dürfte. Der Vertrag von Chelsea-Coach Rafael Benitez läuft zum Saisonende aus. Eine Verlängerung ist nicht in Sicht, da der Spanier die Erwartungen nicht erfüllte. Als erster Titelverteidiger ist Chelsea schon in der Champions-League-Vorrunde rausgeflogen. Nun kickt der Club in der weit glanzloseren Europa League. In der Liga läuft es mit Platz 3 ohne Aussichten auf den Titel mittelprächtig. Zudem ist es kein Geheimnis, dass die Anhänger des Londoner Vereins mit Benitez nie recht warm geworden sind.
- anelbavarac
- Kontakt:

Treba li jos???

sve utakmice u 2013 , bez remija sve pobjede i to s hendikepom , koja sila !
- brzitesanj
- Kontakt:
Thomas Müller:
"Želimo pobjedu nad Dortmund-om!"
"Znamo koliko je Dortmund dobra ekipa, i kako su nas pobjeđivali u prošlosti. Jaki smo, u dobroj smo formi i želimo da počnemo opet da ih pobjeđujemo. Utakmica sa Dortmundom dolazi za nas u pravo vrijeme da to i dokažemo!"
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- supermario
- Kontakt:
Cuj Hynkes u London
. Pa nezz dal je covjeku vise stalo da vodi neke vece ekipe zeljne rezultata, jer je n u godinama i msms da bi se zadovloljio da radi manjem klubu gdje nece biti pod pritiskom nekih extra rezultata, mada bi se on i u Čelziju prilagodio i napravio od njih hajra.
A sto se tice ove Bayernove statistike u zadnje vrijeme m sm da ne trebamo da se previse furamo na ovo, jer tek nam predstoje najteze utakmice, a to ce mo abd rijesiti u svoju korist
A sto se tice ove Bayernove statistike u zadnje vrijeme m sm da ne trebamo da se previse furamo na ovo, jer tek nam predstoje najteze utakmice, a to ce mo abd rijesiti u svoju korist
Ma ovo je glupost za Juppa, jer u subotu čovjek nakon utakmice s Werderom izjavio da završava svoju trenersku karijeru definitivno nakon ove sezone...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Jupp na kraju sezone idu u zasluženu mirovinu/pemziju samo čoek još da se okiti salatarom i klempom. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- brzitesanj
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jupp jedino jos jednom moze otici u London po trofej, nikako drugacije.brzitesanj je napisao/la:Čuj London
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Amele, i najboljima se dešavaju propustiamel10071988 je napisao/la:Gledam sad malo statistiku na bundesliga.de i primjetio sam da @dr.adnan ili ti naš doktornije naveo jedan podatak vezano za kartone
Naime u protekla 23 kola, ekipa Bayerna je jedina koja nije dobila crveni karton, što je svakako za pohvalu
![]()
Dragi moji, mili moj, čujte i počujte, uh... ovo je već otišlo u pogrešnom smjeru. No, svi tuzlaci ili bliskotuzlaci, biće zvanično okupljanje navijača u kafiću La Boom u Tuzli (kod Mejdana je) u srijedu. Motiv znate, cilj znamo, idemo u što većem broju da bodrimo naše igrače. Poslije utakmice biće svima omogućeni ćevapi sa lookom i čašom ladnog pića (za osvježenje energije i grla), uz naravno prethodno isti plaćeno u Keminoj ćevabdžinici
Sent from my Philips Smart TV.
- supermario
- Kontakt:
Joj kad bi Bayo izgubiodr.adnan je napisao/la:Poslije utakmice biće svima omogućeni ćevapi sa lookom i čašom ladnog pića (za osvježenje energije i grla)
- amel10071988
- Kontakt:
Ja prošli put kad sam bio u Titanicu, igrao se isto DFB kup, protiv istog protivnikadr.adnan je napisao/la:
Dragi moji, mili moj, čujte i počujte, uh... ovo je već otišlo u pogrešnom smjeru. No, svi tuzlaci ili bliskotuzlaci, biće zvanično okupljanje navijača u kafiću La Boom u Tuzli (kod Mejdana je) u srijedu. Motiv znate, cilj znamo, idemo u što većem broju da bodrimo naše igrače. Poslije utakmice biće svima omogućeni ćevapi sa lookom i čašom ladnog pića (za osvježenje energije i grla), uz naravno prethodno isti plaćeno u Keminoj ćevabdžinici
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
- gerdmuller
- Kontakt:
Klopp:"Bio bih lud kada bi rekao da Borussia ove sezone može osvojiti Bundesligu"! 
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Rekordmeister
- Kontakt:
Suludo je pricati o Bundesligi i tome da je neko drugi osvoji ove godine,tu je sve rijeseno.Treba se okrenuti LP a prije toga sutrasnjoj utakmici.
Bundesliga je već u džepu, u CL takođe riješen posao ostaje nam da u revanšu ponovo išamaramo Arsenal.Stoga sutra od prve minute krenuti žestoko i ukoliko prođemo dalje Kup je 90% naš.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- supermario
- Kontakt:
Abd natrpati BvB koliko god se moze
, mada i 1:0 je sasvim ok 
- EdenHazard
- Kontakt:
Donijeli mu ga u Minhen i on ga nije htjeo uzet, da ide u London po njeg.Omerbavarac je napisao/la:Jupp jedino jos jednom moze otici u London po trofej, nikako drugacije.brzitesanj je napisao/la:Čuj London
ma daj
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.