Pomalo kasno, trebalo je popuniti prazninu od 15-ak dana sa ovim al eto bolje ikad nego nikad.bagrcavi je napisao/la:uskoroooooo![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Sad će opet reći da marketing ne valja, da hoće slike sa potpisivanja ugovora, pa će pitati gdje pečat na ugovoru itd.. Ili će reći da je ŽeljoTV izvikan....
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Druže, ruku na srce al nisi ti u životu ni seminara ni ozbiljnog posla vidioDona je napisao/la:
Nisi ti nista planirao.Ako je seminar u subotu,ako si ga platio onda ides u suboru, ne moze ti odredivati kada ce biti.Necu da ulazim u razloge,ali bezveze je vise svake godine pisati jedne te iste stvari.
Pomjeren termin 7 dana prije,nije dan prije pomjeren pa da sad pisete po tri sedmice o tome.
Mislim da je sasvim dovoljno 7 dana ranije najavati pomjeranje termina. Trebo si ti 15 janura planirati. Nigdje veze.
- champions1921
A kada krece ovaj projekat??ipetm je napisao/la:Sad će opet reći da marketing ne valja, da hoće slike sa potpisivanja ugovora, pa će pitati gdje pečat na ugovoru itd.. Ili će reći da je ŽeljoTV izvikan....
BUDI ŽELJO !!!
Ma dobro Pile, vidjećemo sutra kako će izgledati.Ako bude ko prvi put kad je rađeno biće odlično, a može biti samo bolje, jer radi ista ekipa ko i prije.
DRUG NEBI TI PUNCA
u pravu si, da odgodimo do ljeta onda možda...pile87 je napisao/la:Pomalo kasno, trebalo je popuniti prazninu od 15-ak dana sa ovim al eto bolje ikad nego nikad.bagrcavi je napisao/la:uskoroooooo![]()
Halali.
Nisam te prepoznao Ronald,Doland TrumpŽvaka je napisao/la:Druže, ruku na srce al nisi ti u životu ni seminara ni ozbiljnog posla vidioDona je napisao/la:
Nisi ti nista planirao.Ako je seminar u subotu,ako si ga platio onda ides u suboru, ne moze ti odredivati kada ce biti.Necu da ulazim u razloge,ali bezveze je vise svake godine pisati jedne te iste stvari.
Pomjeren termin 7 dana prije,nije dan prije pomjeren pa da sad pisete po tri sedmice o tome.
Mislim da je sasvim dovoljno 7 dana ranije najavati pomjeranje termina. Trebo si ti 15 janura planirati. Nigdje veze.
Znam da radio **** i vjerujem da ce biti opet uradjeno kako treba.bagrcavi je napisao/la:Ma dobro Pile, vidjećemo sutra kako će izgledati.Ako bude ko prvi put kad je rađeno biće odlično, a može biti samo bolje, jer radi ista ekipa ko i prije.
Ma cijenim ja trud koji ti ulazes ali je cinjenica da si ti navijac i za jednog navijaca radis super posao.Ja bi se vise obradovao nekom covjeku u kubu koji bi profesionalno radio tvoj posao.Numaa je napisao/la:
u pravu si, da odgodimo do ljeta onda možda...
Halali.
Pa nije covjek uspio prije,pravio vozpile87 je napisao/la:Znam da radio **** i vjerujem da ce biti opet uradjeno kako treba.bagrcavi je napisao/la:Ma dobro Pile, vidjećemo sutra kako će izgledati.Ako bude ko prvi put kad je rađeno biće odlično, a može biti samo bolje, jer radi ista ekipa ko i prije.Ma cijenim ja trud koji ti ulazes ali je cinjenica da si ti navijac i za jednog navijaca radis super posao.Ja bi se vise obradovao nekom covjeku u kubu koji bi profesionalno radio tvoj posao.Numaa je napisao/la:
Halali.
Na PINKU ce se emitovat, uglavnom bice kao onaj prvi u reziji SOURC,E-a, a znamo kakve klipove oni prave... 
objaviljivat će se na Sourcu, fkzeljeznicar.ba, FB stranici i na PinkuBH
NUMA POHVALE I SAMO NASTAVI
NUMA POHVALE I SAMO NASTAVI
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 25 feb 2013, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.
Supernime_tm87 je napisao/la:Na PINKU ce se emitovat, uglavnom bice kao onaj prvi u reziji SOURC,E-a, a znamo kakve klipove oni prave...
NO PYRO NO PARTY
Prije svega ja jako postujem ono sto covjek radi a trebali bi svi ovdje barem oni koji navijaju za Zelju. I jako je malo ljudi koji ulazu svoje slobodno vrijeme za Zelju imas primjer onih koji dobivaju platu za posao koji ne rade.Ali sam jednostavno pristalica onoga da od volontiranja nema nista jos od vremena Samira .Dona je napisao/la:Pa nije covjek uspio prije,pravio voz
Sve pohvale za ovaj projekat !
Kada pocinje emitovanje ?
edit: http://www.****/sport/fudbal/berjan- ... i-roditelj" onclick="window.open(this.href);return false;
Kada pocinje emitovanje ?
edit: http://www.****/sport/fudbal/berjan- ... i-roditelj" onclick="window.open(this.href);return false;
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Naravno da ga postujen,ali fakat je covjek pravio voz,nije uspio ranije.Nikad nije kasno,sto bi rekli staru ljudi.
Da je u pitanju herbalife prioritet ne bi bio voz,ali kad volontiras mozes kad stignes.
Platit njemu pa nek radi profesinalno,zasto da ne..
Da je u pitanju herbalife prioritet ne bi bio voz,ali kad volontiras mozes kad stignes.
Platit njemu pa nek radi profesinalno,zasto da ne..
-
Plavetnilo
- Kontakt:
Upravo tako, ovo što Numa i ekipa oko njega trenutno rade je zaista super i ono što ja želim je da potraju barem dok klub ne nađe profesionalca koji će to obavljati jer bi klub kao Željo trebao težiti tome.pile87 je napisao/la:Znam da radio **** i vjerujem da ce biti opet uradjeno kako treba.bagrcavi je napisao/la:Ma dobro Pile, vidjećemo sutra kako će izgledati.Ako bude ko prvi put kad je rađeno biće odlično, a može biti samo bolje, jer radi ista ekipa ko i prije.Ma cijenim ja trud koji ti ulazes ali je cinjenica da si ti navijac i za jednog navijaca radis super posao.Ja bi se vise obradovao nekom covjeku u kubu koji bi profesionalno radio tvoj posao.Numaa je napisao/la:
Halali.
Bez obzira na to koliko volio klub čovjek se nakon nekog vremena zasiti ili jednostavno pukne od silnog volontiranja dok oko sebe ima nekoga tko je za taj posao plaćen, a možda ne učestvuje adekvatno u realizaciji svega što se dešava.
Svaka čast momcima na uloženom trudu i radu, budite spremni na konstruktivnu kritiku ( ako je bude bilo ), a ako ikako možete ne osvrćite se na kritike tipa " u šali pa privali " jer nisu vrijedne onog što dajete svim dobronamjernim navijačima Želje.
Zukanović odličan u pobjedi kluba, Višća zapažen
http://fkzeljeznicar.ba/zukanovic-odlic ... azen/4433/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/zukanovic-odlic ... azen/4433/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
-
BlingBling
- Kontakt:
Greda u 20:00h na TV SA
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!
- ferroviere
- Kontakt:
Idemo prvi, dajemo više, vidi se ko je najveći 
Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
Trenutno korisnika/ca: antibot, BosnianLevi, CCMuHa87, Ferroviere1987, Lekqqq1921, pomocniDJUBRE, Toxin, Zaxon i 100 gostiju.