Nisi ti nista planirao.Ako je seminar u subotu,ako si ga platio onda ides u suboru, ne moze ti odredivati kada ce biti.Necu da ulazim u razloge,ali bezveze je vise svake godine pisati jedne te iste stvari.AnelZ je napisao/la:Ti stvarno imas nekakav odbojan nacin komuniciranja, veoma agresivan i neprijateljski. Nije istina da ljudi bacaju suplje. Evo kao sto sam rekao ja necu moci doci jer sam planirao da je utakmica u nedjelju i idem na konferenciju/seminar u Livno u subotu koju sam vec platio. Znaci planirao sam vec sedmicu dana da je utakmica u nedjelju i sve tome okrenuo i sada je pomjeren termin. Priznajem da jesam razocaran da se zbog TV stanice (da je bilo sta drugo, pa hajde) pomjera utakmica, necu sada pljuvati upravu ili koga vec zbog toga, ali smatram da Savez treba donijeti strozije prepozicije vezane za pomjeranje/donosenja termina utakmicaDona je napisao/la:Joj sto ne mogu vise ovih supljih oko termina. Ko ce doci,doci i da je subota il nedjelja.Ko nece doci uvijek ce naci da sere po cijeli dan,ja fol zamjenio smjenu,ja ovo ja ono.
Isto ko da ce biti 35.000 pa problem neki. Doci ce nas kao uvijek 5-6 milja bilo subota,bilo nedjelja.
Pomjeren termin 7 dana prije,nije dan prije pomjeren pa da sad pisete po tri sedmice o tome.
Mislim da je sasvim dovoljno 7 dana ranije najavati pomjeranje termina. Trebo si ti 15 janura planirati. Nigdje veze.