FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Dona
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Dona » 25 feb 2013, 16:43

AnelZ je napisao/la:
Dona je napisao/la:Joj sto ne mogu vise ovih supljih oko termina. Ko ce doci,doci i da je subota il nedjelja.Ko nece doci uvijek ce naci da sere po cijeli dan,ja fol zamjenio smjenu,ja ovo ja ono.

Isto ko da ce biti 35.000 pa problem neki. Doci ce nas kao uvijek 5-6 milja bilo subota,bilo nedjelja.
Ti stvarno imas nekakav odbojan nacin komuniciranja, veoma agresivan i neprijateljski. Nije istina da ljudi bacaju suplje. Evo kao sto sam rekao ja necu moci doci jer sam planirao da je utakmica u nedjelju i idem na konferenciju/seminar u Livno u subotu koju sam vec platio. Znaci planirao sam vec sedmicu dana da je utakmica u nedjelju i sve tome okrenuo i sada je pomjeren termin. Priznajem da jesam razocaran da se zbog TV stanice (da je bilo sta drugo, pa hajde) pomjera utakmica, necu sada pljuvati upravu ili koga vec zbog toga, ali smatram da Savez treba donijeti strozije prepozicije vezane za pomjeranje/donosenja termina utakmica :D
Nisi ti nista planirao.Ako je seminar u subotu,ako si ga platio onda ides u suboru, ne moze ti odredivati kada ce biti.Necu da ulazim u razloge,ali bezveze je vise svake godine pisati jedne te iste stvari.
Pomjeren termin 7 dana prije,nije dan prije pomjeren pa da sad pisete po tri sedmice o tome.

Mislim da je sasvim dovoljno 7 dana ranije najavati pomjeranje termina. Trebo si ti 15 janura planirati. Nigdje veze.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 25 feb 2013, 16:47

Dosta raje sto znam koristilo je nedelju kao izvlakusu da nedodju, bas me zanima sta ce sada biti :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 25 feb 2013, 16:48

bagrcavi je napisao/la:uskoroooooo :mrgreen:
slika
Pomalo kasno, trebalo je popuniti prazninu od 15-ak dana sa ovim al eto bolje ikad nego nikad.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 25 feb 2013, 16:51

Sad će opet reći da marketing ne valja, da hoće slike sa potpisivanja ugovora, pa će pitati gdje pečat na ugovoru itd.. Ili će reći da je ŽeljoTV izvikan....
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 25 feb 2013, 16:56

Dona je napisao/la:
Nisi ti nista planirao.Ako je seminar u subotu,ako si ga platio onda ides u suboru, ne moze ti odredivati kada ce biti.Necu da ulazim u razloge,ali bezveze je vise svake godine pisati jedne te iste stvari.
Pomjeren termin 7 dana prije,nije dan prije pomjeren pa da sad pisete po tri sedmice o tome.

Mislim da je sasvim dovoljno 7 dana ranije najavati pomjeranje termina. Trebo si ti 15 janura planirati. Nigdje veze.
Druže, ruku na srce al nisi ti u životu ni seminara ni ozbiljnog posla vidio

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 25 feb 2013, 16:57

ipetm je napisao/la:Sad će opet reći da marketing ne valja, da hoće slike sa potpisivanja ugovora, pa će pitati gdje pečat na ugovoru itd.. Ili će reći da je ŽeljoTV izvikan....
A kada krece ovaj projekat??
BUDI ŽELJO !!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 feb 2013, 16:58

Ma dobro Pile, vidjećemo sutra kako će izgledati.Ako bude ko prvi put kad je rađeno biće odlično, a može biti samo bolje, jer radi ista ekipa ko i prije.
DRUG NEBI TI PUNCA

Numaa
Kontakt:

Post Postao/la Numaa » 25 feb 2013, 16:58

pile87 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:uskoroooooo :mrgreen:
slika
Pomalo kasno, trebalo je popuniti prazninu od 15-ak dana sa ovim al eto bolje ikad nego nikad.
u pravu si, da odgodimo do ljeta onda možda...
Halali.

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 25 feb 2013, 17:00

Žvaka je napisao/la:
Dona je napisao/la:

Druže, ruku na srce al nisi ti u životu ni seminara ni ozbiljnog posla vidio
Nisam te prepoznao Ronald,Doland Trump :lol: jes to ti

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 25 feb 2013, 17:02

Danas prvo snimanje :D
Einigkeit und Recht und Freiheit

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 25 feb 2013, 17:02

Pa koja ce TV kuca to prenositi ?
NO PYRO NO PARTY

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 25 feb 2013, 17:03

bagrcavi je napisao/la:Ma dobro Pile, vidjećemo sutra kako će izgledati.Ako bude ko prvi put kad je rađeno biće odlično, a može biti samo bolje, jer radi ista ekipa ko i prije.
Znam da radio **** i vjerujem da ce biti opet uradjeno kako treba.
Numaa je napisao/la:
Halali.
Ma cijenim ja trud koji ti ulazes ali je cinjenica da si ti navijac i za jednog navijaca radis super posao.Ja bi se vise obradovao nekom covjeku u kubu koji bi profesionalno radio tvoj posao.

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 25 feb 2013, 17:05

pile87 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ma dobro Pile, vidjećemo sutra kako će izgledati.Ako bude ko prvi put kad je rađeno biće odlično, a može biti samo bolje, jer radi ista ekipa ko i prije.
Numaa je napisao/la:
Halali.
Ma cijenim ja trud koji ti ulazes ali je cinjenica da si ti navijac i za jednog navijaca radis super posao.Ja bi se vise obradovao nekom covjeku u kubu koji bi profesionalno radio tvoj posao.
Pa nije covjek uspio prije,pravio voz :lol:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 25 feb 2013, 17:17

Na PINKU ce se emitovat, uglavnom bice kao onaj prvi u reziji SOURC,E-a, a znamo kakve klipove oni prave... ;)

objaviljivat će se na Sourcu, fkzeljeznicar.ba, FB stranici i na PinkuBH

NUMA POHVALE I SAMO NASTAVI
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 25 feb 2013, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 25 feb 2013, 17:21

nime_tm87 je napisao/la:Na PINKU ce se emitovat, uglavnom bice kao onaj prvi u reziji SOURC,E-a, a znamo kakve klipove oni prave... ;)

objaviljivat će se na Sourcu, fkzeljeznicar.ba, FB stranici i na PinkuBH
Super
NO PYRO NO PARTY

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 25 feb 2013, 17:25

Dona je napisao/la:Pa nije covjek uspio prije,pravio voz :lol:
Prije svega ja jako postujem ono sto covjek radi a trebali bi svi ovdje barem oni koji navijaju za Zelju. I jako je malo ljudi koji ulazu svoje slobodno vrijeme za Zelju imas primjer onih koji dobivaju platu za posao koji ne rade.Ali sam jednostavno pristalica onoga da od volontiranja nema nista jos od vremena Samira .

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 25 feb 2013, 17:26

Sve pohvale za ovaj projekat !

Kada pocinje emitovanje ?

edit: http://www.****/sport/fudbal/berjan- ... i-roditelj" onclick="window.open(this.href);return false; :)
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 25 feb 2013, 18:01

Naravno da ga postujen,ali fakat je covjek pravio voz,nije uspio ranije.Nikad nije kasno,sto bi rekli staru ljudi.
Da je u pitanju herbalife prioritet ne bi bio voz,ali kad volontiras mozes kad stignes.
Platit njemu pa nek radi profesinalno,zasto da ne..

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 25 feb 2013, 18:09

pile87 je napisao/la:
Numaa je napisao/la:
Halali.
Upravo tako, ovo što Numa i ekipa oko njega trenutno rade je zaista super i ono što ja želim je da potraju barem dok klub ne nađe profesionalca koji će to obavljati jer bi klub kao Željo trebao težiti tome.

Bez obzira na to koliko volio klub čovjek se nakon nekog vremena zasiti ili jednostavno pukne od silnog volontiranja dok oko sebe ima nekoga tko je za taj posao plaćen, a možda ne učestvuje adekvatno u realizaciji svega što se dešava.

Svaka čast momcima na uloženom trudu i radu, budite spremni na konstruktivnu kritiku ( ako je bude bilo ), a ako ikako možete ne osvrćite se na kritike tipa " u šali pa privali " jer nisu vrijedne onog što dajete svim dobronamjernim navijačima Želje.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 25 feb 2013, 18:54

Zukanović odličan u pobjedi kluba, Višća zapažen

http://fkzeljeznicar.ba/zukanovic-odlic ... azen/4433/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: voltron30 i 55 gostiju.