skauttuzla je napisao/la:sjena je napisao/la:Jaha i ako dodje morat ce se prvo izboriti za mjesto medju prvih 11 tako da mi nista ne gubimo ako bude los za prvu ekipu bit ce dobar kao jaka rezerva.Kod Darke sigurno nece igrati ako to nije zasluzio.Mi u sustini imamo extra ekipu samo sto moramo razmisljati o nedo Bog povredama i crvenim kartonima koje ce nam vjerovatno protivnici stimati da bi nas na taj nacin oslabili.
...komentar apsolutno stoji i opravdano raz,isljanje. Za takve stvari,mogao bi da posluzi.Poznajem Vojvodica i vjerujem da zna raditi svoj posao. Uz malo sportske srece, Radnicki ce biti hit proljeca.
Ma Gogića će izbaciti iz prve postave siguran sam, ako samo dođe.....i sastav će biti na golu Lugavić, odbrana: Bekrić, Šubić, Jusufović, Mehanović, sredina: Trumić, Jahić, Borogovac, napad: Slomić, Mace, Jaranović, ako formacija bude 4-3-3, ako bude drugačije onda će Mitrović vjerovatno na stopera, a Jusufović na zadnjeg veznog, a u napadu onda otpada Mace pa da bude formacija 4-4-2, naravno na golu nezamjenjiv Armin Lugavić....