FK Radnički Lukavac

Zoom088
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Zoom088 » 25 feb 2013, 19:45

Bio je danas trening, a da li će biti utakmica i kad - znaće se na vrijeme ;) .

Uglavnom, zbog neodgovornog ponašanja i nepojavljivanja na treninzima te kršenja uslova iz Ugovora, danas je upućen i zvaničan dopis Savezu za suspenziju Mirze Čejvanovića. Ovaj fudbaler neće moći nastupiti niti za jednu ekipu sve dok UO FK Radnički ne ukine suspenziju.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 25 feb 2013, 20:14

Zoom088 je napisao/la:Bio je danas trening, a da li će biti utakmica i kad - znaće se na vrijeme ;) .

Uglavnom, zbog neodgovornog ponašanja i nepojavljivanja na treninzima te kršenja uslova iz Ugovora, danas je upućen i zvaničan dopis Savezu za suspenziju Mirze Čejvanovića. Ovaj fudbaler neće moći nastupiti niti za jednu ekipu sve dok UO FK Radnički ne ukine suspenziju.
Neka su to uradili kad se pravi pametan, a Adnan Jahić? :)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 25 feb 2013, 20:17

95% completed ;)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 25 feb 2013, 22:20

Zoom088 je napisao/la:95% completed ;)
To je lijepo za čuti, ulazimo mnogo jači u proljetni dio prvenstva nego kad je sezona tek počela.....:)

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 25 feb 2013, 22:28

Ja čujem da vam Jaha ide za Želju.Da vas neće izlevatiti?

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 25 feb 2013, 23:26

joksimovic je napisao/la:Ja čujem da vam Jaha ide za Želju.Da vas neće izlevatiti?
S obzirom da se čekao prvo da vidi u Hrvatskoj angažman, pa nije uspio, pa sa Slobodom propali dogovori, ta priča u vezi Želje ako je istinita ne bi bila iznenađenje, ali pošto je Zoom član uprave on bolje zna i njemu vjerujem, sačekaćemo zvanično sve.......:)

skauttuzla
Kontakt:

Post Postao/la skauttuzla » 26 feb 2013, 08:35

sodagrad je napisao/la:
joksimovic je napisao/la:Ja čujem da vam Jaha ide za Želju.Da vas neće izlevatiti?
S obzirom da se čekao prvo da vidi u Hrvatskoj angažman, pa nije uspio, pa sa Slobodom propali dogovori, ta priča u vezi Želje ako je istinita ne bi bila iznenađenje, ali pošto je Zoom član uprave on bolje zna i njemu vjerujem, sačekaćemo zvanično sve.......:)
---pozdrav komsijama i jedna mala konstatacija za Adnana Jahica. Iskreno receno,nije vam nekakvo pojacanje i ne treba se previse radovati njegovom dolasku u odlicno slozenu ekipu. Ti je potrosena roba,koja nije u stanju niti pola sata trcati. Da vrijedi,davno bi to prepoznali klubovi iz PL. Nekada bio trkac u Slobodi,izgarao na terenu ali nije u stanju nikada bio odigrati pas i uposliti bolje postavljenog suigraca. Jako sebican na terenu i kao licnost sklon je zakuhavanju i unosenju nemira medju kolegama. Trebate obratiti paznju na njegovo ponasanje. Ruzno je reci da je na treninzima isao namjerno da povrijedi kolege,koji su konkurenti na njegovoj poziciji.Po pola godine su djeca lijecili povrede od njegovih prljavih startova. Iskreno,ne radujem se njegovom dolasku u Radnicki. Mi smo sretni sto je otisao i neka mu je sretno. Sve nabrojano gore,je istina koja mu se vraca i razbija o glavu. Ima boga,sto bi se reklo!
Zelim vam sto bolji start i bar bod u Gracanici,a zasto ne i cio plijen!

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 26 feb 2013, 10:00

Njega šef Vojvodić želi i znači da mu treba, a iskreno i ja lično poštujem ga kao igrača i volio da bi da dođe u Radnički, nama bi dobrodošao......:)

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 26 feb 2013, 11:09

Jaha i ako dodje morat ce se prvo izboriti za mjesto medju prvih 11 tako da mi nista ne gubimo ako bude los za prvu ekipu bit ce dobar kao jaka rezerva.Kod Darke sigurno nece igrati ako to nije zasluzio.Mi u sustini imamo extra ekipu samo sto moramo razmisljati o nedo Bog povredama i crvenim kartonima koje ce nam vjerovatno protivnici stimati da bi nas na taj nacin oslabili.
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.

skauttuzla
Kontakt:

Post Postao/la skauttuzla » 26 feb 2013, 11:35

sjena je napisao/la:Jaha i ako dodje morat ce se prvo izboriti za mjesto medju prvih 11 tako da mi nista ne gubimo ako bude los za prvu ekipu bit ce dobar kao jaka rezerva.Kod Darke sigurno nece igrati ako to nije zasluzio.Mi u sustini imamo extra ekipu samo sto moramo razmisljati o nedo Bog povredama i crvenim kartonima koje ce nam vjerovatno protivnici stimati da bi nas na taj nacin oslabili.
...komentar apsolutno stoji i opravdano raz,isljanje. Za takve stvari,mogao bi da posluzi.Poznajem Vojvodica i vjerujem da zna raditi svoj posao. Uz malo sportske srece, Radnicki ce biti hit proljeca.

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 26 feb 2013, 15:31

skauttuzla je napisao/la:
sjena je napisao/la:Jaha i ako dodje morat ce se prvo izboriti za mjesto medju prvih 11 tako da mi nista ne gubimo ako bude los za prvu ekipu bit ce dobar kao jaka rezerva.Kod Darke sigurno nece igrati ako to nije zasluzio.Mi u sustini imamo extra ekipu samo sto moramo razmisljati o nedo Bog povredama i crvenim kartonima koje ce nam vjerovatno protivnici stimati da bi nas na taj nacin oslabili.
...komentar apsolutno stoji i opravdano raz,isljanje. Za takve stvari,mogao bi da posluzi.Poznajem Vojvodica i vjerujem da zna raditi svoj posao. Uz malo sportske srece, Radnicki ce biti hit proljeca.
Ma Gogića će izbaciti iz prve postave siguran sam, ako samo dođe.....i sastav će biti na golu Lugavić, odbrana: Bekrić, Šubić, Jusufović, Mehanović, sredina: Trumić, Jahić, Borogovac, napad: Slomić, Mace, Jaranović, ako formacija bude 4-3-3, ako bude drugačije onda će Mitrović vjerovatno na stopera, a Jusufović na zadnjeg veznog, a u napadu onda otpada Mace pa da bude formacija 4-4-2, naravno na golu nezamjenjiv Armin Lugavić....:)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 26 feb 2013, 17:30

9. Mart, INVAZIJA na Gračanicu!

16. kolo Prve lige F BiH, susret izmedju Bratstva i Radničkog.
Zadnja izmjena: sodagrad, dana/u 26 feb 2013, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 26 feb 2013, 17:32

Mojne ovdje, ba ;)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 26 feb 2013, 20:05

Zoom088 je napisao/la:Mojne ovdje, ba ;)
Ok, STOP ;)

lukavcan
Kontakt:

Post Postao/la lukavcan » 27 feb 2013, 11:47

Pozzz svima, novi sam clan foruma i veliki navijac Radnickog, redovno pratim utakmice i posjecujem Josik. Nije sa goreg da i ovdje koju pmetnu bacim :P ..Ekipica se polahko vec slozila za nastavak prvenstva, fino fino. Moje misljenje je da smo jaci nego proslu polusezonu ali pred nama je pa cemo da vidimo. Pozz :)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 27 feb 2013, 12:26

lukavcan je napisao/la:Pozzz svima, novi sam clan foruma i veliki navijac Radnickog, redovno pratim utakmice i posjecujem Josik. Nije sa goreg da i ovdje koju pmetnu bacim :P ..Ekipica se polahko vec slozila za nastavak prvenstva, fino fino. Moje misljenje je da smo jaci nego proslu polusezonu ali pred nama je pa cemo da vidimo. Pozz :)
Dobrodošao nam, pozz :)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 27 feb 2013, 16:08

Ima li danas kakvih novih vijesti sa Jošika, nešto se svi uspavali ova kiša vani izgleda ubi sve redom....:)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 27 feb 2013, 16:14

Ma ništa, trenira se. Gledali malo juniore i kadete, igrali sa Čelikovim vršnjacima (i dooobro zijanili, naročito juniori).

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 27 feb 2013, 16:45

Zoom088 je napisao/la:Ma ništa, trenira se. Gledali malo juniore i kadete, igrali sa Čelikovim vršnjacima (i dooobro zijanili, naročito juniori).
Ajde biće bolje, nego hoće li biti kakva utakmica seniora uskoro, i jel prešlo onih 95% znaš na što mislim jel došlo bar do 99% heheheh......:)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 27 feb 2013, 17:28

Došlo je do 99% :D

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.