Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Harrison
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Harrison » 25 feb 2013, 19:26

L_blancos je napisao/la:Isti klinac ispast od Lyona il od Bayerna, uostalom necu ponavljat pricu o ogranicavanju Pellegrinija u to vrijeme i takticki i finansijski..
Pelegrini je sam po sebi bio ogranicen u svakom pogledu.
L_blancos je napisao/la:Sta je to Mou toliko ucinio na klupi Reala u tri godine, ajde recimo da je napravio ekipu koja se moze nadigravati sa Barcom, Montanier je isto to ucinio sa Sociedadom
Zar to nije dovoljno? Donio je titulu u Spaniji, kup, super kup, a ove godine moze jos 3 trofeja donijeti.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 25 feb 2013, 19:37

Bayern nas je jedva prosao a kako je to Lyon uradio ?
Pellegrini je takticki rasuo Lyon i sami bog zna kako tad Real nije prosao i ko god je gledao utakmicu ne moze drugacije reci.
Pellegrini je u prvoj sezoni sa losijim timom Reala u primeri imao bolje rezultate nego Mourinho u prvoj sezoni i ne mozes reci na osnovu toga da je on ogranicen.
Ajde eto pogledajte i rezultate i igre protiv Barce u prvoj sezoni pod vodstvom Pellea i uporedi ih sa onom peticom.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 25 feb 2013, 19:41

Hebiga, Mourinho je primio peticu i izvukao je lekciju nakon toga i ako ti ne vidiš napredak u igri Reala kad igramo protiv Barce onda bi trebao malo bolje gledati Reala :mrgreen: ..
A daj, ja još ne mogu vjerovati da ti u isti koš stavljaš ispadanje od Lyona i od Bayerna :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 25 feb 2013, 19:43

Bayern nas je jedva prosao na penale, a Lyon jos lakse. Valjda je to jasno.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 25 feb 2013, 20:00

L_blancos je napisao/la:Isti klinac ispast od Lyona il od Bayerna, uostalom necu ponavljat pricu o ogranicavanju Pellegrinija u to vrijeme i takticki i finansijski.
Sta je to Mou toliko ucinio na klupi Reala u tri godine, ajde recimo da je napravio ekipu koja se moze nadigravati sa Barcom, Montanier je isto to ucinio sa Sociedadom.
Dobar bi ti covjek bio da nisi klasicni kontras :) . Volis li sad Ronalda?
Kakvi ljudi, nevjerovatno.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 25 feb 2013, 20:04

Trebal' vam sudija? :mrgreen:
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 25 feb 2013, 20:21

L_blancos je napisao/la:Isti klinac ispast od Lyona il od Bayerna, uostalom necu ponavljat pricu o ogranicavanju Pellegrinija u to vrijeme i takticki i finansijski.
:lol:
sta ti pricas ?
pa za vrijeme pellegrinija su dovedeni kaka , ronaldo , alonso , benzema
imao je novac , ne valjaj gluposti , al' nakon sramotnog ispadanja od velesile alorcona 4-1 , receno mu je ako ne osvoji titulu , noga ! tako je i bilo
Zadnja izmjena: geoxx, dana/u 25 feb 2013, 20:25, ukupno mijenjano 2 puta.

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 25 feb 2013, 20:42

Kada je u pitanju usporedba pellegrinija i moua,msm da su to dvije potpune suprotnosti,krajnosti u nacinu rada i naravno,pristupu medijima,a time i cijelom svijetu.Ni u cemu ne treba pretjerivati pa ni u tome,tako da sam misljenja da mou jeste kvalitetniji(jesam pametan) ali mi se licno ne svidja.
Pogotovo zbog par stvari koje je u skorasnje vrijeme cinio,da dzabe ne pisem,zna se na sta msm.Ono je bilo najjednostavniji nacin za reci:"Ja sam ovdje glavni ****,ne mzt mi nista."Meni je to jednostavno promijenilo kompletnu sliku o njemu.
....i kako mi znamo da to nece opet uciniti??
On jednostavno nije veci od kluba,i ja ne bi sekunde tugovo ako bi on osao.
Rezultati su,hajmo reci tu,al...ne vrijedi.

Btw,ima li sta socno za sutra?
Sretno zmajevi!!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 25 feb 2013, 20:44

pelegrini kada naraste zeli biti mou
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 25 feb 2013, 20:48

Najbolji treneri od 1996 do 2012 prema IFFHS-:

1. Sir Alexander Ferguson
2. Arsène Wenger
3. José Mourinho
4. Fabio Capello
5. Marcello Lippi
6. Vicente del Bosque
7. Guus Hiddink
8. Ottmar Hitzfeld
9. Marcelo Alberto Bielsa
10. Luiz Felipe Scolari

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 25 feb 2013, 20:49

wenger drugi :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 25 feb 2013, 21:00

:lol: vidio sam i ja danas da je Venger drugi, a lik zadnjih dugih 8 godina nije trofeja osvojio :lol:

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 25 feb 2013, 21:05

Harrison je napisao/la::lol: vidio sam i ja danas da je Venger drugi, a lik zadnjih dugih 8 godina nije trofeja osvojio :lol:
Wenger ni na PES-u više ne može da nešto osvoji a oni ga strapaše na 2 mjesto :lol:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 25 feb 2013, 21:19

Gareth Bale! Don Florentino treba da ga dovede pod svaku cenu.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 25 feb 2013, 21:32

slika
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 25 feb 2013, 22:33

Nail for Real je napisao/la: Dobar bi ti covjek bio da nisi klasicni kontras :) . Volis li sad Ronalda?
Nikad ja nisam volio Ronalda nit cu ga volit i to je licno moje i da je klasicno kontriranje ja bi stalno iznosio taj stav.

Geoxx stvarno pises gluposti, Mourinhu je data sloboda da bira igrace koje hoce a Pelle je doveden i nije se njega uopste pitalo koji igraci odgovaraju sistemu, kakav mu profil igraca treba itd.
Pelle je bio par mjeseci bez Ronalda, pola sezone bez Pepea, Kaka je eto i igrao ko nesto bar tu sezonu. Pa jebote Granero je bio prvotimac dok u ovom Realu koji je TRECI na tebali nema mjesta u krugu od 25 igraca.

Trebal' vam sudija?
Samo izvoli. :D

IronmanFCB
Kontakt:

Post Postao/la IronmanFCB » 25 feb 2013, 22:45

Ako je vama Mou najbolje rjesenje,na drugoj strani mogu biti zadovoljni.
A to average,pa sta sad Real mora dovoditi samo WC trenere,koje su u vrh glave Realu dostupni mozda 3-4.Znaci: Wenger,Klopp,Ancelotti i ....neznam.
Zasto Realu predstavlja problem to da dovede normalnog trenera,koji je trenirao manji klub i za dugorocno rjesnje,znaci taj ce trener graditi momcad,polako kroz sezone i svi ce oko njega biti strpljivi.
Dok,ako dovedu npr. Wengera,ne zadovolji ocekivanja,leti na kraj sezone.Postat ce te Dinamo,nece kasnije nitko od trenera htjet u Real.
Vama treba jedan normalan trener,koji trenira pristojan i solidan klub,i da postize rezultate sa njim (Laudrup,Moyes,Pellegrini,neki talijanski trener)
@Citizen

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 25 feb 2013, 22:49

L_blancos je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la: Dobar bi ti covjek bio da nisi klasicni kontras :) . Volis li sad Ronalda?
Nikad ja nisam volio Ronalda nit cu ga volit i to je licno moje i da je klasicno kontriranje ja bi stalno iznosio taj stav.

Geoxx stvarno pises gluposti, Mourinhu je data sloboda da bira igrace koje hoce a Pelle je doveden i nije se njega uopste pitalo koji igraci odgovaraju sistemu, kakav mu profil igraca treba itd.
Pelle je bio par mjeseci bez Ronalda, pola sezone bez Pepea, Kaka je eto i igrao ko nesto bar tu sezonu. Pa jebote Granero je bio prvotimac dok u ovom Realu koji je TRECI na tebali nema mjesta u krugu od 25 igraca.

Trebal' vam sudija?
Samo izvoli. :D

ti si taj koji valja gluposti , pravdas covjeka koji ispane od treceligasa i to s rezultatom 4-1 , kako mu nije data sloboda da bira koje igrace hoce i otkud ti to znas , pa na njegov zahtjev je doveden kaka , i granero ne igra u realu , dok je igrao cesto je dobivao priliku cak i kao starter
u tom pellegriniju da su svi prepoznali toliki trenerski talent kao ti , pola evrope bi se jagmilo za njega , najzad mozemo se prepirati do sutra koji je bolji al' mourinho ima rezultate , velike rezultate dok pellegrini ima par trofeja s bajramskih turnira :mrgreen:
svak' ima svoj ukus , tebi se mou,kao i mnogima vjerovatno gadi kao covjek al' to ti nije razlog da omalozavas njegove trenerske vjestine ;)

EDIT:bale prioritet na ljeto , kakva igracina :o

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 25 feb 2013, 22:56

IronmanFCB je napisao/la:Vama treba jedan normalan trener,koji trenira pristojan i solidan klub,i da postize rezultate sa njim (Laudrup,Moyes,Pellegrini,neki talijanski trener)
:lol: :lol: Umjesto tog nekog talijanskog trenera trebao si napisati Mancini pa da predstava bude upotpunjena, ali i ovako zasluzujes veliki aplauz klap klap klap klap

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 25 feb 2013, 22:58

Aj ja barem shvatam zašto su pristalice Mourinha za Balea i druge transfere koji bi ubili najvećeg talenta na svijetu Jesea.Šta god učinio ne mogu im pomoći da shvate kako griješe u slučaju portugalskog smrada,a možda i samo trolaju.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.