L_blancos je napisao/la:Nail for Real je napisao/la:
Dobar bi ti covjek bio da nisi klasicni kontras

. Volis li sad Ronalda?
Kakvi ljudi, nevjerovatno.
Nikad ja nisam volio Ronalda nit cu ga volit i to je licno moje i da je klasicno kontriranje ja bi stalno iznosio taj stav.
Geoxx stvarno pises gluposti, Mourinhu je data sloboda da bira igrace koje hoce a Pelle je doveden i nije se njega uopste pitalo koji igraci odgovaraju sistemu, kakav mu profil igraca treba itd.
Pelle je bio par mjeseci bez Ronalda, pola sezone bez Pepea, Kaka je eto i igrao ko nesto bar tu sezonu. Pa jebote Granero je bio prvotimac dok u ovom Realu koji je TRECI na tebali nema mjesta u krugu od 25 igraca.
Trebal' vam sudija?
Samo izvoli.

ti si taj koji valja gluposti , pravdas covjeka koji ispane od treceligasa i to s rezultatom 4-1 , kako mu nije data sloboda da bira koje igrace hoce i otkud ti to znas , pa na njegov zahtjev je doveden kaka , i granero ne igra u realu , dok je igrao cesto je dobivao priliku cak i kao starter
u tom pellegriniju da su svi prepoznali toliki trenerski talent kao ti , pola evrope bi se jagmilo za njega , najzad mozemo se prepirati do sutra koji je bolji al' mourinho ima rezultate , velike rezultate dok pellegrini ima par trofeja s bajramskih turnira

svak' ima svoj ukus , tebi se mou,kao i mnogima vjerovatno gadi kao covjek al' to ti nije razlog da omalozavas njegove trenerske vjestine
EDIT:bale prioritet na ljeto , kakva igracina