Offside je napisao/la:Hrvatska ima odličnu reprezentaciju, pa samo pogledajte te igrače, Eduardo, Modrić, Ćorluka, Kranjčar, Klasnić, Olić, Petrić, Šimunić, Srna itd, samo što oni su olako ušli u kvalifikacije, nacija je bila emocionalno ispražnjena nakon Eura, plus povrede, nepoklapanje drugih rezultata i eto neuspjeha! A nemojte porediti uspjeh BIH repke, jer mi smo bili u četvrtom šeširu, a vi ste bili nositelji, tako da... Žao mi je što ih neće biti na Mundijalu zato što imaju kvalitetu, a za ove Portugalce češu mi se jaja, pa neću ja zbog grupe kompleksaša navijati protiv neke reprezentacije! Važniji su meni prijatelji po Zagrebu, Dalmaciji i Mostaru nego grupa mostarskih Portugalaca! Mada kad se sjetim naših Turaka sve mi bude jasnije, ne treba biti licemjeran, znaš nas, **** nas!
Turci su samo refleksija na prijasnje preser-avanje tojest kobajagi radovanje kockastih ,,ljubitelja,, sa Kalasnjikovim i drugim ,,igrackama,,.Pred prozorima i stanovima zitelja kojim je ta drzava samo susjedna
Iskreno receno Za Hrvate ni u dzep ni iz dzepa,Ama bas nikakav ukus kao H20.
Ta obiljezja Portugala samo njihov jos veci blam i smijurija na njihov racun a da i ne kontaju da sami sebi skacu u stomak.
Mogli su usput i obiljezja Ukrajine donijeti

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu