Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Nogometna Reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la Omerbavarac » 11 nov 2009, 18:35

antipolitika2 je napisao/la:Jbg,niste ni vi nista bolji,sreca nije mazila vatrene,Hrvatska s vise bodova u skupini 3. a Bih s manje 2.?!
Sreca pa Turska nije bila na nivou,no neka i vi se veselite jos par dana ,zasluzili ste,sve te godine bez ponosa i veselja,meni je osobno drago,samo ne shvacam neke likove tipa zbog hrvatskih navijaca dabogda nigdje ne otisli itd,primitivizam! :D
Jesi to ljubomoran. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: BiH ce na Svjetsko, upamti moje rijeci.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 11 nov 2009, 19:05

Hrvatska ima odličnu reprezentaciju, pa samo pogledajte te igrače, Eduardo, Modrić, Ćorluka, Kranjčar, Klasnić, Olić, Petrić, Šimunić, Srna itd, samo što oni su olako ušli u kvalifikacije, nacija je bila emocionalno ispražnjena nakon Eura, plus povrede, nepoklapanje drugih rezultata i eto neuspjeha! A nemojte porediti uspjeh BIH repke, jer mi smo bili u četvrtom šeširu, a vi ste bili nositelji, tako da... Žao mi je što ih neće biti na Mundijalu zato što imaju kvalitetu, a za ove Portugalce češu mi se jaja, pa neću ja zbog grupe kompleksaša navijati protiv neke reprezentacije! Važniji su meni prijatelji po Zagrebu, Dalmaciji i Mostaru nego grupa mostarskih Portugalaca! Mada kad se sjetim naših Turaka sve mi bude jasnije, ne treba biti licemjeran, znaš nas, **** nas!
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 11 nov 2009, 19:08

Offside je napisao/la:Hrvatska ima odličnu reprezentaciju, pa samo pogledajte te igrače, Eduardo, Modrić, Ćorluka, Kranjčar, Klasnić, Olić, Petrić, Šimunić, Srna itd, samo što oni su olako ušli u kvalifikacije, nacija je bila emocionalno ispražnjena nakon Eura, plus povrede, nepoklapanje drugih rezultata i eto neuspjeha! A nemojte porediti uspjeh BIH repke, jer mi smo bili u četvrtom šeširu, a vi ste bili nositelji, tako da... Žao mi je što ih neće biti na Mundijalu zato što imaju kvalitetu, a za ove Portugalce češu mi se jaja, pa neću ja zbog grupe kompleksaša navijati protiv neke reprezentacije! Važniji su meni prijatelji po Zagrebu, Dalmaciji i Mostaru nego grupa mostarskih Portugalaca! Mada kad se sjetim naših Turaka sve mi bude jasnije, ne treba biti licemjeran, znaš nas, **** nas!
POTPIS!
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 11 nov 2009, 19:15

Tako je potpisujem.Nema mržnje normalni ljudi navijaju za susjede.U Zagrebu ćeš čut navijam za Bosance,Slovence,Srbe idemo Balkanci!Sve novine prate ,Tv našu repku!
Šteta za njih uvijek su bili u vrhu,mnogo sreće Biliću dalje ,da skupi novu ekipu i startaju dobro.
Mislim da sve ovo čitanje nabrijavanje protiv njih nema smisla ,fakat bar igrači kao sportsaši nisu to zaslužili.Olić,Srna,Modrić,Dudu.....
Sretno kockastima.
Fi hajati.
GO Bosno.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 nov 2009, 19:19

Offside je napisao/la:Hrvatska ima odličnu reprezentaciju, pa samo pogledajte te igrače, Eduardo, Modrić, Ćorluka, Kranjčar, Klasnić, Olić, Petrić, Šimunić, Srna itd, samo što oni su olako ušli u kvalifikacije, nacija je bila emocionalno ispražnjena nakon Eura, plus povrede, nepoklapanje drugih rezultata i eto neuspjeha! A nemojte porediti uspjeh BIH repke, jer mi smo bili u četvrtom šeširu, a vi ste bili nositelji, tako da... Žao mi je što ih neće biti na Mundijalu zato što imaju kvalitetu, a za ove Portugalce češu mi se jaja, pa neću ja zbog grupe kompleksaša navijati protiv neke reprezentacije! Važniji su meni prijatelji po Zagrebu, Dalmaciji i Mostaru nego grupa mostarskih Portugalaca! Mada kad se sjetim naših Turaka sve mi bude jasnije, ne treba biti licemjeran, znaš nas, **** nas!
Turci su samo refleksija na prijasnje preser-avanje tojest kobajagi radovanje kockastih ,,ljubitelja,, sa Kalasnjikovim i drugim ,,igrackama,,.Pred prozorima i stanovima zitelja kojim je ta drzava samo susjedna ;)
Iskreno receno Za Hrvate ni u dzep ni iz dzepa,Ama bas nikakav ukus kao H20.
Ta obiljezja Portugala samo njihov jos veci blam i smijurija na njihov racun a da i ne kontaju da sami sebi skacu u stomak.
Mogli su usput i obiljezja Ukrajine donijeti :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 11 nov 2009, 19:34

Ma ja refleksija, de ba stipu šuplju, onda oni kažu naše je refleksija na ovo, mi kažemo refleksija na ovo i odešmo mi do Turaka, Križarskih ratova u tri lijepe materine... Tko god pokušava naći opravdanje za Mostarske Turke ili Portugalce, znači da se svrstava na jednu stranu, time sebe automatski diskvalifikuje iz rasprave... Vatrenima sretno, a nama sreća ne treba mi smo jaki ko zemlja... lol

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 11 nov 2009, 19:36

samo jedno pitanje al ono bez psovanja i svadje...koja vam je Zemlja u srcu, BiH ili Hrvatska i zasto :?:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 nov 2009, 19:40

Offside je napisao/la:Ma ja refleksija, de ba stipu šuplju, onda oni kažu naše je refleksija na ovo, mi kažemo refleksija na ovo i odešmo mi do Turaka, Križarskih ratova u tri lijepe materine... Tko god pokušava naći opravdanje za Mostarske Turke ili Portugalce, znači da se svrstava na jednu stranu, time sebe automatski diskvalifikuje iz rasprave... Vatrenima sretno, a nama sreća ne treba mi smo jaki ko zemlja... lol
O kojem ti opravdanju pises :roll:
Kazem o razlogu a ne opravdanju.
Ti bas kao Don Kihot ili kao da si prespavao jedno 20 godina :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 11 nov 2009, 19:46

rob do bagro je napisao/la:samo jedno pitanje al ono bez psovanja i svadje...koja vam je Zemlja u srcu, BiH ili Hrvatska i zasto :?:
Koja je zemlja Sandžaklijama u srcu, BiH ili Srbija i zašto? Eto jedno pitanjce za tebe!

A Haris se vrti ko suncokret, ne bi li opravdao Bosanske Senturke i Altintope, ali mu ne ide, zamor književne inspiracije ili šta već! lol

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 11 nov 2009, 19:57

Offside je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:samo jedno pitanje al ono bez psovanja i svadje...koja vam je Zemlja u srcu, BiH ili Hrvatska i zasto :?:

A Haris se vrti ko suncokret, ne bi li opravdao Bosanske Senturke i Altintope, ali mu ne ide, zamor književne inspiracije ili šta već! lol
hahahah, :D :D :D :D ova ti je dobra ;)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 11 nov 2009, 20:14

To onaj mali što ode u Manchester! Strašna ljevica, pravi fudbaler...

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 11 nov 2009, 20:36

Offside je napisao/la:
Koja je zemlja Sandžaklijama u srcu, BiH ili Srbija i zašto? Eto jedno pitanjce za tebe!

ja tebe pitam jedno ti drugo...boli me **** za sandzak,ja imam svoju drzavu i znam kako se zova,ti je haman nemas ili ne znas kojoj drzavi pripadas,al to je vama djaba objasnjavat

budi mi pozdravljen

SMRT FASIZMU!!!

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 11 nov 2009, 20:40

Offside je napisao/la:To onaj mali što ode u Manchester! Strašna ljevica, pravi fudbaler...
sta si nam ti MAJKA TEREZA :mrgreen: ,ovdje na forumu ce uvijek biti onih koji ce doci i pricati nacionalisticke gluposti tako da nemas nista od toga sto pises kao ni ostali :mrgreen:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 11 nov 2009, 20:52

auu sto smo se večeras raspištoljili, mislim da nema neke veće razlike izmedju onih sto su nosili turske zastave i ovih sto ce vjerovatno tekmu pratiti u portugalskim dresovima, ali ovo nije tema

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 11 nov 2009, 20:54

-Barcelona- je napisao/la:
Offside je napisao/la:To onaj mali što ode u Manchester! Strašna ljevica, pravi fudbaler...
sta si nam ti MAJKA TEREZA :mrgreen: ,ovdje na forumu ce uvijek biti onih koji ce doci i pricati nacionalisticke gluposti tako da nemas nista od toga sto pises kao ni ostali :mrgreen:

... i ovdje na forumu će uvijek biti šovinista koji napadaju svakog onog ko se izdvaja iz većine po svom drugačijem mišljenju.A i ćirilica mnogima smeta.Nažalost jer ne znaju šta rade.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 11 nov 2009, 20:56

bh hrvat je napisao/la:auu sto smo se večeras raspištoljili, mislim da nema neke veće razlike izmedju onih sto su nosili turske zastave i ovih sto ce vjerovatno tekmu pratiti u portugalskim dresovima, ali ovo nije tema
razlika je samo u boji kose, visini i debljini ;) sve ostalo je isto ;)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 nov 2009, 20:58

Offside je napisao/la:

@Robe do bagro evo ovaj ,,@zaledje,, :mrgreen: iliti Juka vaskrsnuo :lol:Ocigledno da su ovakvi gori nego ,,oni,,
@Dubrava jel to kod tebe autoportret na avataru :mrgreen:
Interesantno kako je ova tema pogodna za ove petokolonase :roll:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 nov 2009, 21:05, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 11 nov 2009, 21:01

harishp je napisao/la:
Offside je napisao/la:

@Robe do groba evo Juke vaskrsnuo :lol:
hvala bogu...i vrijeme je bilo :D

SMRT FASIZMU!!!

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 11 nov 2009, 21:03

alan_kardec je napisao/la:
-Barcelona- je napisao/la:

... i ovdje na forumu će uvijek biti šovinista koji napadaju svakog onog ko se izdvaja iz većine po svom drugačijem mišljenju.A i ćirilica mnogima smeta.Nažalost jer ne znaju šta rade.
zbog cega sam stavio ovaj smjesak :?:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 11 nov 2009, 21:06

zasto me nimalo ne iznenadjuju pojedini komentari zelenih članova koji svojataju bih kao svoj novčanik

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.