Jesi to ljubomoran.antipolitika2 je napisao/la:Jbg,niste ni vi nista bolji,sreca nije mazila vatrene,Hrvatska s vise bodova u skupini 3. a Bih s manje 2.?!
Sreca pa Turska nije bila na nivou,no neka i vi se veselite jos par dana ,zasluzili ste,sve te godine bez ponosa i veselja,meni je osobno drago,samo ne shvacam neke likove tipa zbog hrvatskih navijaca dabogda nigdje ne otisli itd,primitivizam!
Nogometna reprezentacija Hrvatske
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Nogometna Reprezentacija Hrvatske
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Hrvatska ima odličnu reprezentaciju, pa samo pogledajte te igrače, Eduardo, Modrić, Ćorluka, Kranjčar, Klasnić, Olić, Petrić, Šimunić, Srna itd, samo što oni su olako ušli u kvalifikacije, nacija je bila emocionalno ispražnjena nakon Eura, plus povrede, nepoklapanje drugih rezultata i eto neuspjeha! A nemojte porediti uspjeh BIH repke, jer mi smo bili u četvrtom šeširu, a vi ste bili nositelji, tako da... Žao mi je što ih neće biti na Mundijalu zato što imaju kvalitetu, a za ove Portugalce češu mi se jaja, pa neću ja zbog grupe kompleksaša navijati protiv neke reprezentacije! Važniji su meni prijatelji po Zagrebu, Dalmaciji i Mostaru nego grupa mostarskih Portugalaca! Mada kad se sjetim naših Turaka sve mi bude jasnije, ne treba biti licemjeran, znaš nas, **** nas!
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
-
antipolitika2
- Kontakt:
POTPIS!Offside je napisao/la:Hrvatska ima odličnu reprezentaciju, pa samo pogledajte te igrače, Eduardo, Modrić, Ćorluka, Kranjčar, Klasnić, Olić, Petrić, Šimunić, Srna itd, samo što oni su olako ušli u kvalifikacije, nacija je bila emocionalno ispražnjena nakon Eura, plus povrede, nepoklapanje drugih rezultata i eto neuspjeha! A nemojte porediti uspjeh BIH repke, jer mi smo bili u četvrtom šeširu, a vi ste bili nositelji, tako da... Žao mi je što ih neće biti na Mundijalu zato što imaju kvalitetu, a za ove Portugalce češu mi se jaja, pa neću ja zbog grupe kompleksaša navijati protiv neke reprezentacije! Važniji su meni prijatelji po Zagrebu, Dalmaciji i Mostaru nego grupa mostarskih Portugalaca! Mada kad se sjetim naših Turaka sve mi bude jasnije, ne treba biti licemjeran, znaš nas, **** nas!
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
Tako je potpisujem.Nema mržnje normalni ljudi navijaju za susjede.U Zagrebu ćeš čut navijam za Bosance,Slovence,Srbe idemo Balkanci!Sve novine prate ,Tv našu repku!
Šteta za njih uvijek su bili u vrhu,mnogo sreće Biliću dalje ,da skupi novu ekipu i startaju dobro.
Mislim da sve ovo čitanje nabrijavanje protiv njih nema smisla ,fakat bar igrači kao sportsaši nisu to zaslužili.Olić,Srna,Modrić,Dudu.....
Sretno kockastima.
Šteta za njih uvijek su bili u vrhu,mnogo sreće Biliću dalje ,da skupi novu ekipu i startaju dobro.
Mislim da sve ovo čitanje nabrijavanje protiv njih nema smisla ,fakat bar igrači kao sportsaši nisu to zaslužili.Olić,Srna,Modrić,Dudu.....
Sretno kockastima.
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Turci su samo refleksija na prijasnje preser-avanje tojest kobajagi radovanje kockastih ,,ljubitelja,, sa Kalasnjikovim i drugim ,,igrackama,,.Pred prozorima i stanovima zitelja kojim je ta drzava samo susjednaOffside je napisao/la:Hrvatska ima odličnu reprezentaciju, pa samo pogledajte te igrače, Eduardo, Modrić, Ćorluka, Kranjčar, Klasnić, Olić, Petrić, Šimunić, Srna itd, samo što oni su olako ušli u kvalifikacije, nacija je bila emocionalno ispražnjena nakon Eura, plus povrede, nepoklapanje drugih rezultata i eto neuspjeha! A nemojte porediti uspjeh BIH repke, jer mi smo bili u četvrtom šeširu, a vi ste bili nositelji, tako da... Žao mi je što ih neće biti na Mundijalu zato što imaju kvalitetu, a za ove Portugalce češu mi se jaja, pa neću ja zbog grupe kompleksaša navijati protiv neke reprezentacije! Važniji su meni prijatelji po Zagrebu, Dalmaciji i Mostaru nego grupa mostarskih Portugalaca! Mada kad se sjetim naših Turaka sve mi bude jasnije, ne treba biti licemjeran, znaš nas, **** nas!
Iskreno receno Za Hrvate ni u dzep ni iz dzepa,Ama bas nikakav ukus kao H20.
Ta obiljezja Portugala samo njihov jos veci blam i smijurija na njihov racun a da i ne kontaju da sami sebi skacu u stomak.
Mogli su usput i obiljezja Ukrajine donijeti
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma ja refleksija, de ba stipu šuplju, onda oni kažu naše je refleksija na ovo, mi kažemo refleksija na ovo i odešmo mi do Turaka, Križarskih ratova u tri lijepe materine... Tko god pokušava naći opravdanje za Mostarske Turke ili Portugalce, znači da se svrstava na jednu stranu, time sebe automatski diskvalifikuje iz rasprave... Vatrenima sretno, a nama sreća ne treba mi smo jaki ko zemlja... lol
- rob do bagro
- Kontakt:
samo jedno pitanje al ono bez psovanja i svadje...koja vam je Zemlja u srcu, BiH ili Hrvatska i zasto 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
O kojem ti opravdanju pisesOffside je napisao/la:Ma ja refleksija, de ba stipu šuplju, onda oni kažu naše je refleksija na ovo, mi kažemo refleksija na ovo i odešmo mi do Turaka, Križarskih ratova u tri lijepe materine... Tko god pokušava naći opravdanje za Mostarske Turke ili Portugalce, znači da se svrstava na jednu stranu, time sebe automatski diskvalifikuje iz rasprave... Vatrenima sretno, a nama sreća ne treba mi smo jaki ko zemlja... lol
Kazem o razlogu a ne opravdanju.
Ti bas kao Don Kihot ili kao da si prespavao jedno 20 godina
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Koja je zemlja Sandžaklijama u srcu, BiH ili Srbija i zašto? Eto jedno pitanjce za tebe!rob do bagro je napisao/la:samo jedno pitanje al ono bez psovanja i svadje...koja vam je Zemlja u srcu, BiH ili Hrvatska i zasto
A Haris se vrti ko suncokret, ne bi li opravdao Bosanske Senturke i Altintope, ali mu ne ide, zamor književne inspiracije ili šta već! lol
hahahah,Offside je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:samo jedno pitanje al ono bez psovanja i svadje...koja vam je Zemlja u srcu, BiH ili Hrvatska i zasto
A Haris se vrti ko suncokret, ne bi li opravdao Bosanske Senturke i Altintope, ali mu ne ide, zamor književne inspiracije ili šta već! lol
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
To onaj mali što ode u Manchester! Strašna ljevica, pravi fudbaler...
- rob do bagro
- Kontakt:
ja tebe pitam jedno ti drugo...boli me **** za sandzak,ja imam svoju drzavu i znam kako se zova,ti je haman nemas ili ne znas kojoj drzavi pripadas,al to je vama djaba objasnjavatOffside je napisao/la:Koja je zemlja Sandžaklijama u srcu, BiH ili Srbija i zašto? Eto jedno pitanjce za tebe!rob do bagro je napisao/la:samo jedno pitanje al ono bez psovanja i svadje...koja vam je Zemlja u srcu, BiH ili Hrvatska i zasto
budi mi pozdravljen
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- -Barcelona-
- Kontakt:
sta si nam ti MAJKA TEREZAOffside je napisao/la:To onaj mali što ode u Manchester! Strašna ljevica, pravi fudbaler...
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
auu sto smo se večeras raspištoljili, mislim da nema neke veće razlike izmedju onih sto su nosili turske zastave i ovih sto ce vjerovatno tekmu pratiti u portugalskim dresovima, ali ovo nije tema
- alan_kardec
- Kontakt:
-Barcelona- je napisao/la:sta si nam ti MAJKA TEREZAOffside je napisao/la:To onaj mali što ode u Manchester! Strašna ljevica, pravi fudbaler...,ovdje na forumu ce uvijek biti onih koji ce doci i pricati nacionalisticke gluposti tako da nemas nista od toga sto pises kao ni ostali
... i ovdje na forumu će uvijek biti šovinista koji napadaju svakog onog ko se izdvaja iz većine po svom drugačijem mišljenju.A i ćirilica mnogima smeta.Nažalost jer ne znaju šta rade.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
razlika je samo u boji kose, visini i debljinibh hrvat je napisao/la:auu sto smo se večeras raspištoljili, mislim da nema neke veće razlike izmedju onih sto su nosili turske zastave i ovih sto ce vjerovatno tekmu pratiti u portugalskim dresovima, ali ovo nije tema
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
@Robe do bagro evo ovaj ,,@zaledje,,Offside je napisao/la:Koja je zemlja Sandžaklijama u srcu, BiH ili Srbija i zašto? Eto jedno pitanjce za tebe!rob do bagro je napisao/la:samo jedno pitanje al ono bez psovanja i svadje...koja vam je Zemlja u srcu, BiH ili Hrvatska i zasto
@Dubrava jel to kod tebe autoportret na avataru
Interesantno kako je ova tema pogodna za ove petokolonase
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 nov 2009, 21:05, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- rob do bagro
- Kontakt:
hvala bogu...i vrijeme je biloharishp je napisao/la:@Robe do groba evo Juke vaskrsnuoOffside je napisao/la:Koja je zemlja Sandžaklijama u srcu, BiH ili Srbija i zašto? Eto jedno pitanjce za tebe!rob do bagro je napisao/la:samo jedno pitanje al ono bez psovanja i svadje...koja vam je Zemlja u srcu, BiH ili Hrvatska i zasto
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- -Barcelona-
- Kontakt:
zbog cega sam stavio ovaj smjesakalan_kardec je napisao/la:-Barcelona- je napisao/la:sta si nam ti MAJKA TEREZAOffside je napisao/la:To onaj mali što ode u Manchester! Strašna ljevica, pravi fudbaler...,ovdje na forumu ce uvijek biti onih koji ce doci i pricati nacionalisticke gluposti tako da nemas nista od toga sto pises kao ni ostali
... i ovdje na forumu će uvijek biti šovinista koji napadaju svakog onog ko se izdvaja iz većine po svom drugačijem mišljenju.A i ćirilica mnogima smeta.Nažalost jer ne znaju šta rade.
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
zasto me nimalo ne iznenadjuju pojedini komentari zelenih članova koji svojataju bih kao svoj novčanik
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.