FK Vojvodina

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Sezona za Vojvodinu je bila...

Uspesna
8
35%
Neuspesna
6
26%
Nemam misljenje
9
39%

Ukupno glasova: 23

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Vojvodina

Post Postao/la Devil » 10 jan 2013, 14:07

Dakle za sada Moreira,Green,Vulicevic,Mojsov,Boske,Bojovic otisli.
Srđan Žakula, Aleksandar Kesić, Marko Kordić, Goran Smiljanić, Bojan Nastić, Vladimir Branković, Vladan Pavlović, Dušan Nestorović, Branislav Trajković, Đorđe Jokić, Igor Đurić, Dejan Karan, Vladimir Kovačević, Vuk Mitošević, Seržinjo Grin, Marko Poletanović, Nemanja Radoja, Nemanja Sekulić, Nemanja Bilbija, Nebojša Kosović, Aleksandar Katai, Đorđe Šušnjar, Oumaru Abubakar, Miloš Deletić, Šaleta Kordić, Petar Škuletić i Pavle Milosavljević (FK Srem), na probi).
Dusan Nestorovic,jbt on je ziv. 8-)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 10 jan 2013, 22:14

Pa na spisku postoji ime Serginha Greena?!
I da zašto nema Nemanje Supića??

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 jan 2013, 22:55

samoradnik je napisao/la:Pa na spisku postoji ime Serginha Greena?!
I da zašto nema Nemanje Supića??
Supic dolazi u petak,to mu je sutra valjda,totalno sam se izgubio u vremenu i prostoru. :mrgreen:
Ajuru je trebao danas da dodje,i Yaw ima isto tako opravdan razlog dolazi za par dana.

Nisam kopirao celi tekst koji sam nasao ali u produzetku ovoga stoji...
Ne računa se više na Holanđanina Seržinja Grina, koji nije odigrao ni epizodu u klubu
Tako da je verovatno dosao na prozivku ali ce otici.

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 10 jan 2013, 22:58

aha ok ... Dakle Antwi je još uvijek tu... Sjećam ga se iz onih utakmica sa nama u Kruševcu,kad je i Punoševac igrao...

Što se Greena tiče,po meni je on sasvim solidno djelovao na poziciju zadnjeg veznog na početku sezone,e kako je sezona odmicala i on je padao... Hoće li biti kakvih pojačanja,šta se priča?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 jan 2013, 23:01

samoradnik je napisao/la:aha ok ... Dakle Antwi je još uvijek tu... Sjećam ga se iz onih utakmica sa nama u Kruševcu,kad je i Punoševac igrao...

Što se Greena tiče,po meni je on sasvim solidno djelovao na poziciju zadnjeg veznog na početku sezone,e kako je sezona odmicala i on je padao... Hoće li biti kakvih pojačanja,šta se priča?
Bice pojacanja samo je pitanje koliko ce Bata hteti da odresi kesu.Ima li su strasnu listu pojacanja,tacnije ono sto im je ponudjeno ali je Bata bio dovoljno lud da sve to rastera.Sada je transferu najblizi Alivodic koliko ja imam informacije i jedan Afrikanac. ;)

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 10 jan 2013, 23:04

Vidjećemo šta će biti . Samo da ne bude ponovo Hucišvilija,Bojovića,Brankovića....
Onako vannavijačkog,volio bi stvarno da osvoje taj kup,nekako imam osjećaj da bi ih on digao i da bi izgubili taj gubitnički osjećaj vrijednosti i bili daleko konkurentniji nama i Partizanju...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 jan 2013, 20:18

Darko Spalevic,tu je gotovo sve reseno,samo se cekaju papiri iz Radnickog pa ce oni valjda kasnije da se ganjaju jer Radnicki dodje ozbiljan kes Darku.
Gledajuci na kratke staze Darko je fenomenalan izbor,nece se on zadrzati u Vosi vise od sezone-sezone i po ali ce mnogo pomoci klubu,narocito ako ode Aboubakar jer ako mu je verovati ima ponudu Intera iz Bakua.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 14 jan 2013, 22:45

Iskreno ne vidim kako će Spalević pomoći Vojvodini,al zaista...
Čak ni na kratke staze, mislio sam da su sa Škuletićima,Bojovićima završili,evidentno nisu... Štaviše Spalević ove sezone je očajan,nije odigrao utakmicu na kojoj je zadovoljio,doduše ni RKG nije briljirao.
Što se Aboua tiče ukoliko se ne radi o nekom velikom kešu,recimo 2 miliona evra,stvarno ne razumem taj transfer,tim pre što su Stevanović,Moreira,Green već otišli...
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 jan 2013, 22:48

Spalevic je doktor za da ne preteram reci cu 90% spiceva u nasoj ligi.Samo jednostavno Radnicki je ove sezone previse los,ocajan da bi Spalevic mogao da dodje do izrazaja.Uopste nema ko da deli lopte Spalevicu prema napred vec sve mora sam,jos kada se tome doda nije u dobrim odnosima sa upravom,da mu dodju izuzetan kes onda je i sasvim jasno da ce da igra malo slabije.

U ovome trenutku odlican potez i za njega i za Vosu je sto ce doci.Sa njim ce dobiti znacajnu napadacku ostricu,ali sto je jos vaznije uz njega ce Susnjar mnogo vise da napreduje koji bi sledece sezone mogao da bude glavna opcija Novosadjana.Videcemo sta ce biti sa napadacima Abou ako ode,Yaw ce verovatno ici,Bilbija bi takodje trebao da ode,Bojovic otisao...

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 14 jan 2013, 22:57

90%???
Stvarno ali stvarno ne vidim na osnovu čega ovakvo mišljenje,tim pre, nekoga ko prati JSL i gleda utakmice uživo?!
Možda zbog "zvezdaške krvi"... Ok bio je prošle godine prvi strelac,ali ne sećam se da je i u jednoj velikoj utakmici prethodne dve godine išta značajno uradio...

Radnički jeste loš,ali delom i zbog očajne realizacije samog Darka,ili si zaboravio početak sezone i onaj mali broj prilika koje je Darko često slao bliže korner zastavici nego stativi...

Svako ima pravo na mišljenje,ali prosto reći kako je 36-godišnjak odlično rešenje za tim koji želi osvojiti trofej i igrati bitnu ulogu + značajna sredstva primati,ne mogu se složiti....

mehmedovic
Kontakt:

Post Postao/la mehmedovic » 17 jan 2013, 12:06

$ ? " за &.

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 18 jan 2013, 20:59

Alivodić iz Novog Pazara potpisao za Vojvodinu.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 23 jan 2013, 22:22

U Vojvodini je na probi fudbaler Augsburga Bah. Narednih dana će se videti da li će zadovoljiti kriterijume ovaj fudbaler iz Zambije,danas je igrao prijateljsku utakmicu sa Indeksom.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jan 2013, 22:29

Uh ja sam ga gledao zadnji put protiv Dinama u kvalfikacijama tada je i gol postigao.Nije los fudbaler ali odavno nije odigrao utakmice za Augsburg,mislim samo jednu od dolaska iz HJK-a.Malo je i star da bi se sa njim rizikovalo tako da je opravdan potez sto je na pozajmici.

Mene vise interesuje ko je ovaj Djeric,nigde da nadjem da li se radi o Urosu ili je neki drugi.Ako je Uros bilo bi to odlicno pojacanje za napad Vose.

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 24 jan 2013, 16:45

Nije me dugo bilo i vidim da je u međuvremenu dosta toga napisano.

No ja se neću baviti prelaznim rokom koji je aktuelan jer me to ne zanima vec cu se fokusirati na proizvode rada mlađih kategorija kluba u poslednje dve tri godine ,tj na njhove najtalentovanije izdanke.

Marko Kordić (95) golman
Stefan Nikolić(94) desni bek
Srdjan Becelić (92) desni bek/spoljni
Milovan Pertić (94) stoper/kapiten omladinaca
Bojan Nastić (94) levi bek
Marko Poletanović (93) vezni
Nemanja Radoja (93) zadnji vezni
Nemanja Sekulić (94) - zadnji vezni
Mirko Ivanić(93) - ofanzivni vezni/plejmejker
Nebojša Kosović (95) - ofanzivni vezni
Sergej Milinković-Savic (95) - ofanzivni vezni
Milan Spremo (95) - spoljni, polušpic
Mijat Gaćinović (95) - spoljni, polušpic
Đordje Šusnjar (92) - špic
Šaleta Kordic (93) - špic
Georgije Ilić (95) - špic

Kao što vidimo lista je podugačka i jasno je da neće biti mesta u prvom timu za sve njih.

Neki od gorenavedenih igrača su vec imali pristojnu minutažu u protekloj polusezoni(Nastić,Radoja,Poletanović,Kosović)neki su i uspeli da debituju (Sekulić) i od njih očekujem da
u narednom periodu imaju još značajniju ulogu u prvom timu.

Šusnjar i Becelić su najstariji na listi tako da im je ovo možda i poslednji voz za ulazak u prvi tim.

Šusnjar je tokom prošle godine postao 19 prvenstvenih golova za Sutjesku i njegov ostanak ne bi smeo da bude pod znakom pitanja.

Od ostalih izdvojio bih i Petrića koji će po svemu sudeći biti četvrti štoper,tako da neće imati veliku minutažu u narednom periodu.

Ostatak ekipe teško da će dobiti šansu,i ako neki možda to već zaslužuju, i zbog toga se javlja potreba za formiranjem B tima.

Nedavno se pojavila inforamcija da bi filijala kluba mogli postati Proleter(NS) ili Cement no zasad nije ništa odlučeno.

To bi značajan korak u organizacionom delu kluba,i videćemo da li Vojvodina ima kapacitet za jedan takav projekat.

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 26 jan 2013, 13:58

Rijetko si Frantisek na forumu,al se nadam da ćeš uskoro ponovo biti,pa bi volio da odgovoriš na ova tri pitanja???

Hoće li se prodati Abou do kraja prelaznog roka?
Da li će Vojvodina dovesti nekoliko zvučnih pojačanja?
Da li će biti ikakvih radova na renoviranju Karađorđa?

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 26 jan 2013, 17:42

samoradnik je napisao/la:Rijetko si Frantisek na forumu,al se nadam da ćeš uskoro ponovo biti,pa bi volio da odgovoriš na ova tri pitanja???

Hoće li se prodati Abou do kraja prelaznog roka?
Da li će Vojvodina dovesti nekoliko zvučnih pojačanja?
Da li će biti ikakvih radova na renoviranju Karađorđa?
Ako dobiju "ponudu koja se ne odbija", prodace ga,jer je ovo verovatno zadnja šansa da se nešto zaradi na njemu.

Na preostala pitanja odgovor je ne.

Praksa je pokazala da su igraci koji su ušli na mala vrata u klub mnogo više pokazivali od takozvanih "zvezda" prelaznih rokova.

Što se tiče trećeg pitanja,postoje neka obećanja od strane gradskih vlasti (pošto je grad vlasnik stadiona) no znamo koliko njihova obećanja vrede.

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 27 jan 2013, 00:23

hvala na odgovorima ;)Iako sam se nadao da će odgovor na treće biti pozitivan.

Ba i Đerić nisu zadovoljili na provjerama i odoše iz Vojvodine.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 feb 2013, 23:45

Prvenstvo nam pocinje u sredu tako da je vreme da prozborimo koju o ekipima i njihovim odradjenim pripremama,prelaznim rokom i onim sto nas ocekuje u nastavku.Ne znam ni sam zasto ali prvo udjoh u temu Vojvodine tako da cu sa njima i da pocnem. :)

Sto se tice prelaznog roka iz kluba su otisli redom:
Almami Moreira (Salamanca),Daniel Mojsov,Milan Bojovic (Panteolikos),Miroslav Stevanovic (Sevilla),Damjan Marceta (Donji Srem,pozajmica),Dejan Karan (Vozdovac,pozajmica),Stefan Mijatovic i Slaven Basakalo (Dunav Stari Banovci,pozajmica),Aleksandar Kesic i Petar Skuletic (Radnicki Nis,pozajmica),Dusan Nestorovic (Rudar Pljevlja),Dejan Meleg (Ajax),Serginho Green ( Aek Larnaca),Nemanja Bilbija (Borac BL,pozajmica),Mirko Ivanic i Vladimir Kovacevic (Proleter NS,pozajmica),Milovan Protic i Saleta Kordic (Novi Sad,pozajmica)

Boldani su otprilike ono sto je "lutalo" oko prvog tima i to su da kazem "pravi odlasci".Njih su zamenili ili ce bar pokusati da zamene:
Enver Alivodic (Novi Pazar),Djordje Susnjar ( Sutjeska Niksic,vracen),Stojan Vranjes (Pandurii),Igor Vujacic (Zeta),te produzena je saradnja sa Aleksandrom Kataiem (Olympiacos).

Gledao sam im dve utakmice na ovim pripremama.Direktan prenos iz Antalije protiv U.Cluja te snimak meca protiv CSKA iz Sofije koji je igran u sredu na Karadjordju.Ono sto sam mogao da primetim je da se igra dosta brzi fudbal nego jesenas,da lopta ide mnogo tecnije,ali da je realizacija goli k***c.Narocito u mecu protiv CSKA na Karadjordju je to bilo vidljivo kada su omasili jedno 7-8 izglednih prilika.Lagano dodju do prilike za gol ali nikako da to realizuju.Od igraca najvise mi se dopao Vranjes.Strasno pojacanje ce biti za Vosu ako je suditi po pripremnim utakmicama.Zatim Alivodic,odlicno odradio svoj deo posla,mislim da je Vosa konacno pogodila sa igracima,nisu previse placeni ali ce da igraju vrlo kvalitetno.I jedno ime moram posebno da izdvojim-Mijat Gacinovic.Kakav dragulj,kakav biser naseg fudbala,samo tako mali ti si buducnost fudbala.Nisam iskreno ocekivao da ce ovako brzo kvalitetno da se razvije,ali on je ove pripreme ubio.Pricao sam sa likom iz Novog Sada koji prati detaljno ove pripreme i u kontaktu je sa nekim igracima kaze da Mijat jede loptu.
Videcemo kako ce to vec da izgleda u Smederevu u sredu od 14:00 kada se nastavlja sampionat Srbije,Vojvodina je veliki favorit u tome mecu i cudo treba da se desi da ne ostvari pobedu.Takodje pred njima ovo prolece je i kup Srbije,prva utakmcia 13.marta u Novom Sadu,protivnik OFK Beograd tako da oni itekako imaju da igraju sada na startu a sirina koju poseduju ce im dobro doci.

p.s. Karadjordje je besplatno do kraja sezone osim u poslednjem kolu protiv Crvene zvezde.Zanimljiv potez Batice. ;)

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 26 feb 2013, 12:48

In memoriam: Dobrivoje Trivić (1943-2013)

Autor: fkv.com Team

slika
Triva je bio miljenik navijača

Pred početak prolećnog dela šampionata stigla je tužna vest za sve navijače Vojvodine i ljubitelje fudbala u našoj zemlji. Napustio nas je Dobrivoje Trivić, vihorna polutka Voše u drugoj polovini šezdesetih i prvoj polovini sedamdesetih godina prošlog veka.

Dobrivoje Trivić rođen je u Ševaricama, selu blizu Mačvanske Mitrovice, 26. oktobra 1943. godine. Fudbalsku karijeru počeo je u „Podrinju“ iz Mačvanske Mitrovice, a kruna karijere mu je osvajanje šampionske titule sa „Vojvodinom“ 1966. godine. Član „Vojvodine“ bio je u periodu 1965-1971, a nakon odiseje u Francuskoj, gde je nastupao za „Olimpik Lion“ i „Tuluz“, vratio se u svoju Vošu da završi karijeru. Za crveno-bele je odigrao 311 utakmica i postigao 102 gola. Bio je i reprezentativac Jugoslavije, za koju je odigrao 13 utakmica. U dresu sa državnim grbom debitovao je 18. septembra 1966. godine protiv SSSR-a, a poslednji meč odigrao je protiv Rumunije 3. septembra 1969. godine. Bio je član generacije koja je osvojila titulu vicešampiona Evrope na prvenstvu u Italiji 1968. godine.

Triva nas je napustio jutros, posle teške bolesti sa kojom nije uspeo da se izbori. Sahrana će se obaviti u četvrtak, a mesto i vreme sahrane biće naknadno objavljeni.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.