cesc4 je napisao/la:sodagrad je napisao/la:Pazi dečko je bio u Lukavcu na utakmici, kakav ti nego si čitao po forumu pa pišeš šta je i kako je bilo, bolji smo i ovdje bili od vas, namašali se, nismo sreće imali, tad i jesmo zaredali na početku sa lošim rezultatima do smjene trenera, a to što pišeš pobijedili na prijateljskim utakmicama i mislle sad će dobiti sve, jarane moj za tvoju informaciju Radnički od 9 kola u Prvoj ligi ne zna za poraz, pa ti izračunaj koliko je to utakmica u nizu što kod kuće što u gostima, da se igralo još par utakmica mi bi i Vitez ugrozili vjeruj mi, ali nema veze 9 bodova za njima zaostatka nije ništa, ali ne opterećujemo se s tim, idemo polako utakmicu po utakmicu, ako se ukaže prilika za prvo mjesto zašto je propustiti, ali sredina tabele nije loša nakon ulaska u Prvu ligu, sledećih sezona pokušati nešto više, ovako sad zasad je dobro......

Malo objektivnosti nebi ti škodilo,penal na Hadžiću nebi sviro niko,Bratstvo je fulalo nekoliko dobri šansi tako da je taj bod maksimum koji ste izukli,ja sam vas okarakterisao kao glavnog kandidata za ispast na osnovu igre koju ste pokazali u prvom kolu,,,,srećom kasnije ste digli razinu igre i na taj način ste na poziciji koja obećava,,,,vi dolazite u čaršiju ko da ste Željo pa dobijate sigurno

prvo kolo će brzo pa budemo vidjeli,,,,šansa vam je iduća sezona na ovu samo gubite energiju,,,