NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

sjena
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la sjena » 26 feb 2013, 11:03

cesc4 je napisao/la:
sjena je napisao/la:Rasklopit cemo vas u terenu a sto se tice navijaca i kad bi iz Lukavca navijali da nikako ne dolazimo bilo bi to glasnije i mocnije od onog vaseg obdanista na tribini.
Rasklopit cete nas u terenu? Intelektualac sta to treba da znaci? Bolje ti je da ides ucit gramatiku nego sti dzaba visis po internetu
Problem i jeste u tome sto gramaticki nemogu da ti objasnim ono sto cemo da vam uradimo.A mi u Lukavcu po inernetu ne VISIMO mozda je to kod vas neki vas obicaj. A i da VISIMO nebi to radili DZABA ;)
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 26 feb 2013, 11:57

sjena je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:
sjena je napisao/la:Rasklopit cemo vas u terenu a sto se tice navijaca i kad bi iz Lukavca navijali da nikako ne dolazimo bilo bi to glasnije i mocnije od onog vaseg obdanista na tribini.
Rasklopit cete nas u terenu? Intelektualac sta to treba da znaci? Bolje ti je da ides ucit gramatiku nego sti dzaba visis po internetu
Problem i jeste u tome sto gramaticki nemogu da ti objasnim ono sto cemo da vam uradimo.A mi u Lukavcu po inernetu ne VISIMO mozda je to kod vas neki vas obicaj. A i da VISIMO nebi to radili DZABA ;)
Auuu pa jedva cekam da vidim sta cete nam uradit haha :D Brate dragi nesto pricate da su se tuzlaci digli i da su se oni iz Bihaća na početku sezone kur*ili da ulaze u p.l. a pogledajte sad sebe, pobjedite 3 prijateljske i vi cete svakog pobjedit u gostima vi ovo vi ono , e pa jedva cekam to prvo kolo pa da vidimo ko je bolji ;) i zapamtite da smo vam u prvom kolu uzeli bod i da ste imali dosuden nepostojeci penal i da je Mujki ponisten gol sto je bilo vrlo diskutabilno. I ako ces mi sad pocet govorit cist penal bio il cist ofsajd bio , nemoj ni pocinjat jer sam bio na tekmi i sve vidio. :D
www.nkbratstvogracanica.com

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 26 feb 2013, 11:59

nino hrastek je napisao/la:Cujem da se polako slazu kockice u nasem bratstvu,nisam bio tu ali cuo sam da su se vratili timkov i kadric sto je veoma dobro zA nas a cuo sam na radio gracanici da je doslo jos neko pojacanje neki becarevic iz doboja,znali ko o kakavom igracu je rijec ali sve u svemu smo opet tu negdje ko i prosle godine napravit ce muslimovic opet od njih nesto ko i do sad,nadam se da ce opet biti igara da mi je zadovoljstvo doci na stadion i gledati utakmicu,sto raniji godina nisam imao obicaj,primjetio sam prosle godine da je ekipa dosta fizicki spremana nadam se da ce biti i ove
Jarane sto se tice igračkog kadra ide nabolje a to pojačanje Nuće mi je reko da je on doso iz Rudar Prijedora sad ne znam jel istina il je on pogrijesio... Nazalost ima dosta nesuglasica na relaciji uprave tj nit uprava ima cilj da postavi treneru niti su u bas najboljim odnosima al vidicemo sta ce bitja ocekujem da zavrsimo u top 3 ako vec nemam ambicija da budem glavni konkurent Vitezu u borbi za P.L.:D

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 26 feb 2013, 13:03

Pazi dečko je bio u Lukavcu na utakmici, kakav ti nego si čitao po forumu pa pišeš šta je i kako je bilo, bolji smo i ovdje bili od vas, namašali se, nismo sreće imali, tad i jesmo zaredali na početku sa lošim rezultatima do smjene trenera, a to što pišeš pobijedili na prijateljskim utakmicama i mislle sad će dobiti sve, jarane moj za tvoju informaciju Radnički od 9 kola u Prvoj ligi ne zna za poraz, pa ti izračunaj koliko je to utakmica u nizu što kod kuće što u gostima, da se igralo još par utakmica mi bi i Vitez ugrozili vjeruj mi, ali nema veze 9 bodova za njima zaostatka nije ništa, ali ne opterećujemo se s tim, idemo polako utakmicu po utakmicu, ako se ukaže prilika za prvo mjesto zašto je propustiti, ali sredina tabele nije loša nakon ulaska u Prvu ligu, sledećih sezona pokušati nešto više, ovako sad zasad je dobro......:)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 26 feb 2013, 13:27

sodagrad je napisao/la:Pazi dečko je bio u Lukavcu na utakmici, kakav ti nego si čitao po forumu pa pišeš šta je i kako je bilo, bolji smo i ovdje bili od vas, namašali se, nismo sreće imali, tad i jesmo zaredali na početku sa lošim rezultatima do smjene trenera, a to što pišeš pobijedili na prijateljskim utakmicama i mislle sad će dobiti sve, jarane moj za tvoju informaciju Radnički od 9 kola u Prvoj ligi ne zna za poraz, pa ti izračunaj koliko je to utakmica u nizu što kod kuće što u gostima, da se igralo još par utakmica mi bi i Vitez ugrozili vjeruj mi, ali nema veze 9 bodova za njima zaostatka nije ništa, ali ne opterećujemo se s tim, idemo polako utakmicu po utakmicu, ako se ukaže prilika za prvo mjesto zašto je propustiti, ali sredina tabele nije loša nakon ulaska u Prvu ligu, sledećih sezona pokušati nešto više, ovako sad zasad je dobro......:)
Hahaha care moj koji detalj sa utakmice hoces pa da ti dokazem da sam bio ? Izvoli pitaj bilo sta sto nije na forumu cak se sjecam da je na tribinama bila jedna pijanica koja je **** Zrnicu (glavni sudac) od do , sta jos hoces ? Hoces da ti kazem ko je dobio prvi zuti na utakmici ? Ko je prvi izaso u Bratstvu ? Hoces da ti kazem da je saba uhvatio penal pa ga je onda neki vas lik "udario" u glavu ? Izvoli zeljno iscekujem pitanje. A ako se sjecas nije ni Bratstvo imalo poraza dugo dugo vremena al sad Bogami nismo nista slabiji u odnosu na ekipu iz prvog dijela sezone cak smo i jaci tako da prvo kolo gubite u Gracačanici.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 26 feb 2013, 13:58

cesc4 je napisao/la:
nino hrastek je napisao/la:Cujem da se polako slazu kockice u nasem bratstvu,nisam bio tu ali cuo sam da su se vratili timkov i kadric sto je veoma dobro zA nas a cuo sam na radio gracanici da je doslo jos neko pojacanje neki becarevic iz doboja,znali ko o kakavom igracu je rijec ali sve u svemu smo opet tu negdje ko i prosle godine napravit ce muslimovic opet od njih nesto ko i do sad,nadam se da ce opet biti igara da mi je zadovoljstvo doci na stadion i gledati utakmicu,sto raniji godina nisam imao obicaj,primjetio sam prosle godine da je ekipa dosta fizicki spremana nadam se da ce biti i ove
Jarane sto se tice igračkog kadra ide nabolje a to pojačanje Nuće mi je reko da je on doso iz Rudar Prijedora sad ne znam jel istina il je on pogrijesio... Nazalost ima dosta nesuglasica na relaciji uprave tj nit uprava ima cilj da postavi treneru niti su u bas najboljim odnosima al vidicemo sta ce bitja ocekujem da zavrsimo u top 3 ako vec nemam ambicija da budem glavni konkurent Vitezu u borbi za P.L.:D
Radi se o veznjaku Sloge iz Doboja, Dušku Bećareviću. Najnovija prinova Bratstva igra na poziciji centralnog veznog igrača i bio je dugogodišnji veoma važan igrač tima iz Doboja. :D

skandinavka76
Kontakt:

Post Postao/la skandinavka76 » 26 feb 2013, 19:43

cesc4 je napisao/la:
sodagrad je napisao/la:Pazi dečko je bio u Lukavcu na utakmici, kakav ti nego si čitao po forumu pa pišeš šta je i kako je bilo, bolji smo i ovdje bili od vas, namašali se, nismo sreće imali, tad i jesmo zaredali na početku sa lošim rezultatima do smjene trenera, a to što pišeš pobijedili na prijateljskim utakmicama i mislle sad će dobiti sve, jarane moj za tvoju informaciju Radnički od 9 kola u Prvoj ligi ne zna za poraz, pa ti izračunaj koliko je to utakmica u nizu što kod kuće što u gostima, da se igralo još par utakmica mi bi i Vitez ugrozili vjeruj mi, ali nema veze 9 bodova za njima zaostatka nije ništa, ali ne opterećujemo se s tim, idemo polako utakmicu po utakmicu, ako se ukaže prilika za prvo mjesto zašto je propustiti, ali sredina tabele nije loša nakon ulaska u Prvu ligu, sledećih sezona pokušati nešto više, ovako sad zasad je dobro......:)
Malo objektivnosti nebi ti škodilo,penal na Hadžiću nebi sviro niko,Bratstvo je fulalo nekoliko dobri šansi tako da je taj bod maksimum koji ste izukli,ja sam vas okarakterisao kao glavnog kandidata za ispast na osnovu igre koju ste pokazali u prvom kolu,,,,srećom kasnije ste digli razinu igre i na taj način ste na poziciji koja obećava,,,,vi dolazite u čaršiju ko da ste Željo pa dobijate sigurno :roll: prvo kolo će brzo pa budemo vidjeli,,,,šansa vam je iduća sezona na ovu samo gubite energiju,,,

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 26 feb 2013, 20:02

Pa ova liga je domaćinska zna se to odavno, nije neka nepoznanica, ali da ste bolji bili niste jer i mi smo imali svoje šanse, kažem mi smo loše startali, ali dolaskom Vojvode krenulo je sve dobro hvala bogu pa su nam i apetiti odmah porasli, ali sredina tebele za ovu sezonu odličan uspjeh, a za dalje vidjećemo akobogda, niko nije rekao pobijedit će sigurno, ali nam daje za pravo da se nadamo jer u Gračanici je Radnički uvijek igrao dobro i izlazio neporažen što govore i utakmice od 1-1 i 0-0 (zadnje dvije dole)....)

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 26 feb 2013, 23:00

skandinavka76 je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:
Malo objektivnosti nebi ti škodilo,penal na Hadžiću nebi sviro niko,Bratstvo je fulalo nekoliko dobri šansi tako da je taj bod maksimum koji ste izukli,ja sam vas okarakterisao kao glavnog kandidata za ispast na osnovu igre koju ste pokazali u prvom kolu,,,,srećom kasnije ste digli razinu igre i na taj način ste na poziciji koja obećava,,,,vi dolazite u čaršiju ko da ste Željo pa dobijate sigurno :roll: prvo kolo će brzo pa budemo vidjeli,,,,šansa vam je iduća sezona na ovu samo gubite energiju,,,
Jedno imajte na uma a to je da ste iz Lukavca odnijeli bod bez ijednog incidenta.Pokusajte biti na tom nivou i budite dostojanstveni ma kako se kretao rezultat i to je sve sto se od vas ocekuje.Nemojte praviti ciganluk kao protiv slobode i sve ce biti ok.A nas kao goste pustite da pokazemo sta znamo i koliko smo dobri odnosno losi.Mozda cete imati bolju prestavu nego da vam dodje zeljo( i sto se tice igre i sto se tice navijanja)

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 26 feb 2013, 23:15

Jeste navalili Boze dragi, eto vam pobjeda de samo nemojte bit dosadni, vazi ? :?

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 26 feb 2013, 23:21

AboveTheLaw je napisao/la:Jeste navalili Boze dragi, eto vam pobjeda de samo nemojte bit dosadni, vazi ? :?
dogovoreno :) :) :)

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 27 feb 2013, 08:16

30 godina Marocanaca
slika

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 27 feb 2013, 11:55

AboveTheLaw je napisao/la:Jeste navalili Boze dragi, eto vam pobjeda de samo nemojte bit dosadni, vazi ? :?
Ko prezivi pricat ce o Radnickom iz Lukavca i soda navijacima.
075

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 27 feb 2013, 12:07

TzBulevar87 je napisao/la:
Ko prezivi pricat ce o Radnickom iz Lukavca i soda navijacima.
Vala bas.. :D

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 27 feb 2013, 14:13

sjena je napisao/la: Jedno imajte na uma a to je da ste iz Lukavca odnijeli bod bez ijednog incidenta.Pokusajte biti na tom nivou i budite dostojanstveni ma kako se kretao rezultat i to je sve sto se od vas ocekuje.Nemojte praviti ciganluk kao protiv slobode i sve ce biti ok.A nas kao goste pustite da pokazemo sta znamo i koliko smo dobri odnosno losi.Mozda cete imati bolju prestavu nego da vam dodje zeljo( i sto se tice igre i sto se tice navijanja)
Kakav smo mi to ciganluk pravili protiv slobode ? Ja kolko znam zadnji put kad ste gostovali ovde vi ste napravili ciganluk , i bili ste otjerani sa pola utakmice ?

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 27 feb 2013, 16:05

cesc4 je napisao/la:
sjena je napisao/la: Jedno imajte na uma a to je da ste iz Lukavca odnijeli bod bez ijednog incidenta.Pokusajte biti na tom nivou i budite dostojanstveni ma kako se kretao rezultat i to je sve sto se od vas ocekuje.Nemojte praviti ciganluk kao protiv slobode i sve ce biti ok.A nas kao goste pustite da pokazemo sta znamo i koliko smo dobri odnosno losi.Mozda cete imati bolju prestavu nego da vam dodje zeljo( i sto se tice igre i sto se tice navijanja)
Kakav smo mi to ciganluk pravili protiv slobode ? Ja kolko znam zadnji put kad ste gostovali ovde vi ste napravili ciganluk , i bili ste otjerani sa pola utakmice ?
Istjerana djeca sa utakmice jer su bacili par petardi i navijali, ali to je bio dogovor Brke i Sherif agencije, znaju ljudi koji su bili na utakmici da je Brko rekao pobijte ih j.... im majku lukavačku, vidjećemo sad te momčine na djelu kad dođe stara garda Siouxa, mogu djecu dirati......:)

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 27 feb 2013, 16:32

cesc4 je napisao/la:
Neznam kako se kod vas kaze kada prvi covjek opcine tj. nacelnik udje u teren i tuce se sa trenerom protivnicke ekipe???Kod nas je to cisti ciganluk.Ako vi mate drugi izraz za to reci nam da znamo.Samo da ne bude na nacionalnoj osnovi ako ga Darko nabije u slucaju funte.

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 27 feb 2013, 16:35

Pa samo boja govori sve o vama. Zuta

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 27 feb 2013, 16:36

sodagrad je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:
Istjerana djeca sa utakmice jer su bacili par petardi i navijali, ali to je bio dogovor Brke i Sherif agencije, znaju ljudi koji su bili na utakmici da je Brko rekao pobijte ih j.... im majku lukavačku, vidjećemo sad te momčine na djelu kad dođe stara garda Siouxa, mogu djecu dirati......:)
Znaci care nisam bio tu kad je to Daso "reko" zato necu da komentarisem , haha to vi neki fajt s njima spremate ? A pito sam te kakav smo mi to ciganluk napravili protiv slobode ?

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 27 feb 2013, 16:40

sjena je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:
Neznam kako se kod vas kaze kada prvi covjek opcine tj. nacelnik udje u teren i tuce se sa trenerom protivnicke ekipe???Kod nas je to cisti ciganluk.Ako vi mate drugi izraz za to reci nam da znamo.Samo da ne bude na nacionalnoj osnovi ako ga Darko nabije u slucaju funte.
Haha care kao prvo znas li ti koju funkciju obnaša u klubu taj nacelnik? Drugo znas li sta je prethodilo tome da se Ibrak i Daso pobiju i uostalom jel to nacelnik skocio na njega pa ga glemo il je Ibrak njega uhvatio pa je Karic tu razdvajo ? Ako ne znas care pogledaj video ! ? A trece ako se sjecas zadnje utakmice lukavca u Gracanici isto takvo sranje je bilo dole ne znam ko vam je tad bio trener al su on i Daso imali konflikt pa sto tad niko nista nije reko ?

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Beledija, BosnianRahatluk i 7 gostiju.