Safet Sušić - Pape

Dufresne
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Dufresne » 27 feb 2013, 20:41

calcio je napisao/la:Treba biti skroman. Pogotovo jer nemamo ni stadiona da valja u drzavi, da nam timovi ispadaju u predkvalifikacijama od Maribora i Zete, itd. Sto se tice fudbalske infrakstrukture mi smo u rangu Somalije.
Ja ne znam, stvarno u cemu je problem? Kakva veze Somalija ima veze sa mojim pitanjem?

Da ponovim opet, da li ce za tebe odlazak u baraz u ovim kvalifikacijama, u ovoj grupi biti uspjeh?
Pravda za Papeta!

FoKa
Kontakt:

Post Postao/la FoKa » 27 feb 2013, 20:43

s obzirom da smo u grupi sa velesilom poput grcke, drugo mjesto se moze smatrati uspjehom

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 27 feb 2013, 20:44

Dufresne je napisao/la:
Znaci odlazak u baraz u ovoj grupi ce biti uspjeh za tebe?

normalno da je uspjeh, to sto mi napravimo bez razloga euforiju je nasa krivica koja nam uvijek dodje glave..Za grke je neuspjeh drugo mjesto, za nas je uspjeh.. I boli me briga za sastav timova cinjenica je da smo u ocima evrope i svijeta ( fife i uefe ) mala fudbalska/nogometna nacija i tako ce biti sve dok ne prodjemo grupnu fazu EP ili SP. Tek tada mozemo pricati o drugom mjestu kao neuspjehu..
15.10 - 15.06 ...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 feb 2013, 20:44

@dufresne. Dugo pratim repku i iz principa ne mogu reci da je drugo mjesto neuspjeh. Kao sto sam rekao, bez obzira kakva je grupa za mene osvojeno 1. i 2. mjesto ne mogu biti neuspjeh.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 27 feb 2013, 20:45

FoKa je napisao/la:s obzirom da smo u grupi sa velesilom poput grcke, drugo mjesto se moze smatrati uspjehom
Pa cemo cekati onda da nam se UEFA smiluje, pa da nam namjeti kuglice u barazu i da nam daju najslabijeg porotivnika, kao sto je Irskoj prosle godine dala Estoniju? :roll:

Ej tugo moja...
Pravda za Papeta!

FoKa
Kontakt:

Post Postao/la FoKa » 27 feb 2013, 20:48

Dufresne je napisao/la:
FoKa je napisao/la:s obzirom da smo u grupi sa velesilom poput grcke, drugo mjesto se moze smatrati uspjehom
Pa cemo cekati onda da nam se UEFA smiluje, pa da nam namjeti kuglice u barazu i da nam daju najslabijeg porotivnika, kao sto je Irskoj prosle godine dala Estoniju? :roll:

Ej tugo moja...
tuga je onaj promasaj dzeke glavom, a potom i muslimoviceva sansa u lisabonu...

da smo tada dali golove, sada bi mogli pricati o drugom mjestu kao neuspjehu

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 27 feb 2013, 20:55

skyisthelimit je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:

normalno da je uspjeh, to sto mi napravimo bez razloga euforiju je nasa krivica koja nam uvijek dodje glave..Za grke je neuspjeh drugo mjesto, za nas je uspjeh.. I boli me briga za sastav timova cinjenica je da smo u ocima evrope i svijeta ( fife i uefe ) mala fudbalska/nogometna nacija i tako ce biti sve dok ne prodjemo grupnu fazu EP ili SP. Tek tada mozemo pricati o drugom mjestu kao neuspjehu..

Aha, sad idemo na teorije zavjera, kako smo mi mali, a strasna Grcka velika, koju stiti UEFA... Samo mi nemoj opet reci kako je Grcka sretna, a mi baksuzni... :lol:

A kako to da je u Portugalu 2004, odjednom postala velika za UEFU? Postala je velika, zato sto je postojao sistem, postojao je rad, disciplina i profesionalizam....

Sta je bilo sa velikom Engleskom, kad je jedna Hrvatska po prvi put izbacila, da se ne kvalifikuje na neko prvenstvo u njenoj historiji?

Kako to da jedna Crna Gora, od pola miliona stanovnika, ciji FS postoji 4-5 godina svog postojanja, odmah napravi rezultat, na koji se mi toliko ponosimo?

Predpostavljam da za sve ovo postoji opravdanje, kao sto bi @harishp rekao, to je sigurno zato sto turski selektor ima vecu platu od Papeta... :roll:
Pravda za Papeta!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 27 feb 2013, 20:57

FoKa je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:

Ej tugo moja...
tuga je onaj promasaj dzeke glavom, a potom i muslimoviceva sansa u lisabonu...

da smo tada dali golove, sada bi mogli pricati o drugom mjestu kao neuspjehu
Jest prijatelju, samo sto si tada imao jace protivnike u grupi i 30% slabiju reprezentaciju-igracki, nego sto je Pape imao proslim kvalifikacijama!

Ti si predpostavljam se nadao da cemo izbaciti Portugal kroz baraz?
Pravda za Papeta!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 feb 2013, 21:14

slika

Ovdje rumuni igraju svoje utakmice. Stavljam sliku kao ilustraciju. Nacija koja napravi ovakav stadion za svoju reprezentaciju je nacija koja ulaze u svoj fudbal. Sta mi ulazemo? U zadnjih 10 godina najvece ulaganje je postavljanje novog travnjaka u Zenici, i to smo imali svakodnevne raporte i slike, to se pratilo kao da je rijec o ne znam cemu. :D I sad dodje neko kao ovaj @Dufresne i kaze da mi trebamo rutinski pobjedjivati takve reprezentacije, sve drugo je neuspjeh. Treba biti realan, mi imamo srece da imamo talentovane igrace, i imacemo ih i u buducnosti, ali postavljati ciljeve kao "drugo mjesto je neuspjeh" je malo pretjerano. Mi smo odlicni, kada se sve uzme u obzir.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 27 feb 2013, 21:23

calcio je napisao/la:slika

Ovdje rumuni igraju svoje utakmice. Stavljam sliku kao ilustraciju. Nacija koja napravi ovakav stadion za svoju reprezentaciju je nacija koja ulaze u svoj fudbal. Sta mi ulazemo? U zadnjih 10 godina najvece ulaganje je postavljanje novog travnjaka u Zenici, i to smo imali svakodnevne raporte i slike, to se pratilo kao da je rijec o ne znam cemu. :D I sad dodje neko kao ovaj @Dufresne i kaze da mi trebamo rutinski pobjedjivati takve reprezentacije, sve drugo je neuspjeh. Treba biti realan, mi imamo srece da imamo talentovane igrace, i imacemo ih i u buducnosti, ali postavljati ciljeve kao "drugo mjesto je neuspjeh" je malo pretjerano. Mi smo odlicni, kada se sve uzme u obzir.
Ja nisam rekao da smo mi trebali pobjediti u Rumuniji, ali neko da mi moze opravdati metlu od 3:0, ne moze...Posebno kad vidim, njihovu reprezentaciju i nasu reprezentaciju...

Predpostavljam sto su napravili ovaj stadion, to automatski znaci da moraju da imaju dobru fudbalsku ekipu.... A posto mi igramo na BP, da smo losi....

Inace, 80% nasih reprezentativaca su svoje fudbalske karijere gradili van BiH.... tako da ne vidim toliku poentu ove tvoje slike.... By the way, ovaj stadion je otvoren pred kraj 2011 godine, i mi nismo igrali na ovom stadionu...

Ja trebam da stavim onu strahotu od stadiona u Podgorici, i da kazem da Crna Gora je losa ekipa, a ljudi odigrale svoje druge kvalifikacije, i odmah otisli u baraz... :roll:
Pravda za Papeta!

Medo10
Kontakt:

Post Postao/la Medo10 » 27 feb 2013, 21:45

Dufresne je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:
Hajd da te pitam, kakva su tvoja ocekivanja od ovih kvalifikacija? Kakva ce biti ocjena kvalifikacija, ako zavrsimo na 2 mjestu, iza Grcke, naprimjer?

1. ili 2. mjesto su uvijek uspjeh, bez obzira na grupu.
Drugo mjesto je uvijek neuspjeh, ali meni se cini da se neki malo previse dizu u nebesa. Mi smo dobra reprezentacija ali smo daleko od Grcke kada je u pitanju iskustvo i kada su velike utakmice u pitanju. Mi moramo jos dosta "pure pojest" da bi bili na nivou Grcke, ma koliko god mi igrali od noge do noge. Kako to mozemo mi biti favoriti u grupi kada se nismo nikada nigdje plasirala niti bitnu ulogu igrali? Po tom pitanju, i iskustvu, Grcka i Slovacka su za nas velesile. Mi smo jos izuzetno mlada i neiskusna reprezentacija. Po mom mi smo tek prije godinu i pol dana poceli da gradimo nesta i da sebi stvaramo ime u svijetu fudbala. A, Boga mi, za godinu u pol smo mnogo toga uradili. Neki zaboravljaju da se kuca gradi od temelja, a ne od krova. Dzeko zabije gol i odmah je najbolji napadac, Pjanic asistira i odmah je najbolji vezni. Sabur, polahko, imamo mi jos dosta da se dokazemo da bi dobili bilo kakav respekt u svijetu fudbala.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 27 feb 2013, 22:12

Ne mogu da shvatim koliko ovdje pacenika ima koji udisu prdez Safeta Susica, drk.aju na rezultate protiv Liht, Lat. i Lit..pa, sta bi da smo zabili 5 komada Grckoj u gostima???
Cupali smo se protiv Grcke, razvalili nas na proste faktore, samo sretno dosli do boda, imamo jako teska gostovanja, prividno smo prvi u grupi, i to je to..ako je to dovoljno da velicamo amatere poput Safeta Susica, onda ne znam u cemu je fora??

Nije mi jasno zasto se ovdje konstantno vrijedjaju forumasi koji pisu o Safetu Susicu, i njegovim losim potezima, mislim da bi se to trebalo sankcionirati od strane administratora.

Ako je za moj pojam Safet Susic ograniceni, poluamaterski trener koji ima priliku da vodi jednu kvalitetnu reprezentaciju na racun svog imena koje je stekao dobrim igrama, a nikako trenerskim radom, to ne bi trebalo nikoga licno ovdje vrijedjati, i rezultirati uvredama na moj racun.

Nije ni meni problem vrijedjati, ali to ne cinim iz respekta prema tudjem misljenju, bez obzira koliko se ne slagao s istim.

Kakav bi forum bio da nemamo razlicita misljenja, da se svi slazemo oko necega, onda ne bi imali o cemu raspravljati, i argumentirano prezentirati stvari oko kojih se mimoilazimo.

Prosle kvalifikacije smo dosli do baraza, Portugal nas je namirio k'o vojnik kur.vu, i u cemu je fazon, ko mi moze opravdavati poteze tadasnjeg, i sadasnjeg trenera koji kao da je na pijaci kaze u javnosti "obecao sam ovome da brani u ovoj utakmici, a ovome u onoj", vjerujem kako je to vise nego neozbiljno u presudnim utakmicama.

Susiceve izjave kojima se svakodnevno potencijalni reprezentativni pitaju "da li smo dobrodosli u BiH repku" su i vise nego glupe, i slozio se sa mnom neko ili ne, to je tako.

Odlazak na SP nece biti plod Susicevog vodjenja ekipe, nego plod cinjenice da imamo preslabu grupu, najjacu ekipu, najvecu zelju..i td, i td..ned'o nam Bog da ovisimo o zamislima ovakvog profila trenera.
Katanec je prije utakmice to lijepo opisao, u prevodu "nema Susic puno posla"...

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 27 feb 2013, 22:36

velez_mostar je napisao/la:Ne mogu da shvatim koliko ovdje pacenika ima koji udisu prdez Safeta Susica, drk.aju na rezultate protiv Liht, Lat. i Lit..pa, sta bi da smo zabili 5 komada Grckoj u gostima???
Cupali smo se protiv Grcke, razvalili nas na proste faktore, samo sretno dosli do boda, imamo jako teska gostovanja, prividno smo prvi u grupi, i to je to..ako je to dovoljno da velicamo amatere poput Safeta Susica, onda ne znam u cemu je fora??

Nije mi jasno zasto se ovdje konstantno vrijedjaju forumasi koji pisu o Safetu Susicu, i njegovim losim potezima, mislim da bi se to trebalo sankcionirati od strane administratora.

Ako je za moj pojam Safet Susic ograniceni, poluamaterski trener koji ima priliku da vodi jednu kvalitetnu reprezentaciju na racun svog imena koje je stekao dobrim igrama, a nikako trenerskim radom, to ne bi trebalo nikoga licno ovdje vrijedjati, i rezultirati uvredama na moj racun.

Nije ni meni problem vrijedjati, ali to ne cinim iz respekta prema tudjem misljenju, bez obzira koliko se ne slagao s istim.

Kakav bi forum bio da nemamo razlicita misljenja, da se svi slazemo oko necega, onda ne bi imali o cemu raspravljati, i argumentirano prezentirati stvari oko kojih se mimoilazimo.

Prosle kvalifikacije smo dosli do baraza, Portugal nas je namirio k'o vojnik kur.vu, i u cemu je fazon, ko mi moze opravdavati poteze tadasnjeg, i sadasnjeg trenera koji kao da je na pijaci kaze u javnosti "obecao sam ovome da brani u ovoj utakmici, a ovome u onoj", vjerujem kako je to vise nego neozbiljno u presudnim utakmicama.

Susiceve izjave kojima se svakodnevno potencijalni reprezentativni pitaju "da li smo dobrodosli u BiH repku" su i vise nego glupe, i slozio se sa mnom neko ili ne, to je tako.

Odlazak na SP nece biti plod Susicevog vodjenja ekipe, nego plod cinjenice da imamo preslabu grupu, najjacu ekipu, najvecu zelju..i td, i td..ned'o nam Bog da ovisimo o zamislima ovakvog profila trenera.
Katanec je prije utakmice to lijepo opisao, u prevodu "nema Susic puno posla"...

idi zovi svoju legendu duska bajevica i vahu nek nas on vodi :twisted: :twisted: PAPE JE VELEMAJSTOR INSTUTUCIJA OBOJICU i vise je postovaan neg bilo koji igrac tj ako je sadasnji trener iz bivse JUGE :!:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 feb 2013, 22:40

Nevjerovatnih likova ima !
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 27 feb 2013, 22:41, ukupno mijenjano 2 puta.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 feb 2013, 22:40

velez_mostar je napisao/la:Ne mogu da shvatim koliko ovdje pacenika ima koji udisu prdez Safeta Susica . . .
.
.
.
Places o tome da te neko vrijedja, a pogledaj sta ti je prva recenica :lol: :lol: :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

BlazKraljevic
Kontakt:

Post Postao/la BlazKraljevic » 27 feb 2013, 23:27

Dufresne je napisao/la:
calcio je napisao/la:Treba biti skroman. Pogotovo jer nemamo ni stadiona da valja u drzavi, da nam timovi ispadaju u predkvalifikacijama od Maribora i Zete, itd. Sto se tice fudbalske infrakstrukture mi smo u rangu Somalije.
Ja ne znam, stvarno u cemu je problem? Kakva veze Somalija ima veze sa mojim pitanjem?

Da ponovim opet, da li ce za tebe odlazak u baraz u ovim kvalifikacijama, u ovoj grupi biti uspjeh?
Sta bi od kave, jarancino...navatali koga???????? :lol:
Kada su neke pametne cike kontale kako da organizuju svjetsko ili evropsko prvenstvo, a da budu jednako fer prema svakom, odlucili su da naprave nekakave tzv. "jakosne skupine", sto u prevodu znaci da se ne moze ni teoretski desiti da u jednoj grupi budu 4 od 5 najacih timova na svijetu a u drugoj 6 najslabijih pa da onda na EP dou Farska Ostva i Lihtejstajn, a otpanu Njemacka, Brazil, Holandija...itd, itd. Oni imaju svoje metode kako odredjuju pozicuju pojedine drzave te njezinu pripadnost odredjenoj grupi, i pokazalo se da je manje-vise to korektno. Pred ove kvalifikacije mi smo bili u sredini trece jakosne skupine sto je automatski znacilo da cemo u grupi za odlazak na SP imati DVIJE REPREZENTACIJE BOLJE NEGO STO SMO MI, sto znaci da svako mjesto bolje od treceg predstavlja iznenadjenje i dakoko uspjeh. Procenat mogucnosti IZNENADJENJA i USPJEHA je direktno u zavisnosti od toga koga smo dobili iz prethodne dvije grupe, ali i iz grupa ispod nas i jer i oni se nadaju iznenadjenju i uspjehu.Relativno smo dobro prosli, tako da se nada u IZNENADJENJE povecala kod svih normalnih ljudi, medjutim za idiote i bolesne mrzitelje svih bosanskih legendi, to je bio znak da pocnu sa poturanjem kukavicijeg jaja, odnosno lajanjem na sav glas, kako smo mi eto glavni favoriti pa samo ako idiotlucima selektora mozemo promasiti SP. Medjutim i nad idiotom ima idiot pa sam jednog cuo da veli: "i ako odemo, seletkor nije zasluzan pojma nema, to je do igraca.." :lol: :lol: :lol:
Daklem prosta stvar: NEUSPJEH - ispod treceg mjesta, OCEKIVANI REZULTATI - trece mjeto, USPJEH - drugo mjesto, FANTASTICAN USPJEH (igaca, selektora i saveza) - PRVO MJESTO I ODLAZAK NA SP.
Reprezentacija je solidna, nikako najaca koju smo imali, ne bih da blamiram nase igrace - nikada to nisam radio, ali ako bi posli od imena do imena...itekako bi shvtili da smo itekako imali boljih reprezentacija...cak u jednom periodu smo mogli sastaviti igrace koju su nastupali za Bejern, Barcelonu, Real Madrid, Atletico Madrid, Monako, itd, itd.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 27 feb 2013, 23:39

Blazkraljevic@

Ako sam ja idiot, onda si ti moron koji uzima stvari zdravo za gotovo, i ne vidi dalje od nosa.
Po tvojoj logici bi reprezentacije koje ulaze iz 2. i 3. sesira trebali zauzimati pozicije koje su im namjenjene pri zrijebanju, i nikad se nista ne bi promjenilo, mislim da ti nisi idiot, ti si konjina koja je upregnuta da vuce, i ne smije gledati na stranu.

Razmisli malo glavurdom prije nego napises nesto, i okani se vrijedjanja jer cu te toliko spustiti da ces skontati da ti je mjesto u vukojebini u kojoj zivis, i ni na forumu se neces usuditi upustiti u diskusiju!

BlazKraljevic
Kontakt:

Post Postao/la BlazKraljevic » 27 feb 2013, 23:59

velez_mostar je napisao/la:Blazkraljevic@

Ako sam ja idiot, onda si ti moron koji uzima stvari zdravo za gotovo, i ne vidi dalje od nosa.
Po tvojoj logici bi reprezentacije koje ulaze iz 2. i 3. sesira trebali zauzimati pozicije koje su im namjenjene pri zdrijebanju, i nikad se nista ne bi promjenilo, mislim da ti nisi idiot, ti si konjina koja je upregnuta da vuce, i ne smije gledati na stranu.

Razmisli malo glavurdom prije nego napises nesto, i okani se vrijedjanja jer cu te toliko spustiti da ces skontati da ti je mjesto u vukojebini u kojoj zivis, i ni na forumu se neces usuditi upustiti u diskusiju!
Cemu frka jarane, naravno da nisam mislio na tebe nego na majmuna koji je tvrdio da, ako se ne plasiramo selektora treba skalpirati, udaviti, smjeniti a ako se plasiramo onda to sve isto treba uraditi jer to nije nimalo njegova zasluga veci samo i iskljucivo igraca. Ja slabo pamtim imena, tako da se ne mogu sjetiti ko je to tvrdio, uglavnom ces se sloziti samnom da je majmuncina teska, je li tako? Da - tvdim to - timovi iz druge, trece...grupe bi trebali zauzimati te pozicije, eventualno jednu gore ili dole...i to se uglavnom i dogadja....medjutim mislim da sam dobro obasnio faktor iznenadjenja, uspjeha, fantasticnog uspjeha koji realno ne odgovara "stanju na terenu".... Neku su vec to pokazali primjerom, npr Slovenija...hocemo li i kada cemo mi???? AKO BOG DA, ISKRENO SE NADAM U OVIM KVALIFIKACIJAMA, makar kroz taj prokleti baraz. Ako ne, zemlja se i dalje okrece...mislim da bi bilo vrijeme potraziti nekoga drugoga da pokusa ostvariti to iznenadjenje i uspjeh, a Papetu - LEGENDI NASOJ BOSANSKOJ I DIKI I PONOSU SVAKOG BOSANCA od srca zahvaliti i pozeljeti srecu...Simple (za normalne ljude)

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 28 feb 2013, 00:11

ma pusti ovog velezovca, vidi se koliko se razumije u fudbal dok kaze da samim zrijebom mi smo na prvenstvu jer nam je omogucio grupu kojoj nije potreban trener da bi zavrsili na prvo mjestu :lol: A ako bi zavrsio onda je to do igraca i njihove neupitne kvalitete. Neki stranac koji ne prati fudbal pomislio bi da imamo 20 vrhunskih igraca u vrhunskim klubovima, a ne pet ili sest..Ali eto i tih 5 ili 6 je dovoljno da zavrsimo prvi, samo nas selektor moze sprijeciti u toj nakani. Grcka se ne pita nista tu, jer su smijesna reprezentacija :D

Kompleksas, sta ces..
15.10 - 15.06 ...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 28 feb 2013, 00:29

BlazKraljevic je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Blazkraljevic@

Po tvojoj logici bi reprezentacije koje ulaze iz 2. i 3. sesira trebali zauzimati pozicije koje su im namjenjene pri zdrijebanju, i nikad se nista ne bi promjenilo, mislim da ti nisi idiot, ti si konjina koja je upregnuta da vuce, i ne smije gledati na stranu.

Cemu frka jarane, naravno da nisam mislio na tebe nego na majmuna koji je tvrdio da, ako se ne plasiramo selektora treba skalpirati, udaviti, smjeniti a ako se plasiramo onda to sve isto treba uraditi jer to nije nimalo njegova zasluga veci samo i iskljucivo igraca. Ja slabo pamtim imena, tako da se ne mogu sjetiti ko je to tvrdio, uglavnom ces se sloziti samnom da je majmuncina teska, je li tako? Da - tvdim to - timovi iz druge, trece...grupe bi trebali zauzimati te pozicije, eventualno jednu gore ili dole...i to se uglavnom i dogadja....medjutim mislim da sam dobro obasnio faktor iznenadjenja, uspjeha, fantasticnog uspjeha koji realno ne odgovara "stanju na terenu".... Neku su vec to pokazali primjerom, npr Slovenija...hocemo li i kada cemo mi???? AKO BOG DA, ISKRENO SE NADAM U OVIM KVALIFIKACIJAMA, makar kroz taj prokleti baraz. Ako ne, zemlja se i dalje okrece...mislim da bi bilo vrijeme potraziti nekoga drugoga da pokusa ostvariti to iznenadjenje i uspjeh, a Papetu - LEGENDI NASOJ BOSANSKOJ I DIKI I PONOSU SVAKOG BOSANCA od srca zahvaliti i pozeljeti srecu...Simple (za normalne ljude)
Ja sam napisao da ce za odlazak na SP(ako se desi), biti najzasluzniji igraci, njihov individualni kvalitet, zelja za odlaskom na isto, i milion drugih stvari, pa tek onda selektor..a ti si onoga ko je to napisao nazvao idiotom nad idiotima.

Zasto je po tebi Safet Susic ponos svih Bosanaca?Mozda je i Hercegovaca?

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.