ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
"To što je štampa objavila nije tačno. Učestvovaću na tim turnirima, ukoliko se budem osećao dobro“retro je napisao/la:Ne igra sto posto.
„Moja namjera je da učestvujem na Indijan Velsu, ali samo ukoliko se budem osjećao dobro“ -Nadal
@formance
Ne bih rekao da je Houston har-tru sljaka. Bice da je neka brzha sljaka, ali ne i har tru. Har-tru je u Charleston-u.
Ono je bas bljutava podloga.
Ne bih rekao da je Houston har-tru sljaka. Bice da je neka brzha sljaka, ali ne i har tru. Har-tru je u Charleston-u.
Ono je bas bljutava podloga.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Ma bolje je da ne igra nikako, eventualno jedan od njih ako oporavak bude isao vise nego dobro.
Ovako se spremit MAXIMALNO za MC, Madrid, Rim, Barcelonu i na kraju za RG.Treba imati na umu da ce svi igrati drugacije protiv Rafe, sa vise samopouzdanja i mora prije RG-a na ovim mastersima vratit stvari kolko tolko u normalu.
Ovako se spremit MAXIMALNO za MC, Madrid, Rim, Barcelonu i na kraju za RG.Treba imati na umu da ce svi igrati drugacije protiv Rafe, sa vise samopouzdanja i mora prije RG-a na ovim mastersima vratit stvari kolko tolko u normalu.
Ne zna Seppi jel' doš'o ili je poš'o...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I Davydenko isto tako.
Razbijen Kolja, ali opet mislim da ga Berdych sutra moze vrlo lako dobiti.
Djokovic-Del Potro
Federer-Berdych
Razbijen Kolja, ali opet mislim da ga Berdych sutra moze vrlo lako dobiti.
Djokovic-Del Potro
Federer-Berdych
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Roger unistio Kolju, Karlo lagano popushio od Vasselina.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne pamtim kad je zadnji put odigrao dobar turnir, a jos manje kada je pobijedio nekog od boljih igraca.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Uvijek je on bio lik koji se oslanjao iskljucivo na servis,cim mu neko vrati loptu on se pogubi i u
cudu uglavnom pogrijesi
Sada kada vise ne servira tako dobro moze slobodno u mirovinu.
cudu uglavnom pogrijesi
Jasno je to za servis, ali covjek je tukao Rogera, Top 10 igrace, usao je u Top 15, drzao je mnogo servis rekorda... sve to je za respekt.
Sad ima 34 godine, nije to malo.
Sad ima 34 godine, nije to malo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Za divno čudo Karlović u Zagrebu na turniru uzeo nekog u rallyu, znači za ne povjerovat, ali servis mu oslabio, ipak godine su učinile svoje
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
To si gledao? ili citao?Oko Delpa? nisam upratio..nemoj me prepadati?adnan24 je napisao/la:Nisam siguran da Nadal ne igra IW i Miami...mislim da jos nije odlucio.
DelPotro se izgleda opet povrijedio
Max Allegri
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Juce sam gledao na SportKlubu izjavu Delpa ..muci ga malo stara povreda,al nista ozbiljno..tako kaze on.
Dimitri Tursunov"Još sam u meču dan ranije protiv Michaela Llodre (osmina finala), tokom drugog seta, osjetio bolove u bedrenom mišiću. Riječ je o staroj povredi koja me podosta smetala. Vidio sam da Berdych nije u sjanoj formi i pokušao sam parirati snažnim i preciznim udarcima. Očito mi nije pošlo za rukom", rekao je uz smijeh ruski veteran, nakon čega je uslijedilo logično pitanje; "A zašto niste jednostavno predali?"
"Organizatori su mi dali pozivnicu za ovaj turnir. Bilo me je sram odustati nakon što sam poslao zamolbu da mi daju "wild card"
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ja ne mogu da vjerujem. Jedino me Federer može ovako iznervirat'.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.