"To što je štampa objavila nije tačno. Učestvovaću na tim turnirima, ukoliko se budem osećao dobro“retro je napisao/la:Ne igra sto posto.
„Moja namjera je da učestvujem na Indijan Velsu, ali samo ukoliko se budem osjećao dobro“ -Nadal
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
"To što je štampa objavila nije tačno. Učestvovaću na tim turnirima, ukoliko se budem osećao dobro“retro je napisao/la:Ne igra sto posto.
To si gledao? ili citao?Oko Delpa? nisam upratio..nemoj me prepadati?adnan24 je napisao/la:Nisam siguran da Nadal ne igra IW i Miami...mislim da jos nije odlucio.
DelPotro se izgleda opet povrijedio
Dimitri Tursunov"Još sam u meču dan ranije protiv Michaela Llodre (osmina finala), tokom drugog seta, osjetio bolove u bedrenom mišiću. Riječ je o staroj povredi koja me podosta smetala. Vidio sam da Berdych nije u sjanoj formi i pokušao sam parirati snažnim i preciznim udarcima. Očito mi nije pošlo za rukom", rekao je uz smijeh ruski veteran, nakon čega je uslijedilo logično pitanje; "A zašto niste jednostavno predali?"
"Organizatori su mi dali pozivnicu za ovaj turnir. Bilo me je sram odustati nakon što sam poslao zamolbu da mi daju "wild card"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.