Anel Hadzic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Anel Hadzic
Al vidi likova od obrambenih do napadača, sve neki anonimusi ( po meni ) 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Jbt najjaču menadžersku agenciju ima Svraka
Mesi i Aguero u istoj
Zašto ss.ba nije pitao Bakovića zašto se Bičakčić nije našao na ovom spisku za dobijanje državljanstva
kad su već pričali oko Hadžića 

Zašto ss.ba nije pitao Bakovića zašto se Bičakčić nije našao na ovom spisku za dobijanje državljanstva

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
CashMan je napisao/la:Ja ne znam što se diže tolika frka oko Hadžića, hoće li dobiti poziv ili neČovjek je prosječan igrač u prosječnom austrijskom klubu , a jedino što će donijeti je veća širina u izboru igrača Sušiću. Sumnjam da je tolika klasa, inače bi već odavno bio u većem klubu.
Naravno da nije klasa ali igra na poziciji na kojoj smo deficitni i na kojoj se krpimo sa Zahirovicem. Kao sto su neki rekli barem ce nam dati sirinu u slucaju povreda, suspenzija ili u nedostatku forme stadardnih igraca.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Mnogo toga dobrog može se vidjeti na klipu ispod, može nam popraviti poziciju zadnjeg veznog.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Nakon Lazara Popovica vise ne vjerujem klipovima<3 LiMes <3 je napisao/la:Mnogo toga dobrog može se vidjeti na klipu ispod, može nam popraviti poziciju zadnjeg veznog.
[youtube][/youtube]
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
http://www.germania-sportagentur.com/pl ... idfielders" onclick="window.open(this.href);return false;
I jel iko shvatio poentu linka, ili sam samo stavljen na ignore...

Pravda za Papeta!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa ja sam pokusao pogoditi, rekao si mi da mogu jednom pokusat
eto ti par postova iznad 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Menadžer mu je Sead Sušić, samo ne kontam toliko potenciranje te činjenice.Kroz reprezentaciju je prodefilovalo mnogo lošijih i sumnjivijih igrača od Hadžića.Kad odigra utakmicu dvije onda se može o nečemu pričati.
DRUG NEBI TI PUNCA
Do sad smeto Sajo sad smeta Sejo nikad zadovoljni nemozemo biti
[youtube][/youtube]Dufresne je napisao/la:http://www.germania-sportagentur.com/pl ... idfielders
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Nije nikakvo potenciranje, samo konstatacija....bagrcavi je napisao/la:Menadžer mu je Sead Sušić, samo ne kontam toliko potenciranje te činjenice.Kroz reprezentaciju je prodefilovalo mnogo lošijih i sumnjivijih igrača od Hadžića.Kad odigra utakmicu dvije onda se može o nečemu pričati.

I neka Anela, ja sam siguran da ce njegov dolazak u reprezentaciju, biti pozitivan efekat... Ne ocekujem novog Rahimica, ali ocekujem da moze solidno igrati...

Pravda za Papeta!
Kako nije potenciranje, kad zadnjih par postova postavljaš tu menadžersku agenciju i neke smajlije.Opusti se jaro 
Ne znam ko je gori, ovi što napadaju Safeta bez razloga, ili ovi što mu ližu dupe i brane od svega

Ne znam ko je gori, ovi što napadaju Safeta bez razloga, ili ovi što mu ližu dupe i brane od svega

DRUG NEBI TI PUNCA
Opusten k'o Buda...bagrcavi je napisao/la:Kako nije potenciranje, kad zadnjih par postova postavljaš tu menadžersku agenciju i neke smajlije.Opusti se jaro

Hajd da ne trolamo ovo dalje...
Uglavnom, welcome Anel...

Pravda za Papeta!
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Kad kazete da dolazi iz prosjecne lige i ekipe, onda morate znati da je ta liga jaca od nase premier lige iz koje nam dolaze dva ili tri reprezentativca, zatim je bolja od hrvatske lige iz koje nam dolazi Vrsajevic, a iz koje nam je dolazio i trupko koji ni dan danas ne zasluzuje poziv u repku....itd. da ne nabrajam!
Pozdrav,
Pozdrav,
Pa sts ako mu je menadzer Sead,jel mu to imanjuje kvalitet?To su nasi ljudi i neka ih...Ako je Anel kvalitet u cemu je kvaka onda ?
nije neko mjerilo ali je vazan podatak da recimo kroz zadnjih dvije godine priprema i prijateljskih meceva hrvatski klubovi su puno vise puta dobili austrijske,iz ovog mjeseca hajduk redbulla,split wac-a i niko me nemoze ubjedit da je ovaj igrac ista bolji od svrake ili nekog drugog,austrijska liga je kar*** s obzirom kakvu drzavu imaju iza sebePasha_car_aga je napisao/la:Kad kazete da dolazi iz prosjecne lige i ekipe, onda morate znati da je ta liga jaca od nase premier lige iz koje nam dolaze dva ili tri reprezentativca, zatim je bolja od hrvatske lige iz koje nam dolazi Vrsajevic, a iz koje nam je dolazio i trupko koji ni dan danas ne zasluzuje poziv u repku....itd. da ne nabrajam!
Pozdrav,
Anel je ok igrac bolji od zahirovica tu negdje sa sesarom ...ako cemo iskreno ja bih ga drzao na klupi a sesara u prvu postavu zahirovica nebih ni pozivao ...sesar igra u jacoj ligi puno jacoj I igra dobro plus je sa repkom vec haman godinu dana tako da nebi bilo fer da se anel ubacuje odmah...I da besic je takodzer bolji od njeg a austrijska liga vam je u rangu 3ce lige njemacke ....najbolji igraci iz austrijske lige su prosjecni igraci u cvajti npr onaj iz herthe ,jantscher ja mislim da je ...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sto se tice djela u kojima se pozivaju igraci iz nase lige,ti i svi koji razmisljaju poput tebe trebaju znati da se igraci iz nase lige NAGRADJUJU pozivom za ono sto su uradili u datoj sezoni ,kao i da se na taj nacin pokusava pomoci nasim klubovima,tako sto ce porasti cijena datim igracima.Sigurno da oni nisu na nivou ostalih reprezentativaca,ali trebaju i moraju biti tu,da se zna da mogu dobrim radom i iz nase lige do repke!Pasha_car_aga je napisao/la:Kad kazete da dolazi iz prosjecne lige i ekipe, onda morate znati da je ta liga jaca od nase premier lige iz koje nam dolaze dva ili tri reprezentativca, zatim je bolja od hrvatske lige iz koje nam dolazi Vrsajevic, a iz koje nam je dolazio i trupko koji ni dan danas ne zasluzuje poziv u repku....itd. da ne nabrajam!
Pozdrav,
tako je,i trupko iz vremena hrvatske lige nam je bio vazniji nego neki igraci iz puno jacih liga,sad je grohnoNEZALAGANJE je napisao/la:Sto se tice djela u kojima se pozivaju igraci iz nase lige,ti i svi koji razmisljaju poput tebe trebaju znati da se igraci iz nase lige NAGRADJUJU pozivom za ono sto su uradili u datoj sezoni ,kao i da se na taj nacin pokusava pomoci nasim klubovima,tako sto ce porasti cijena datim igracima.Sigurno da oni nisu na nivou ostalih reprezentativaca,ali trebaju i moraju biti tu,da se zna da mogu dobrim radom i iz nase lige do repke!Pasha_car_aga je napisao/la:Kad kazete da dolazi iz prosjecne lige i ekipe, onda morate znati da je ta liga jaca od nase premier lige iz koje nam dolaze dva ili tri reprezentativca, zatim je bolja od hrvatske lige iz koje nam dolazi Vrsajevic, a iz koje nam je dolazio i trupko koji ni dan danas ne zasluzuje poziv u repku....itd. da ne nabrajam!
Pozdrav,
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 28 feb 2013, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, HariTz, IgmanskiVukovi i 12 gostiju.