Anel Hadzic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Papastathopoulos
Kontakt:

Re: Anel Hadzic

Post Postao/la Papastathopoulos » 28 feb 2013, 16:09

Otkrica godine u evropi ? :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 feb 2013, 16:17

Al vidi likova od obrambenih do napadača, sve neki anonimusi ( po meni ) :D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 feb 2013, 16:20

Jbt najjaču menadžersku agenciju ima Svraka :lol: :lol: Mesi i Aguero u istoj :lol:

Zašto ss.ba nije pitao Bakovića zašto se Bičakčić nije našao na ovom spisku za dobijanje državljanstva :?: kad su već pričali oko Hadžića :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 28 feb 2013, 16:37

CashMan je napisao/la:Ja ne znam što se diže tolika frka oko Hadžića, hoće li dobiti poziv ili ne :? Čovjek je prosječan igrač u prosječnom austrijskom klubu , a jedino što će donijeti je veća širina u izboru igrača Sušiću. Sumnjam da je tolika klasa, inače bi već odavno bio u većem klubu.

Naravno da nije klasa ali igra na poziciji na kojoj smo deficitni i na kojoj se krpimo sa Zahirovicem. Kao sto su neki rekli barem ce nam dati sirinu u slucaju povreda, suspenzija ili u nedostatku forme stadardnih igraca.

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 28 feb 2013, 16:38

Mnogo toga dobrog može se vidjeti na klipu ispod, može nam popraviti poziciju zadnjeg veznog.
[youtube][/youtube]
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 28 feb 2013, 16:48

<3 LiMes <3 je napisao/la:Mnogo toga dobrog može se vidjeti na klipu ispod, može nam popraviti poziciju zadnjeg veznog.
[youtube][/youtube]
Nakon Lazara Popovica vise ne vjerujem klipovima
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 28 feb 2013, 18:32

http://www.germania-sportagentur.com/pl ... idfielders" onclick="window.open(this.href);return false;

I jel iko shvatio poentu linka, ili sam samo stavljen na ignore... :lol:
Pravda za Papeta!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 28 feb 2013, 18:35

Pa ja sam pokusao pogoditi, rekao si mi da mogu jednom pokusat :D eto ti par postova iznad :D
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 feb 2013, 18:38

Menadžer mu je Sead Sušić, samo ne kontam toliko potenciranje te činjenice.Kroz reprezentaciju je prodefilovalo mnogo lošijih i sumnjivijih igrača od Hadžića.Kad odigra utakmicu dvije onda se može o nečemu pričati.
DRUG NEBI TI PUNCA

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 28 feb 2013, 18:38

Do sad smeto Sajo sad smeta Sejo nikad zadovoljni nemozemo biti

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 28 feb 2013, 18:40

Dufresne je napisao/la:http://www.germania-sportagentur.com/pl ... idfielders

I jel iko shvatio poentu linka, ili sam samo stavljen na ignore... :lol:
[youtube][/youtube]
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 28 feb 2013, 18:55

bagrcavi je napisao/la:Menadžer mu je Sead Sušić, samo ne kontam toliko potenciranje te činjenice.Kroz reprezentaciju je prodefilovalo mnogo lošijih i sumnjivijih igrača od Hadžića.Kad odigra utakmicu dvije onda se može o nečemu pričati.
Nije nikakvo potenciranje, samo konstatacija.... :D
I neka Anela, ja sam siguran da ce njegov dolazak u reprezentaciju, biti pozitivan efekat... Ne ocekujem novog Rahimica, ali ocekujem da moze solidno igrati... ;)
Pravda za Papeta!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 feb 2013, 18:58

Kako nije potenciranje, kad zadnjih par postova postavljaš tu menadžersku agenciju i neke smajlije.Opusti se jaro ;)
Ne znam ko je gori, ovi što napadaju Safeta bez razloga, ili ovi što mu ližu dupe i brane od svega :?
DRUG NEBI TI PUNCA

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 28 feb 2013, 19:02

bagrcavi je napisao/la:Kako nije potenciranje, kad zadnjih par postova postavljaš tu menadžersku agenciju i neke smajlije.Opusti se jaro ;)
Ne znam ko je gori, ovi što napadaju Safeta bez razloga, ili ovi što mu ližu dupe i brane od svega :?
Opusten k'o Buda... :lol: Nigdje, ja nisam spomenuo Papeta, a ne da sam ga pljuvao... :D

Hajd da ne trolamo ovo dalje...

Uglavnom, welcome Anel... ;)
Pravda za Papeta!

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 28 feb 2013, 19:12

Kad kazete da dolazi iz prosjecne lige i ekipe, onda morate znati da je ta liga jaca od nase premier lige iz koje nam dolaze dva ili tri reprezentativca, zatim je bolja od hrvatske lige iz koje nam dolazi Vrsajevic, a iz koje nam je dolazio i trupko koji ni dan danas ne zasluzuje poziv u repku....itd. da ne nabrajam!

Pozdrav,

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 28 feb 2013, 19:39

Pa sts ako mu je menadzer Sead,jel mu to imanjuje kvalitet?To su nasi ljudi i neka ih...Ako je Anel kvalitet u cemu je kvaka onda ?

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 28 feb 2013, 19:51

Pasha_car_aga je napisao/la:Kad kazete da dolazi iz prosjecne lige i ekipe, onda morate znati da je ta liga jaca od nase premier lige iz koje nam dolaze dva ili tri reprezentativca, zatim je bolja od hrvatske lige iz koje nam dolazi Vrsajevic, a iz koje nam je dolazio i trupko koji ni dan danas ne zasluzuje poziv u repku....itd. da ne nabrajam!

Pozdrav,
nije neko mjerilo ali je vazan podatak da recimo kroz zadnjih dvije godine priprema i prijateljskih meceva hrvatski klubovi su puno vise puta dobili austrijske,iz ovog mjeseca hajduk redbulla,split wac-a i niko me nemoze ubjedit da je ovaj igrac ista bolji od svrake ili nekog drugog,austrijska liga je kar*** s obzirom kakvu drzavu imaju iza sebe

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 28 feb 2013, 19:59

Anel je ok igrac bolji od zahirovica tu negdje sa sesarom ...ako cemo iskreno ja bih ga drzao na klupi a sesara u prvu postavu zahirovica nebih ni pozivao ...sesar igra u jacoj ligi puno jacoj I igra dobro plus je sa repkom vec haman godinu dana tako da nebi bilo fer da se anel ubacuje odmah...I da besic je takodzer bolji od njeg a austrijska liga vam je u rangu 3ce lige njemacke ....najbolji igraci iz austrijske lige su prosjecni igraci u cvajti npr onaj iz herthe ,jantscher ja mislim da je ...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 28 feb 2013, 20:04

Pasha_car_aga je napisao/la:Kad kazete da dolazi iz prosjecne lige i ekipe, onda morate znati da je ta liga jaca od nase premier lige iz koje nam dolaze dva ili tri reprezentativca, zatim je bolja od hrvatske lige iz koje nam dolazi Vrsajevic, a iz koje nam je dolazio i trupko koji ni dan danas ne zasluzuje poziv u repku....itd. da ne nabrajam!

Pozdrav,
Sto se tice djela u kojima se pozivaju igraci iz nase lige,ti i svi koji razmisljaju poput tebe trebaju znati da se igraci iz nase lige NAGRADJUJU pozivom za ono sto su uradili u datoj sezoni ,kao i da se na taj nacin pokusava pomoci nasim klubovima,tako sto ce porasti cijena datim igracima.Sigurno da oni nisu na nivou ostalih reprezentativaca,ali trebaju i moraju biti tu,da se zna da mogu dobrim radom i iz nase lige do repke!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 28 feb 2013, 20:13

NEZALAGANJE je napisao/la:

Pozdrav,
Sto se tice djela u kojima se pozivaju igraci iz nase lige,ti i svi koji razmisljaju poput tebe trebaju znati da se igraci iz nase lige NAGRADJUJU pozivom za ono sto su uradili u datoj sezoni ,kao i da se na taj nacin pokusava pomoci nasim klubovima,tako sto ce porasti cijena datim igracima.Sigurno da oni nisu na nivou ostalih reprezentativaca,ali trebaju i moraju biti tu,da se zna da mogu dobrim radom i iz nase lige do repke!
tako je,i trupko iz vremena hrvatske lige nam je bio vazniji nego neki igraci iz puno jacih liga,sad je grohno
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 28 feb 2013, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.