sta reci i koju posluku porati?
sta reci za hejnkesa, svajna i co?
istina da je hejnkes u prve 2 godine zas.ro sto se moglo zas.rati i samo ga je prijateljstvo sa ulinatorom ostavilo na klupi. da je na klupi baye sjedio bilo koji drugi trener, qrac bi uso u trecu sezonu, pa tamam se radilo o fergusonu ili murinju. ali, triba bit reala (ta nismo harishp
sta gvardiola mere popraviti? nista. jedino mozda da usavrsi tu zavrsnicu tj. da bayo loma vise pocne koristit one silne sanse koje kreira.
sexstajger
ja sam ga bio otpiso. jednostavno, nisam mogo vjerovat da se igrac nj. godina moze vratit i pruzati partije kakve je pruzao pod haalom. cak sam vjerovo da on ustvari nema kvaliteta tj. da je haalov sistem zasluzan za partije koje je pruzao. kad ono medjutim.
ostali su bili dobri. dante
e, sad se moram tivra na ono sto me je rastuzilo.
drugovi bez drugarica,
merel me neko utjesit i rec da na svijetu postoji mladi igrac koji bi mogo dostici riberijev nivo?
ev, stresem se kad se sjetim da ce on jednog dana zavrsit karijeru.
svaka cast robenu, svaka cast muliji, al nije to eto.
cak ni igracina roben nemre 1:1 zamijeniti grande riberija.odvlacenje protivnickih igraca i njihovo valjanje kao da se radi o chunjevima, kreiranje sansi iako ga non-stop udaraju, ideja kad ostalima ne ide, nemogucnost da ga se ustopa svih 90 min, lahkoca postizanja golova... nije sala kad se sas.eru grande murinjo i njegovi ´kraljevski´, pa na momente cetverica idu da zatvore velikog maga.
drugari, za mene je riberi najkorisniji igrac na svijetu.
da igra pravu poziciju (polutka) i da loma vise zabija, qrac bi mesituljak iz godine u godinu uzimao one silne nagrade. nenam, jedino da domuzarima maznemo gocinja... al i on je ´samo´ 70% riberija.