FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

secer
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la secer » 28 feb 2013, 19:29

geronimo je napisao/la:Opet šećo i Das verflixte 3. Jahr
pa majke mu ga zabijem, nije valjda da mislis da sam glup?
kad govorim o godinama, mislim na fudbalske godine iliti sezone.
geronimo je napisao/la:Inače, što se tiče realizacije i tu malko griješiš. Ona je vidno popravljena.
pa sam si odgovorio na ovo:
geronimo je napisao/la:nije Weidi branio neke neodbranjive, više je to bilo dobro postavljanje ili lošija preciznost igrača Bayerna.
imamo perfektnu odbranu kojoj trenutno nema ravne, ili :?
e, jos da napad koji je trenutno odlican podignemo za stepenicu vise, bio bi to bayern unschlagbar. :twisted:
Saurman je napisao/la:trenutno ne vidim igrača koji bi ga mogao naslijediti.
+1 :cry:
effe_sa je napisao/la:Impresivno je to što smo mi prije bez Riberyja mogli većinom sitniju buraniju dobit, a sada možemo i top timove.
dafak :twisted:
domuz niti je bio niti ce biti top ekipa.
poklopile im se neke stvari + 365554323 vagona srece = ono sto su uradili u prosloj sezoni.
:mrgreen:
cekaj, da se domuz nije merebit zasitio :lol: jah, toliko su se zasitili da pustaju da ih jedan hamburger razbuca ko kakve amatere.
ps.
omere, jel to fotosop?
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 28 feb 2013, 20:06

secer je napisao/la:merel me neko utjesit i rec da na svijetu postoji mladi igrac koji bi mogo dostici riberijev nivo? :cry: :cry: :cry:
Saurman je napisao/la:Teško je naći zamjenu za Riberya, ja trenutno ne vidim igrača koji bi ga mogao naslijediti. :(
Po meni momci, ima jedan igrač koji je strašno sličan Riberyu: IKER MUNIAIN.

Momak ima prgavost, brzinu, tehniku, znanje, dribling i karakterno je sličan Fronku. Njegov prirodni nasljednik. Kada gledam njega, kao da gledam Riberya.

Da se mene pita, her mit ihm istog trenutka. A momak je samo 1992. godište. Das Problem: ugovor do 2015. godine i odštetna klauzula ( 40 milijuna, ako sam dobro zapamtio ).

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 feb 2013, 20:07

secer je napisao/la: omere, jel to fotosop?
Slika kruzi po drustvenoj mrezi ali bez nekih konkretnih objasnjenja, tako da je photoshop vrlo moguc.

Spominjete zamjenu za Riberya a ni sami ne znate u klubu imamo dragulja ili dragulje koji ce njega naslijediti. :mrgreen:
Birajte izmedju Shaqirija i Hojbjerga. :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

efedroni
Kontakt:

Post Postao/la efedroni » 28 feb 2013, 20:31

Omere, Omere... :)

nstrumenti dokazali: Ribery najbolji igrač svijeta!

Vrijedi pročitati!

Prema 'Opta - sport' sustavu mjerenja, 29-godišnji Francuz uvjerljivo nadmašuje Lionela Messija, Cristiana Ronalda, Kaku, Lamparda, Gerrarda, Van Der Vaarta i Ronaldinha, sve mahom razvikanije igrače od njega.

Nema sumnje da je najbolji Bayernov igrač Franck Ribery sjajan igrač, krilo, paker. Neki čak idu toliko daleko da ga stavljaju u istu rečenicu s njegovim kraljevstvom Zinedineom Zidaneom.
Prema istraživanjima od početka sezone i praćenju igara osam velikih svjetskih zvijezda Chelseaja, Milana, Liverpoola, Barcelone, Manchester Uniteda i Real Madrida, statistika je pokazala neke frapantne podatke.
Ribery po utakmici ima preko 100 dodira s loptom! 102 u prosjeku, Messi skoro upola manje 53, Lampard 59, Gerrard 39, Kaka 34, C. Ronaldo 63, Ronaldinho 48, Van der Vaart 64.
Sam sebi priredi čak 46 posto prilika, Messi 23 posto, Ronaldo 25 posto, Kaka samo 13 posto. I onda podatak koji je zaista raritet – čak 77 posto Riberyevih udaraca završi untar okvira gola. U tom segmentu su mu najbliži C. Ronaldo sa 63 posto, Lampard sa 59 posto i Messi sa 53 posto.
Bayernova zvijezda može se hvaliti i onom 'jedino me faulom mogu zaustaviti' jer je i najviše faulirana od ostalih velikana. Gotovo pet puta u prosjeku po utakmici fauliraju Riberya, iza njega su Messi sa prosjekom od 3,6 faula po utakmici i C. Ronaldo sa ravno tri faula po utakmici.
Metropole

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 28 feb 2013, 20:48

Stefan Effenberg je napisao/la:Po meni momci, ima jedan igrač koji je strašno sličan Riberyu: IKER MUNIAIN.
et, bas sam se bio nacero i odgledo sam par puta atletiko, bas zbog muniaina.
u jednoj tekmi je stvarno briljiro i to u toj mjeri da sam pomislio da se radi o novom riberiju.
ali, isto tako moram rec da je u ostalim utakmicama bio prosjek tj. nije pravio razliku.
misljenja sam da je goce daleko kvalitetniji.
Omerbavarac je napisao/la:Slika kruzi po drustvenoj mrezi ali bez nekih konkretnih objasnjenja, tako da je photoshop vrlo moguc.
dakle, niko nije siguran. licno ne vjerujem da su mu ovi iz uprave dozvolili da setka po stadionu i syebaye koncentraciju.
efedroni je napisao/la:Omere, Omere... :)

Vrijedi pročitati!

Prema 'Opta - sport' sustavu mjerenja, 29-godišnji Francuz uvjerljivo nadmašuje Lionela Messija, Cristiana Ronalda, Kaku, Lamparda, Gerrarda, Van Der Vaarta i Ronaldinha, sve mahom razvikanije igrače od njega.

Nema sumnje da je najbolji Bayernov igrač Franck Ribery sjajan igrač, krilo, paker. Neki čak idu toliko daleko da ga stavljaju u istu rečenicu s njegovim kraljevstvom Zinedineom Zidaneom.
Prema istraživanjima od početka sezone i praćenju igara osam velikih svjetskih zvijezda Chelseaja, Milana, Liverpoola, Barcelone, Manchester Uniteda i Real Madrida, statistika je pokazala neke frapantne podatke.
Ribery po utakmici ima preko 100 dodira s loptom! 102 u prosjeku, Messi skoro upola manje 53, Lampard 59, Gerrard 39, Kaka 34, C. Ronaldo 63, Ronaldinho 48, Van der Vaart 64.
Sam sebi priredi čak 46 posto prilika, Messi 23 posto, Ronaldo 25 posto, Kaka samo 13 posto. I onda podatak koji je zaista raritet – čak 77 posto Riberyevih udaraca završi untar okvira gola. U tom segmentu su mu najbliži C. Ronaldo sa 63 posto, Lampard sa 59 posto i Messi sa 53 posto.
Bayernova zvijezda može se hvaliti i onom 'jedino me faulom mogu zaustaviti' jer je i najviše faulirana od ostalih velikana. Gotovo pet puta u prosjeku po utakmici fauliraju Riberya, iza njega su Messi sa prosjekom od 3,6 faula po utakmici i C. Ronaldo sa ravno tri faula po utakmici.
iako mrzim citiranje dugackih tekstova, ovaj se jednostavno mora citirat. 8-)
sto se tice ovih podataka, amidza i bez njih zna da je riberi king, al nek si ih postavio, barem zbog ovih nevjernih toma.

riberi, heil dem kaiser :!:

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 28 feb 2013, 20:54

efedroni je napisao/la:Omere, Omere... :)

Vrijedi pročitati!

Koliko ima ovom textu ? :mrgreen:

Mislim da je svima jasno kako je Iniesta najbolji igrac na svijetu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 28 feb 2013, 21:04

M4kaveli je napisao/la:Mislim da je svima jasno kako je Iniesta najbolji igrac na svijetu.
buuuuahahahahahhaaaaaaaa
iniesta je za klasu ili dvije slabiji od riberija.
spanija vs. francuska, barca vs. real, bayern vs. real - tekme u kojima su direktno igrali jedan protiv drugog, ili su igrali protiv istog protivnika. pogledaj te utakmice, pogledaj ko je sta radio i sve ce ti se samo kazati.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 28 feb 2013, 21:05

Saće Omer doći i reći da je ovo staro i da je već bajata 'vijest'. :lol:
Stefan Effenberg je napisao/la: Po meni momci, ima jedan igrač koji je strašno sličan Riberyu: IKER MUNIAIN.
Pa imamo ga već. Doduše, on je na pozajmici. :D

slika

i kad je bio mlađi. :mrgreen:

slika
Vom Jäger zum Gejagten

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 28 feb 2013, 21:10

secer je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:Mislim da je svima jasno kako je Iniesta najbolji igrac na svijetu.
buuuuahahahahahhaaaaaaaa
iniesta je za klasu ili dvije slabiji od riberija.
spanija vs. francuska, barca vs. real, bayern vs. real - tekme u kojima su direktno igrali jedan protiv drugog, ili su igrali protiv istog protivnika. pogledaj te utakmice, pogledaj ko je sta radio i sve ce ti se samo kazati.
Pa valjda je obrnuto seceru. :mrgreen:

Uglavnom ove sezone zasjenio i velikog Messija.

Sad se pitam da li si ga ikako gledao ? :?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 28 feb 2013, 21:16

secer je napisao/la: pa majke mu ga zabijem, nije valjda da mislis da sam glup?
kad govorim o godinama, mislim na fudbalske godine iliti sezone.
Daleko bilo. 8-)
Jopet mi nijesi jasan. Jupko će u junu napuniti dvi godine rada u Bavarskoj. :(
Kakve tri fudbalske godine iliti sezone? :?
Da nisam ja glup. :mrgreen:
secer je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Inače, što se tiče realizacije i tu malko griješiš. Ona je vidno popravljena.
pa sam si odgovorio na ovo:
geronimo je napisao/la:nije Weidi branio neke neodbranjive, više je to bilo dobro postavljanje ili lošija preciznost igrača Bayerna.
Meni bi mrsko da istaknem "da je to bio slučaj sve do sinočnje utakmice" i ti se namah upecao na to. :D
I Saša Matić (harishp, prozbori koju i ovdje. neće suleta niko maketi sa klupe :lol: ) je to primjetio.
Govorim o ovogodišnjim utakmicama (arsići, kujraci, firtaneri, tuhelići, švabići... :lol: ).
Vom Jäger zum Gejagten

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 28 feb 2013, 21:19

Saurman je napisao/la:[youtube][/youtube] 8-)

jebote ovaj video...dzaba sam gled'o 14 minuta i sjeb'o se ponovo.
pa jebote ovo je bio nas trofej,NAS !
izbacili smo Real iz polufinala,Real koji je harao Primerom i obarao sve rekorde redom.

Pa ako nista,zasluzili smo ga zbog onog finala u Madridu...kad se samo sjetim kako smo prosli grupu te sezone...
Bordeaux,Juventus,Maccabi i mi...u predzadnjoj utakmici mi gostujemo Haifi,a treba nam i pobjeda Bordeauxa kod kuce nad Juventusom i Olic ga zabije Haifi i 1:0 pobijedimo.
I onda Juventus u gostima dobijemo 4:1.Pa ona Fiorentina,ManUtd,Lyon...i **** Inter.Koliko ih mrzim zbog tog finala...

I razjebemo Chelsea u finalu i nista...PU!
#miasanmia

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 28 feb 2013, 21:20

efedroni je napisao/la: Prema 'Opta - sport' sustavu mjerenja, 29-godišnji Francuz
clanak je iz vremena kada je Bilal imao 25 godina..
Bas me zanima ko zapravo ovo podmece na facebooku..
I ta slika, ako uopste i jeste Guardiola na njoj, onda to moze biti samo sa utakmice Bayern vs Barcelona iz sezone 2008/09 koju je on i odgledao sa tribina.

I nema sanse da je Iniesta bolji od Riberya. :lol:

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 28 feb 2013, 21:26

geronimo je napisao/la:
secer je napisao/la: pa majke mu ga zabijem, nije valjda da mislis da sam glup?
Da nisam ja glup. :mrgreen:
Kad vas dvojicu citam pomislim da nisam mozda ja. :mrgreen:
#divovi

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 feb 2013, 21:42

schweinsteiger je napisao/la:
Saurman je napisao/la:[youtube][/youtube] 8-)

jebote ovaj video...dzaba sam gled'o 14 minuta i sjeb'o se ponovo.
pa jebote ovo je bio nas trofej,NAS !
izbacili smo Real iz polufinala,Real koji je harao Primerom i obarao sve rekorde redom.

Pa ako nista,zasluzili smo ga zbog onog finala u Madridu...kad se samo sjetim kako smo prosli grupu te sezone...
Bordeaux,Juventus,Maccabi i mi...u predzadnjoj utakmici mi gostujemo Haifi,a treba nam i pobjeda Bordeauxa kod kuce nad Juventusom i Olic ga zabije Haifi i 1:0 pobijedimo.
I onda Juventus u gostima dobijemo 4:1.Pa ona Fiorentina,ManUtd,Lyon...i **** Inter.Koliko ih mrzim zbog tog finala...

I razjebemo Chelsea u finalu i nista...PU!

Znam znam tužan video, jbg život je pun uspona i padova a ove sezone je došlo sve na naplatu. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 28 feb 2013, 21:50

U utakmici protiv Arsenala, Mandzukic je usao u gol i prije nego li je lopta koju je uputio :D
a sinoc je Muller podigao ruke i proslavio gol prije nego je Arjen uputio udarac :lol:

slika

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 28 feb 2013, 21:52

Ljudi ovogodisnju LP uzimamo zdravo za gotovo kao da nas samo visa sila moze zaustaviti :mrgreen: Mada moze se desiti da polomimo zube vec u cetvrtfinalu i da onda pljujemo po svojima............. Neko rece "treba gledati od utakmice do otakmice" ;) ;). Jesmo veliki favoriti ali trebamo se malo "spustiti" da nebi ovo nase favoriziranje preraslo u famoznu "Hegemoniju" :roll:
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 28 feb 2013, 21:52

geronimo je napisao/la: Jupko će u junu napuniti dvi godine rada u Bavarskoj.
dabome. ti govoris o kalendarskoj godini koja pocinje u dzanuaru, dok ja govorim o fudbalskoj koja pocinje u augustosu. jasnije?
geronimo je napisao/la:Da nisam ja glup.
samo kad se gleda izdaleka :mrgreen:
geronimo je napisao/la:Meni bi mrsko da istaknem "da je to bio slučaj sve do sinočnje utakmice" i ti se namah upecao na to.
I Saša Matić (harishp, prozbori koju i ovdje. neće suleta niko maketi sa klupe ) je to primjetio.
Govorim o ovogodišnjim utakmicama (arsići, kujraci, firtaneri, tuhelići, švabići... ).
ma, sve je to ok, samo sto nasa navala ima jos lufta nach oben. odbrana je recimo perfektna i nema mjesta za napredak.
M4kaveli je napisao/la:Uglavnom ove sezone zasjenio i velikog Messija.
gledo sam ga u tekmama kontra milana i reala i mogu ti rec da se niko ne treba plaho truditi da dostigne level na kojem je trenutno mesi. dzemo smjecanin je za nj. maradona.
moustapha je napisao/la:Kad vas dvojicu citam pomislim da nisam mozda ja.
:lol:
ta znas, kakav je vakat nije cudo da danas jesi ono sto jucer bio nijesi. :)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 28 feb 2013, 21:57

Izdrž'o sam do pola videa i onda odustao.
Primjetih fenomenalnog njemačkog komentatora kojeg (kao znalca) nema na daleko.

slika
@mustafa, ne čudi me. :D
Vom Jäger zum Gejagten

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 feb 2013, 21:58

slika

Dole ruke her Klopp nije ovo za tebe. :lol:

slika

Dominacija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 28 feb 2013, 22:01

geronimo je napisao/la:Izdrž'o sam do pola videa i onda odustao.
Primjetih fenomenalnog njemačkog komentatora kojeg (kao znalca) nema na daleko.

slika
@mustafa, ne čudi me. :D
je l´ se meni cini ili ovaj rajf stvarno mrzi bayern?
imam osjecaj da navija za sve bayernove protivnike.

meni je najdrazi fric fon tun und taksis.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []