FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kakvi su supci ovi prevoznici, satro nece da voze, a ponudis im par markica vise po osobi pristaju

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Logicno da je slaba komunikacija izmedju navijaca i policije, kada isti prosipaju svoje brutalnosti i kada se najavi gostovanje, od kasnjenja na utakmice pa nadalje...I onda je normalno da im se niko ne obraca jer oni nisu zastita vec ljudi koji maltretiraju one koji im prijave da idu na gostovanje.
Nema potrebe za raspravom,moj post se odnosio na sve grupe,svi dobro znamo da u svim grupama ima likova kojima najveci navijacki dozivljaj kamenovat kombi,auto itd.Rezultat toga i jest ovo sto sad imamo,da sve i jedna grupa ima problem sa prevoznicima,sto je i logicno.Nego dal je neko bio na ovom zadnjem treningu Sarajeva kakva ekipa bi sutra trebala istrcati,ako izadjemo u formaciji 4-4-2 bojim se da ce to biti preofanzivno i da cemo ostaviti puno prostora brzim igracima Celika za kontre?
4-4-1-1 je formacija za sutra, samo se ne zna hoce li iza Hadzica igrati Melunovic ili neko drugi, mada je ovaj najblizi da pocne utakmicu 
Formalno cemo znaci igrati sa dva spica, al to na terenu nece biti ni priblizno toliko napadacki jer ce ovaj imati vise ulogu u vezi nego u napadu.
Formalno cemo znaci igrati sa dva spica, al to na terenu nece biti ni priblizno toliko napadacki jer ce ovaj imati vise ulogu u vezi nego u napadu.
- Evolution87
- Kontakt:
Nacina je hiljadu, a jedan je cilj!
Nadam se da ste se snasli za prevoz, a zeljeznicama se najebem malo mame
SUTRA PO 3 BOBE!
Nadam se da ste se snasli za prevoz, a zeljeznicama se najebem malo mame
SUTRA PO 3 BOBE!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Usput nasi su veceras imali organizovanu veceru u jednom restoranu. Sa igracima je bila i kompletna uprava i moram istaci da je atmosfera bila jako pozitivna i da su nasi svjesni sta im znaci sutrasnja utakmica 
Mislim da mi sutra moramo bar tricu zabiti da pobjedimo
neznam kolko ce to dobro izgledati pozadi bez Amera i sa samo jednim zadnjim veznim,mislim da cemo imati dosta problema pozadi,moliti moga da Dejo sutra ima svoj dan,zato i kazem bez tri gola mislim da nam nema tri boda jel tesko da cemo odbraniti mrezu tek tako,mislim da ce se osjetiti izostanci al daj boze da se ujedem za jezik
Netreba nista suditi na osnovu sutrasnje utakmice, mislim da netreba da gledamo odma na 30 kolo nakon sutrasnje utakmice ma koji god rezultat bio,ja cu se suzdrzati komentara za dalje,prije svega jel mislim da treba jos tu stvari da se slozi...vjerovatno je i kasno sad da se slaze,ali mislim da treba davati neku jasniju sliku nakon 3-4 kola drugog dijela,opcenito sam zadovoljan mnogim stvarima,ali kazem nakon sutrasnje utakmice ni previse hvaliti a ni previse kritikovati bar ja licno necu...a momcima mnogo srece sutra
Netreba nista suditi na osnovu sutrasnje utakmice, mislim da netreba da gledamo odma na 30 kolo nakon sutrasnje utakmice ma koji god rezultat bio,ja cu se suzdrzati komentara za dalje,prije svega jel mislim da treba jos tu stvari da se slozi...vjerovatno je i kasno sad da se slaze,ali mislim da treba davati neku jasniju sliku nakon 3-4 kola drugog dijela,opcenito sam zadovoljan mnogim stvarima,ali kazem nakon sutrasnje utakmice ni previse hvaliti a ni previse kritikovati bar ja licno necu...a momcima mnogo srece sutra
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jedan zadnji vezni ? Ne mislis valjda ca cemo igrati samo sa Dzakmicem dole, bit ce i Sunjevaric sa njim sasvim sigurno ... Ja ipak mislim da je nama sutrasnja utakmica sve ako je dobijemo imamo sve na dlanu ako izgubimo pisi propala sezona jer ako nas plavi odu jos koji bod nema nas nigdje.
Kolko znam da Radan nije spreman za sutra
ili ako ga nisu zastekali i krili od javnosti da se oporavio pa da to bude Jovicevo iznenadjenje za sutra
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vidis o tome nisam razmisljao, tacnije zaboravio sam da je imao povredu, tako da je moguce da igramo sa samo jednim defanzivnim igracem, mada ce se tu vjerovatno u sredini naci mjesta i za Osmanagica koji je istina ofanzivnije ali moze zatvoriti sve pozicije u vezi ...miky_hz je napisao/la:Kolko znam da Radan nije spreman za sutraili ako ga nisu zastekali i krili od javnosti da se oporavio pa da to bude Jovicevo iznenadjenje za sutra
Kako bi nam Vucina sutra legao sa Hametom, definitvno smo se njega rano odrekli
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
U svakom slucaju po imenima ce igrati dosta ofanzivna ekipa za jedno gostovanje kakva je Zenica,pa sad vidjecemo kako ce to sutra zavrsiti,nadamo se najboljem dugo se nismo vracali sa osmjehom iz tog grada 
Nesto niste previse optimisticni pred ovo gostovanje.Kakvi ste bili poslije ovih pojacanja,pripremnih tekmi mislio sam da ce te pisati da ce te sve razvaliti...
Ali ste se skupili...
Opusteno ba..ako izgubite..gubite i titulu ..
Ali ste se skupili...
Opusteno ba..ako izgubite..gubite i titulu ..
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Pitari, jeste li sutra na BHT-u ili na Areni? Hvala
- Sarajlijc@
- Kontakt:
BHTDzoleZeljo je napisao/la:Pitari, jeste li sutra na BHT-u ili na Areni? Hvala
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
BHT 14:00hDzoleZeljo je napisao/la:Pitari, jeste li sutra na BHT-u ili na Areni? Hvala
Trebao si Doni poslati pm, ona sve zna o nama.....DzoleZeljo je napisao/la:Pitari, jeste li sutra na BHT-u ili na Areni? Hvala
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Ma ja malo da vas opustim.Tema vam je u grcu,izgledate mi ispredano.Isto kao da znate ako izgubite da slijede ostavke za koje kole.MrWhite je napisao/la:Trebao si Doni poslati pm, ona sve zna o nama.....DzoleZeljo je napisao/la:Pitari, jeste li sutra na BHT-u ili na Areni? Hvala
A iskreno ja to nema bih volio.Morate se nadati u pobjedu..
Posto se ne moze kupiti tekma kao u Prijedoru i posto Osim tesko moze obezbjediti i ove godine licencu,fino sad zapnite.
Moja prognoza 3:1. SRETNO
All hail the dona, da tebe nema ova tema bi bila ukinuta....Dona je napisao/la:
Ma ja malo da vas opustim.Tema vam je u grcu,izgledate mi ispredano.Isto kao da znate ako izgubite da slijede ostavke za koje kole.
A iskreno ja to nema bih volio.Morate se nadati u pobjedu..
Posto se ne moze kupiti tekma kao u Prijedoru i posto Osim tesko moze obezbjediti i ove godine licencu,fino sad zapnite.
Moja prognoza 3:1. SRETNO
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Mogao je neko ko ne ide u Zenicu snimiti tekmu i nekad poslije okačiti na nett.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo, teamnorth1989 i 14 gostiju.