Nadam se da ste se snasli za prevoz, a zeljeznicama se najebem malo mame
SUTRA PO 3 BOBE!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Vidis o tome nisam razmisljao, tacnije zaboravio sam da je imao povredu, tako da je moguce da igramo sa samo jednim defanzivnim igracem, mada ce se tu vjerovatno u sredini naci mjesta i za Osmanagica koji je istina ofanzivnije ali moze zatvoriti sve pozicije u vezi ...miky_hz je napisao/la:Kolko znam da Radan nije spreman za sutraili ako ga nisu zastekali i krili od javnosti da se oporavio pa da to bude Jovicevo iznenadjenje za sutra
BHTDzoleZeljo je napisao/la:Pitari, jeste li sutra na BHT-u ili na Areni? Hvala
BHT 14:00hDzoleZeljo je napisao/la:Pitari, jeste li sutra na BHT-u ili na Areni? Hvala
Trebao si Doni poslati pm, ona sve zna o nama.....DzoleZeljo je napisao/la:Pitari, jeste li sutra na BHT-u ili na Areni? Hvala
Ma ja malo da vas opustim.Tema vam je u grcu,izgledate mi ispredano.Isto kao da znate ako izgubite da slijede ostavke za koje kole.MrWhite je napisao/la:Trebao si Doni poslati pm, ona sve zna o nama.....DzoleZeljo je napisao/la:Pitari, jeste li sutra na BHT-u ili na Areni? Hvala
All hail the dona, da tebe nema ova tema bi bila ukinuta....Dona je napisao/la:
Ma ja malo da vas opustim.Tema vam je u grcu,izgledate mi ispredano.Isto kao da znate ako izgubite da slijede ostavke za koje kole.
A iskreno ja to nema bih volio.Morate se nadati u pobjedu..
Posto se ne moze kupiti tekma kao u Prijedoru i posto Osim tesko moze obezbjediti i ove godine licencu,fino sad zapnite.
Moja prognoza 3:1. SRETNO
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 22 gosta.