Joj jeste i maloumni.
Ali ipak ne vjerujem da je trebao biti penal.
Slicna situacija kada je Cristiano u utorak dobio penal.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Boli te ****, imali ste posjed.M4kaveli je napisao/la:To je uslikano nakon kontakta.
Joj jeste i maloumni.![]()
ti baš ko papagaj ponavljaš B tim, B timanonymousHD je napisao/la:HAHAHHAHHAHAH! Hoće ljudi penal protiv B tima, pa ne mogu da verujem.
Nail for Real je napisao/la:Boli te ****, imali ste posjed.M4kaveli je napisao/la:To je uslikano nakon kontakta.
Joj jeste i maloumni.![]()
Perspektivan svakako- trenutno je nemoguce da bude najbolji stoper jer nema dovoljno utakmica u naogama. Sad kad je prvotimac treba prvo da odigra vrhunski 2 sezone(minimalno),tj. da minimalno 2 god igra na ovom nivo kao sada da bi se moglo govoriti o najboljem stoperu ili jednom od najboljih. Svaka cast za momka al jednostavno treba da ga vidimo koliko je recimo fizicki spreman da izdrzi La Ligu, CL, Kup i ocel tu biti nekih velikih oscilacija u formi.Harrison je napisao/la:Ali ljudi zayebite vi sve to, ali Varane je igracina par ekselans, u ovom momentu ne vidim boljeg stopera od njega. Za koju godinu vrijedice preko 60 mil eura...a tek ima 19 godina.
Slabo ti kontas, Ronalda je nagazio Pique, ovaj se bacio. Razlika.M4kaveli je napisao/la:Sad ti kazem.
Ne bi ni ja ovo svirao, ali se Ronaldu sviralo u Utorak.
Da ne pricam o ostalim smijesnim odlukama.
Uglavnom smijesan sudija.
Nad Ronaldom je bio penal. Pique ga je klepio po nogama, znacio bio je kontakt. Ovo sad je bila lasta, i corav je vidio da kontakta nije bilo. Apsolutno ispravna odluka. Kraj price.M4kaveli je napisao/la:Sad ti kazem.
Ja tebi necu reci da slabo kontas posto mislim da nisi toliko ogranicen, ali cu ti reci da ponovo pogledas tu situaciju.Nail for Real je napisao/la:Slabo ti kontas, Ronalda je nagazio Pique, ovaj se bacio. Razlika.M4kaveli je napisao/la:Sad ti kazem.
K'o balkonNail for Real je napisao/la:Znaci, ogranicen sam, ali nisam toliko. Pa hvala.

Pa ja sam pogledao dovoljno puta da znam o cemu pricam.Nail for Real je napisao/la:Znaci, ogranicen sam, ali nisam toliko. Pa hvala.
Nista druze, ohladi malo, odmori. Pa ponovo pogledaj.
IronmanFCB je napisao/la:Forza Mourinho,ostani ti nama jos dugo,dugo na klupi Reala.
mandraX je napisao/la:Mourinho ostani.
DesimaL je napisao/la:Mourinho ostani, volimo te
ripper je napisao/la:Publika na Nou Campu: "Mourinho, volimo te, ostani, molimo te."![]()
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.