Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
HAHAHHAHHAHAHA! 
2-2 i svi zadovoljnianonymousHD je napisao/la:
IN MOURINHO WE TRUST!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Sta te to cudi? Naslov da raja otvara clanak.
Ali Modric je stvarno danas bio odlican.Oslobodio se konacno.Po meni je bio i najbolji igrac danas.
Ali Modric je stvarno danas bio odlican.Oslobodio se konacno.Po meni je bio i najbolji igrac danas.
To jest.nate je napisao/la:Sta te to cudi? Naslov da raja otvara clanak.
Al magicna asistencija,mislim...ubacaj iz kornera.
I dok se cijeli svijet jos uvijek dvoumi je li bilo penala ili ne oni su vec ubjedjeni.
Smece novinarsko,ali nije to nikakvo cudo,upravu si.
to ti je index pa se ne obaziri na te pi*darije..
dobro je odradjivao posao na sredini terena,imao je nekoliko finih oduzimanja lopti,ali opet prema naprijed i nije Bog zna sta pokazao,fin centarsut kod gola,ali se za 40mil. eura ocekuje jos visenate je napisao/la:Sta te to cudi? Naslov da raja otvara clanak.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
JADNOOO

Madridizmo.

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Da čestitam našem Realu na ovoj pobjedi, nisam prije uhvatio vremena. 
Opet su nas učinili ponosnim, praktično sa drugim timom nadigrali najjače što Barca ima(dobro, osim Xavija).
Sad slijedi veliki okršaj na Old Traffordu, poslije Bernabeua, za mene stadion koji se može nazvati hramom fudbala. Stvarno poštujem ono što taj klub uopšte, i čovjek koji ih vodi, veliki SAF, rade. Biće puuuno teže nego u ove dvije utakmice s Barcom, ali vjerujem u ove momke, konačno podsjećaju na najbolje nastupe iz prošle sezone.
Ništa, živi bili pa vidjeli.
HALA MADRID !!!
Opet su nas učinili ponosnim, praktično sa drugim timom nadigrali najjače što Barca ima(dobro, osim Xavija).
Sad slijedi veliki okršaj na Old Traffordu, poslije Bernabeua, za mene stadion koji se može nazvati hramom fudbala. Stvarno poštujem ono što taj klub uopšte, i čovjek koji ih vodi, veliki SAF, rade. Biće puuuno teže nego u ove dvije utakmice s Barcom, ali vjerujem u ove momke, konačno podsjećaju na najbolje nastupe iz prošle sezone.
Ništa, živi bili pa vidjeli.
HALA MADRID !!!
"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho
"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."
6.3.1902
"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."
6.3.1902
U utorak ćemo vidjeti od čega smo ustvari napravljeni. Prođemo li Manchestera sigurno možemo do finala (osim ako nas Bayern ne zapane negdje do finala
)
Samopouzdanje je na vrhuncu u čitavoj ekipi, čak su i rezerve osjetile kako je dobiti Barcu
Samopouzdanje je na vrhuncu u čitavoj ekipi, čak su i rezerve osjetile kako je dobiti Barcu
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
U utorak u kuntaloniji smo pokazali šta smo i od čega smo.
U Manchesteru to treba potvrditi,u svakom slučaju neće biti lahko.

U Manchesteru to treba potvrditi,u svakom slučaju neće biti lahko.

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ajd suti zivota ti, karinu ste pokazali.. Niste nista pokazali nego Barcelona nema odbrane i trenera, sto niste pokazali u proslih 6mj sta. Da ste ista pokazali nebi sad bili treceplasirani.
Da vas hoce United nabusit u utorak, jedva cekam da vidim Portugalska djubrad na koljenima sad kad ispadnu.
Da vas hoce United nabusit u utorak, jedva cekam da vidim Portugalska djubrad na koljenima sad kad ispadnu.
- Nail for Real
- Kontakt:
Jeste li vi stalno ovakva gospoda, ili samo kad gubite?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Pa u calma clasicu prije godinu imaste sve i opet pušiona,u supercupu isto...
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
gubili, pobjedjivali osipam se na spomen Real Madrida i od srca zelim sve najgore tom timu, ne mogu ti opisati koliko su mi odvratni i arogantni svi redom od Murinja, Pepea, Penalda, Marcela isl. S kim god da igraju navijam za protivnicku ekipu.
MrShadow je napisao/la:Ajd suti zivota ti, karinu ste pokazali.. Niste nista pokazali nego Barcelona nema odbrane i trenera, sto niste pokazali u proslih 6mj sta. Da ste ista pokazali nebi sad bili treceplasirani.

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
drago nam je sto je real razlog tvoje tugeMrShadow je napisao/la:gubili, pobjedjivali osipam se na spomen Real Madrida i od srca zelim sve najgore tom timu, ne mogu ti opisati koliko su mi odvratni i arogantni svi redom od Murinja, Pepea, Penalda, Marcela isl. S kim god da igraju navijam za protivnicku ekipu.
Real MadridMrShadow je napisao/la:gubili, pobjedjivali osipam se na spomen Real Madrida i od srca zelim sve najgore tom timu, ne mogu ti opisati koliko su mi odvratni i arogantni svi redom od Murinja, Pepea, Penalda, Marcela isl. S kim god da igraju navijam za protivnicku ekipu.
synopen pomaže
Real Madrid
Real Madrid
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.