Gulbisu drugo finale na Floridi, gdje bi trebao igrati protiv Isnera.
Novaku nova titula u Dubaiu, ocekivano, imao je Berdych sanse u prvom setu dok je islo na silu, kad je malo stalo Novak je odmah prelomio.
Nadal i Ferrer u 4 ujutro
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ili rano.retro je napisao/la:Nadal i Ferrer u 4 ujutro, malo previse kasno.
ispade da nije imao sanseDANTES je napisao/la:Ovo mu je životna šansaLenBias je napisao/la:vi sto pratite tenis da cujem misljenja vasa, ima li ferrer sanse dobiti danas nadala, kakav je nadal kako se vratio nakon povrede?
kao što sam vec rekao Rafa NadalNeutralan88 je napisao/la:u koliko sati po našem vremenu igraju Nadal i Ferrer![]()
Nadala sam gledao u Sao Paulu i dobar je, tacnije ruka radi svoj posao![]()
On je samo izgubio malo u psihi i strahu povrede koljena, definitivno je Nadal po meni favorit da osvoji i ovaj turnir.
Imao je on šanse, ali mu damu ostali u hotelskoj sobi...LenBias je napisao/la:ispade da nije imao sanseDANTES je napisao/la:Ovo mu je životna šansaLenBias je napisao/la:vi sto pratite tenis da cujem misljenja vasa, ima li ferrer sanse dobiti danas nadala, kakav je nadal kako se vratio nakon povrede?
formance je napisao/la:Nadal će igrati na IW-u.
Ne moze se reci da oni imaju kompleks od Nadala prije bi rekao da su i sami spanski teniseri fanovi Rafaela Nadaladarker10 je napisao/la:Nadal da igra u kolicima opet bi dobio Ferrera,covjek jednostavno ima kompleks od Nadala,kao i svi spanski igraci.
on je qrac moj a ne kingDANTES je napisao/la:LBJ... Gdje je bio?samosarajvo je napisao/la:The king is back
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.